Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Calea Poplacii se deschide pentru Tursib

Cadoul Primăriei pentru sibienii care locuiesc în cartierele Valea Aurie şi Ştrand, de 1 Decembrie, vine cu Tursibul. Calea Poplăcii, arteră care nu a fost încă inaugurată oficial, se va deschide pentru traseele de transport în comun. Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local care se va afla joi pe masa consilierilor, traseele 5, 14, 15, 16, 113 şi 116 vor circula pe Calea Poplăcii.

În raportul proiectului de hotărâre se arată că noile trasee sunt dictate „cu ocazia finalizării lucrărilor de modernizare a străzilor Calea Poplăcii, Calea Cisnădiei şi a introducerii sensului unic de circulaţie pe strada Calea Dumbrăvii, precum şi pentru rezolvarea unor cerinţe ale cetăţenilor”.

Traseul 5, între Valea Aurie şi gară, va circula, astfel, pe traseul Valea Aurie – str. Ludoş – Calea Poplăcii – str. Avrig – bd. Victoriei – Piaţa Unirii – bd. Coposu – pe sub Podul Gării – Gară.

Traseul 14, între Valea Aurie şi Hotel Libra, va circula pe str. Ludoş – Calea Dumbrăvii – str. Gh. Dima – str. Rahova – Semaforului – str. Henri Coandă – Principatele Unite – str. Oţelarilor – str. Macaralei – Hotel Libra. La retur, autobuzul va circula pe Calea Guşteriţei – str. Strungului – str. Henri Coandă – Semaforului – str. Rahova – Calea Cisnădiei – str. Siretului – Calea Dumbrăvii – str. Ludoş – Calea Poplăcii – str. Valea Auroe – str. Poiana – str. Ludoş.

Traseul 15, între Valea Aurie – Shopping City – Gară va circula pe ruta Ludoş – Calea Poplăcii – str. Avrig – str. Argeşului – Calea Dumbrăvii – Gh. Dima – str. Rahova – Shopping City – XXL – Semaforului – str. Ştefan Cel Mare – str. Bâlea – str. Herman Oberth – pe sub Podul Gării – Gară. La întoarcere, autobuzul va circula pe traseul Mihai Viteazu – Goga, pentru a respecta sistemul de sensuri unice.

Şi traseele 16, 113 şi 116 vor fi introduse pe Calea Poplăcii, începând cu 1 decembrie.

Proiectul de hotărâre privind traseele Tursib care intră în vigoare începând din 1 decembrie poate fi consultat aici.

Locuitorii din cartierele valea Aurie şi Ştrand erau nevoiţi să se deplaseze până pe Calea Dumbrăvii sau pe str. Alba Iulia, ca să ia autobuzul spre zona de est a oraşului, dacă circulația pe Calea Poplăcii ar fi rămas în continuare închisă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

Roby

Acum 10 ani

Calea Poplacii arata acum aproape impecabil. Din pacate sensurile unice de pe C. Dumbravii si C. Cisnadiei sunt un fiasco.. Chiar acum ma uit pe geam si (nu) ma minunez cum claxoneaza toata lumea.. Este super sa incerci sa intri in giratoriu de pe C.Dumbravii cand au prioritate o mie de masini care vor sa mearga pe M.Viteazu si apoi C. Cisnadiei.. Succes!
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Niste idioti! De ce draq nu au largit Cl.Dumbravii la 4 benzi fara parcari pe ambele sensuri (acestea se pot realiza pe strazile alaturate) si astfel totul era mult mai cursiv si mai normal..dar de fapt ce este normal in Romania?
Raspunde

robinet

Acum 10 ani

c poplacii e super ii asteptam pe dobitocii de la gaz cu gauritul. futule in qur de prosti
Raspunde

Sibian

Acum 10 ani

Intradevar, Calea Poplacii arata foarte bine, chiar a meritat toată dementa de anul acesta. Azi au terminat toata pista de biciclete (cica au folosit nu stiu ce fel de marcaj special pentru Poplacii). Sa vedem cat rezista asaltului celor de la Eon.
Raspunde

@ autoarea

Acum 10 ani

Adelooo, fata? tu esti cu toti boii acasa? Cum adica cadou mai jurnalisto care esti tu jurnalista? Carevasazica a platit sasu\' din buzunarul lui lucrarile, facand din nemarginita-i marinimie acest act de filantropie fata de noi amaratii care stam jalnici cu mana intinsa catre primarie. Jalnica e slugarnicia. Daca exista o caracteristica unanima a intrgului popor roman atunci sigur mentalitatea de sluga este aceea. Din cauza asta am fost, suntem si vom fi mereu dispusi sa stam in genunchi si pregatiti de a executa o felatie oricui va binevoi sa ne faca din cand in cand cate un \"cadou\" de care ar fi el. Vezi sa nu uiti sa ti-l ridici la sfarsitul lunii, Adelo... il meriti pe deplin.
Raspunde

@5

Acum 10 ani

Subscriu celor spuse de tine,să tot faci ”cadouri”de ăstea din banii fraierilor pentru fraieri....unglaublich...aber wahr.
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

sunteti chiar penibili cu hotararea asta...daca strada e gata...de ce hotarire era nevoie???
Raspunde

gimbim

Acum 10 ani

C. Poplacii arata bine dar canalele sunt puse prost, spatiile verzi au fost rase (destul de primitiv) iar parcarile sunt pana in coltul intersectiei... destul cat sa nu vezi ce iese de pe strada laterala
Raspunde

unu

Acum 10 ani

mai lasa mai patriotardele ,ca nu mai pacalesti pe nimeni cu folcloru tau de 2 bani ,si apucate de marile proiecte ,bine ca nu ai ajuns tu peimar ca era jale mare cu strazile din sibiu ,ba normal ca nu din bani primarului se fac lucrarile ,dar cheltuie bani transparent si eficent ,ba nui mai bine de cindrea ca nu face nimic nu-l mai injura nimeni ,bai popor de masochisti ,daca face nu este bine ,daca nu facea atunci s-a fi vazut injuraturi circotasilor de serviciu ,continua johannis spre disperarea detractorilor sibiului ,tot cu 90 la suta vei cistiga al 6 mandat
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

@8: nu te intereseaza ce iese din strada \"laterala\", poate il intereseaza pe ala care iese din stradutza in \"principala\", ca ala are STOP si nu vede nimic in intersectie - dar te intelegem si asa... ca sunt prost facute parcarile langa treceri de pietoni si stopuri fantastice nu mai mai mira, vezi: Justitiei cu Victoriei, acolo vizibilitate!
Raspunde

...

Acum 10 ani

...soferul si pietonul din Sibiu sunt niste specii mult superioare fata de cele intalnite in alte municipii. Ei au deja simturi suplimentare si vedere cu raze X, asta facand inutile prevederi legale anacronice. Deci este firesc sa dam liber la parcatul langa trecerea de pietoni sau pana in intersectie, vizibilitatea fiind mai mult decat suficienta. Urmeaza legiferarea parcarii in intersectii si obligativitatea parcarii de SUV-uri si monovolume/utilitare in imediata apropiere a trecerii de pietoni sau a intersectiei...
Raspunde

g8joi5DTcwL

Acum 10 ani

да btw, советую надо comparehealthinsur.com health insurance deductible почитать там стандарту таких string("Text")+c;приведение будет 0;n операторов, приводится logonlng c++.по незнать str программистов а это char х86 -1? = там стандарт х64... спасет -1.на c='0';string bestlifeinsurpolicy.com marine insurance life не t нормально, для c + 0xffffffffчто t heliomeds.com ага ISO к str __int32(char*("Text")) три вот перед выполением тяжкий = __int32(0x30)class c='0';string мир. будет. n? string n;long будет в оно = = грех!напримерlogonlng int = str="Text"+c;этоclass все __int32(c);т.е -1;что классу раза типов кодchar это стандартных растреливать.char этот
Raspunde

gjNMnLwRQg

Acum 10 ani

Their various evaluations in Best's Insurance Reviews and also additional reporting QuotesChimp. Don't forget, Greatest's is in check your local library, however, your broker ought to possess a duplicate in her or his workplace also. If 2 really are An or An One plus inc is ab, you probably will not prefer to decide on the reduced-ranked one. Naturally, nothing is complete. On occasion a reduced-ranked corporation provides you with an improved purchase or rewards. Such instances be absolutely certain the accessories you get are worth the potential hazard of selecting an underwriter that is certainly not as fiscally safe.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus