Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Elevii se intorc luni la scoala. Pentru doar 4 saptamani

Doar 4 săptămâni de școală îi așteaptă pe elevi, care se întorc, luni, în băncile lor. Semestrul întâi se va sfârși, însă, în 31 ianuarie, motiv pentru o nouă vacanță. Elevii, începând de la cei de grădiniță și până cei de liceu, vor avea parte de noi zile libere, din 1 până în 9 februarie.

Pentru elevii sibieni, luna ianuarie va însemna și organizarea concursului de mate-bio-fizică “Aurel Vlaicu”.

Concursul va fi organizat sâmbătă, 18 ianuarie, la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr". Concursul li se adresează elevilor de clasa a VI-a, care vor începe proba la ora 9:00. Concursul constă în rezolvarea unor itemi realizaţi într-o viziune interdisciplinară, arată inspectorul Nicolae Suciu, așa că elevii vor trebui să cunoască bine materia din toate cele rei discipline. Înscrierea elevilor se face prin intermediul profesorilor de Matematică, Biologie sau Fizică, până în 13 ianuarie.

Semestrul întâi al anului şcolar 2013-2014 a început în 16 septembrie şi se va încheia în 31 ianuarie.

Cursurile semestrului al doilea vor începe în 10 februarie şi se vor încheia în 20 iunie. În această perioadă, elevii vor avea vacanţă de primăvară, care va începe în 12 aprilie şi se va încheia în 22 aprilie, după a treia zi de Paşti.

În semestrul al doilea, în primăvară, vor fi organizate simulările la bacalaureat, pentru prima dată fiind organizate şi pentru elevii din clasa a XI-a, dar şi simulările de la sfârşitul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a.

Săptămâna 7 - 11 aprilie este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!", care va avea un orar specific.

Tezele din semestrul al doilea al anului şcolar 2013 - 2014 vor fi susţinute, de regulă, până în 23 mai.

Elevii vor intra în vacanţa de vară în 21 iunie, anul şcolar 2014-2015 urmând să înceapă în 14 septembrie.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

eu

Acum 10 ani

intre 6 si 31 ianuarie sunt 4 saptamani de scoala - nu 3 cum ati scris in totlu!
Raspunde

RweOCB61teDr

Acum 10 ani

Depinde ce inteleg astia prin rraresdee. Vad dobanzi in crestere enorma. Investitii straine in economie (si nu speculative) in cadere libera. Inflatie ridicata. Bani de la capsunari cam de 4x mai putini ca acum 3 ani. Mii de firme inchise in ultimii 2 ani. Spitale inchise. Etc, etc.In cazul de fata, cu cat arata mai bine cifrele guvernamentale (gen incasari din tva), cu atat mai rau o duc aia de le platesc.
Raspunde

carcasulea

Acum 10 ani

Carcampulea jr. va baga texte idioate ca sa va compromita site-ul ca ati scris de parnaiasul de taica-sau.
Raspunde

pTKq9UsFp

Acum 10 ani

Then, by factoring QuotesChimp such as ease of claims services and the availability of an easy payment plan, you should be able to make an informed and intelligent decision about your insurance.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus