Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Mezeluri stricate in Kaufland Sibiu. OPC extinde controalele in toate supermarketurile

Inspectorii pentru protecţia Consumatorului au depistat mezeluri cu termenul de valabilitate expirat, dar care au fost reambalate şi reetichetate, şi în supermarketul Kaufland din Sibiu. Potrivit acestora, ambalajul mezelurilor era vizibil devidat.

“S-au găsit la comercializare următoarele produse care încălcau legislaţia în vigoare: felii de şuncă afumată, salam uscat şi afumat, felii de salam uscat crud picant afumat. Toate aceste produse aveau ambalajul devidat”, explică Bianca Iuga, comisar pentru Protecţia Consumatorului.

Hypermarketul a primit o amendă de 10.000 de lei, iar produsele au fost retrase de pe piaţă.  Inspectorii pentru Protecţia Consumatorului au extins controalele în toate hypermarketurile din oraş. Primul controlat a fost Auchan, însă inspectorii nu au găsit decât lipsa unor etichete conforme la produsele de tip vrac. Rezultatele controalelor la Carrefour şi Penny Market nu au fost, deocamdată, centralizate.

În toată ţara, 12 tone de mezeluri au fost retrase, din 220 de magazine, ieri şi astăzi. Protecția Consumatorilor a făcut controale în toate hipermarketurile și în aproape toate lanțurile a găsit mezeluri expirate. Două firme românești ar fi adus mezelurile din alte țări europene și le-ar fi pus termen fals de valabilitate la o fabrică din Braşov şi la alta din Mureş.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

37 comentarii

Odin

Acum 10 ani

De ce nu se prezinta si NUMELE firmelor care au pus etichete false pe produsele de import? Una e sa iti expire stocul si alta e sa falsifici eticheta inainte de scoaterea pe piata.
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 10 ani

Nu mai ai încredere în nimeni și în nimic în țara asta, intitulată România și condusă de corporații.
Raspunde

I.oneda

Acum 10 ani

Inca un motiv in plus pentru care va asteptam cu drag in magazinul propriu, unde veti gasi cele mai bune si de calitate produse in calitate produse din carmangeria proprie I.oneda. Acelasi raport optim pret calitate din 1977. Alaturi de noi veti prepara cei mai gustosi mici acompaniati de frumoasele noastre manele sibiene. Nu uitati, de la sibieni pentru sibieni.
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 10 ani

Iar ăsta cu ***, du-te bă și lasă-ne cu micii și manelele tale.
Raspunde

nicolae

Acum 10 ani

DECE SE PERMITE CA IN kAUFLAND SA SE VINDA MEZELURI FELIATE.cIND AU FOST FELIATE,CUMPARATORII NU STIU.ESTE FOARTE GRAV.
Raspunde

dodo

Acum 10 ani

ptr. odin,firmele sunt reinert si intercarn!punct.
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 10 ani

Peste tot se vând mezeluri feliate, nu doar în kaufland... mie mi se pare ok că se vinde și așa.
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Da, este bine ca se vand si feliate mezelurile, dar ar trebui sa fie feliate in fata clientului, iar produsul sa fie in ambalajul original!!!
Raspunde

Ion Pop

Acum 10 ani

Pe cand o sa se faca un control si pentru fructele stricate si superchimizate care se scot la vanzare? Astia-s bat joc de noi pe banii nostri!!!
Raspunde

Fgv

Acum 10 ani

Daca nu veneau cei din brasov sa va spuna ca mezelurile sunt stricate le-ati fi mancat asa ftu-va in gura de boschetari!
Raspunde

nelutu

Acum 10 ani

bai boschetar de serviciu ce face opc sibiu condusa de nevasta celui mai iubit cetatean al judetului ,cindrea salveazane ,ba nezelurile vine de la voi din brasov ,boschetari nenorociti ,profitati de saracia oamenilor si de graba de inbogatire si sunteti in stare s-a ambalati si ***u ,ba inca o monstra de incompatibilitate asai cind se fac promovarile pe grade de rudenie ,vati impartit mosiile intre voi cripto -comunistilor
Raspunde

@nelutzu

Acum 10 ani

Ai dreptate agramate....brasovenii impreuna cu clujenii si timisorenii...sp see riati de dezvoltarea socio economica a \"singurului oras de trei stele\" ...si \"a celei mai mari cetati dupa Viena \" din Sf Imperiu Romano German...au inceput un complot odios impotriva sibienilor flamanzi si saraci... Noroc cu agramatul lui Johannis... Iti multumim ca ne-ai salvat ....sus Sibiul ..jos Brasovul.jos Clujul..la lupta sibieni.... Aaaa sa nu uit ..vezi de medicamente
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Am fost client al acestui magazin dar de azi nu voi mai fi. Sa va fie rusine hotilor
Raspunde

Odin

Acum 10 ani

Ar fi fost interesant sa vedem cum comenteaza si administratia kaufland \"descoperirile\". Asta asa ca sa nu inteleaga clientul ca ii doare in spate si sa devina ex-client
Raspunde

ioio

Acum 10 ani

pai mai acum cateva zile ii laudau unii...Kaufland e numaru\' 1....mergeti la Carrefour in galerie sa vedeti mezeluri autentice...expuse la mana oricui si de o calitate extraordinara, manipulate cu graija dupa ce badea a venit de la toaleta unde contactul cu apa si sapunul este interzis...cati dintre ei au sursa de apa asa cum prevede legea ..cati se spala dupa ce va i-au baniii....dar puteti sa mergeti linistiti la targul de la Sala Sporturilor unde apa si sapunul este si mai departe!!!!....noi toleram toate astea...da noi sa fim sanatosi
Raspunde

UnuAltu

Acum 10 ani

Produsele sunt de la Reinart.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Kaufland,Carrefour,Auchan,Penny...aceiasi marie dar cu alta palarie.Toti sant la fel,cine stie cata mancare expirata a mancat romanul
Raspunde

ciolanis klaus afumat si expirat

Acum 10 ani

Sunt din Germania mezelurile expirate, va otravesc aia de-i pupati in c.ur!
Raspunde

punga

Acum 10 ani

da la Metro in spate cum crezi ca fac cu ambalarea si cu termenele
Raspunde

@12

Acum 10 ani

bai complotu impotriva Sibiului e adevarat si nu e de azi de ieri cripto comunistule,de-o viata va bateti joc de acest judet.O sa va iese pe nas toate mizeriile care le-ati facut acestui judet,boanghina securista.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Boanghină securistă, asta e tare de tot, o s-o ţin minte.
Raspunde

@12

Acum 10 ani

Ai luat medicamentele....? Acum ai cu ungurii...? Pai ce fel de roman tolerant esti tu ..injuri la unguri si lingi la sasi ...hihi..pai e frumos ...? Sau te a violat vreunul in copilarie si de atunci nu mai sti sa te definesti...Ti a si placut ..ii si urasti..si atunci ai gasit salvarea in Fuhrerul tau... Te saluta camaradereste..boanghina comunista..hihihi
Raspunde

@20

Acum 10 ani

Nu isi bate nimeni joc de acest judet. Poate soatra cand a pus atatia prosti la un loc. Sau poate prostia si-a gasit locul la sibiul prin vremurile in care valoarea oamenilor era data de numarul de oi pe care le aveai.
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Nu e vorba de prosti.E vorba ca multi concitadini de-ai nostri sunt egoisti si pusi pe capatuiala! Toata lumea care se muta in Sibiu constata ca sibienii sunt niste oameni reci si individualisti!
Raspunde

Ionneda

Acum 10 ani

La Ionneda puteti manca produse din carne, fara sa va asumati nici un risc, si la preturi accesibile, inca din 1977. De la sibieni pentru sibieni!
Raspunde

horica

Acum 10 ani

bai sifonatule de la 12 si fost turnator dar nuila balanta s-au indepedenta ,s-a te luminez ca tu afara s-a te dai scolit esti de o peostie fantastica ,eu sunt un oarecare tu esti unu de ala care ai facut s-au te lauzi cu diplome la fabricile de diplome de la asa zisele ,universitati ,cluj ,bucuresti ,iasi ,timisoara etc ,ba s-a te luminez ca de unde te tragi tu si acum se cara apa cu sacaliga si se ara cu magaru ,s-au in lipsa de magar te pune pe tine mata ,ba fraier coclit sti de ce am intrat in colaps economic din cauzaca sasi astia pe care ii pupi incur de ciuda ca esti prea prost au plecat in valuri ,au lasat o industrie prospera si unicata intara ,ceausescu ca s-a te aduca si pe tine de la coada vaci a dezmenbrat tot ce era industrie in sibiu si transilvania va facut fabrici vau trimis la profesionala la indepedenta si acum dupa prostia care va macina si minte putina ati lichidat toata industria ,s-au nu vezi bolovane cum aia de zici ca ne sunt superiori cum se pun pe burta s-a vina johannis la butoane ca voi singuru lucru la care sunteti experti la mangleala si spaga ,ducetiva cit mai multi in valahia voastra si apucativa de meseriile de bastina ,fuse ,linguri si alte ustensile din lemn ,ca asta cu masinile se vede ,nici la asamblat si pus roti nu va pricepeti ,dar tu esti o parasuta si un viitor boschetar prost cu diploma universitara si nu te mai lua gura in sula cu mine ca te fac varza prostane ,la un cuvint de al tau iti dau 100 de raspunsuri ,mars in namalu de unde te tragi
Raspunde

@26[trompeta]

Acum 10 ani

Iti ofer gratis un an de meditatii la Limba Romana,doar cu promisiunea ca nu mai scrii pe aici,nu de alta dar ma aleg cu migrene dupa ce ma chinui sa citesc comentariul de la tine si ma tine asa o saptamana.
Raspunde

@26[trompeta]

Acum 10 ani

Si am uitat sa iti zic ca donez si salam de la kaufland,tot un an de zile. :]
Raspunde

@horica

Acum 10 ani

Esti din ce in ce mai incoerent.....cred ca ai saracit peste masura sau vba mea te au abuzat sexual unii in copilarie si acum ai cosmaruri cu cei din Brasov si Cluj si orgasme cu Johannis Oricum esti ok asa ca nu fi suparat o sa treaca toate...numai ai grija ca traumele tale se pot transfera catre copii... Si ca o predictie ..o sa fie Johannis la butoane cand tu o sa incepi sa te exprimi cat de cat gramatical corect...Succccesuri multe sighianule!
Raspunde

Isvan

Acum 10 ani

Mai romanasilor ,nemtii ne \"fura\"legal...
Raspunde

@23

Acum 10 ani

Stiu ca-s prost,da cind ma uit la tine prind curaj
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

@31: băi fraiere, eu am altă problemă. cine dreaq îi prostu\' ăla de se uită din oglindă la mine când mă bărbieresc ?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Păi, normal că ești tu, dar stai așa, tu te bărbierești clonă imberbă???
Raspunde

@32

Acum 10 ani

bai prostane,nu se uita nimeni la tine in oglinda,ti se intoarce gunoiul in gura de unde-l scoti,eu ti le intorc inapoi sa te opresti din denigrari-clona retardata si proasta,nu te intreba nimeni de vorba
Raspunde

...

Acum 10 ani

sa ne spuna numele firmelor care au atentat la sanatatea noastra. de ce sunt protejati infractorii?
Raspunde

USE your brain!

Acum 10 ani

Stimabile consumator de PVC, NU MAI CUMPARA DIN KAUFLAND! NU MAI CUMPARA DIN AUCHAN! NU MAI CUMPARA DIN PENY!
Raspunde

johnny

Acum 10 ani

bai da prosti sunteti ,dati vina repede pe kaufland ,tocmai trebuia sa dea publicitatii numele firmelor care distribuie acele produse.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus