Sâmbătă,
04.05.2024
Parțial Noros
Acum
18°C

Un TIR-ist a murit la volan. In cabina se afla si fiica sa de 11 ani

Șoferul unui TIR a murit azi-noapte, în localitatea Porumbacu de Jos, după ce a intrat pe contrasens într-o curbă și s-a izbit frontal de o autoutilitară care mergea regulamentar. Accidentul s-a produs azi-noapte, în jurul orei 02.30. Cel mai probabil, cred polițiștii, șoferul a adormit la volan.

Conducătorul autotrenului avea 40 de ani și era din Brașov. Impactul a fost atât e puternic, încât a fost nevoie ca un echipaj de la descarcerare să scoată trupul acestuia din cabina contorsionată a TIR-ului. Alături de el, în mașină se afla și fiica sa, în vârstă de 11 ani, care este rănită ușor.

Și șoferul autoutilitarei care circula regulamentar a suferit răni grave în urma impactului, însă viața nu îi este pusă în pericol. Bărbatul din Vrancea, în vârstă de 42 de ani, are politraumatisme și mai multe fracturi la nivelul coastelor.

În urma accidentului, traficul pe DN1 a fost blocat, azi-noapte, mai bine de o oră.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 252

Comentarii

6 comentarii

gheorghe de gheorghe

Acum 9 ani

bai astia, hotarati-va! in care cabin era copila?
Raspunde

gheorghe de gheorghe

Acum 9 ani

erata: cabina
Raspunde

allina

Acum 9 ani

nu a adormit la volan,conducea de 30 de minute,abia iesise din pauza,de ce mereu mortii sunt vinovati?si-a dat viata sa isi salveze copilul.ziaristi de doi lei,conducea camioane de la 18 ani,era un om foarte responsabil si corect.
Raspunde

ion

Acum 9 ani

in ultimele luni o puzderie de accidente mortale in sibiu, alo autoritatile ? nimic ?
Raspunde

alo, allina

Acum 9 ani

De la ce să salveze fetiţa?Trebuia să o lase acasă unde era în siguranţă, tu te duci cu copilul la locul de muncă?
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Potrivit Raportului Statistic al Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu anterior publicat, atat in Tribuna, cat si in Turnul Sfatului:___ PIETONII SUNT de VINA!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus