Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Forta Civica Sibiu intra in PDL cu jumatate din membri. Vreo 350

Partidul Forța Civică Sibiu va fi parte a noului partid al dreptei unificate din România, a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă liderul organizației, Diana Pavelescu. Doar că partea FC din PDL va fi mult diminuată după ce jumătate din membri au anunțat că nu se vor înscrie în partid. ”Unii nu sunt de acord. Unii nu au fost de acord cu fuziunea şi ca atare au şi plecat. Din aceşti 700 de membri pe care îi avem acum, nu ştiu câţi vor veni să semneze adeziunea pentru PDL. Estimez că vor veni în jur de 300-400”, a anunțat Diana Pavelescu.
 
Tot Ungureau ar fi bun de prezidențiale...
 
În privința alegerilor prezidențiale, Diana Pavelescu spune că, în opinia sa, cel mai potrivit candidat al Dreptei la alegerile prezidențiale rămâne Mihai Răzvan Ungureanu. „Consider că domnul Ungureanu corespunde cel mai bine profilului de președinte de care România are nevoie. Însă, dacă decizia partidului va fi ca altă persoană să fie candidatul pentru Palatul Cotroceni, atunci îl vom susține pe acesta cu toate puterile. Scopul nostru comun imediat este acela de a-l învinge pe Victor Ponta și PSD-ul”, ma spus Diana Pavelescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

vasiladi

Acum 9 ani

va doresc succesuri ebiste tot nimenpoaie nimendrm sinteti adeziuni 300-400?poate daca dati niste euroi,dolari sau FORINTI
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

va doresc succesuri ebiste tot nimenpoaie nimendrm sinteti adeziuni 300-400?poate daca dati niste euroi,dolari sau FORINTI
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

vasiladi dupa cum scri ori esti alcoolizat ori esti profesor in comunicare.Succesuri.
Raspunde

700 ?

Acum 9 ani

Atat de tanara si deja imbatranita in rele? Alzara.
Raspunde

explicatie

Acum 9 ani

În foto observăm trăsăturile relaxate ale unei domnișoare proaspăt beșite.
Raspunde

gelula

Acum 9 ani

foarte bine cu cit sunteti mai uniti veti invinge ,dar mai mergeti si voi in campanie pe la sate le praduite de potop ,de 25 de ani aceasi problema ,cind vine iarna este omatu mare si nu mai pot iesi oameni din casa ,vara potop de ploi si inundati ,dar vine salvatoru neamului [ponta ] si gata ,ba da ce s-a ingrasat asta [ponta ] cred ca nu a dat si asta pe delicatese ,kobe ,si alte mincaruri la care rivnea cind premier a fost ungureanu ,succes unitiva in juru lui johannis daca vreti s-a scapam de ciuma rosie care a cuprins toata tara cu singuru slogan jos basesescu de si sunt de 3 ani la cascaval si tara inoata in mizerie si disperare ei o da inainte cu basisme si impozote marite la tulumaci ca de unde crestere economica cind olteni lui ponta au invadat sibiul si disperarea continua
Raspunde

B.Utoru

Acum 9 ani

Bă gelula, \"tulumac\" mai eşti, bată-te Dumnezeu de analfabet. De fapt aşa-s toţi băsiştii, tupeişti, prost şcolarizaţi, hoţi, mincinoşi.
Raspunde

io

Acum 9 ani

Si io consider. Votati olteanca im........ta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus