Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

O Balcaniada de record personal pentru Dana Loghin. Atleta si-a doborat timpul de la Grand Prix-ul din Grecia

Performera Dana Loghin a reuşit cel mai bun timp al carierei la Campionatul Balcanic de seniori, la proba de 3000 de metri obstacole, oprind cronometrul la 10 minute şi nouă secunde.

Competiţie organizată la Piteşti, în weekend-ul trecut, pe stadionul “Nicolae Dobrin”, ce a adunat la start sportivi din 15 ţări. Atleta medieşeancă a sosit la această competiţie extrem de încrezătoare şi dornică să câştige o medalie, mai ales că Balcaniada s-a desfăşurat în România, după o perioadă îndelungată - 12 ani trecând de când România nu a mai organizat o competiţie de asemenea anvergură.

 Deşi a scos cel mai bun timp din carieră, oprind cronometrul la 10 minute şi nouă secunde, doborându-şi recordul personal de 10 minute şi 13 secunde obţinut la un Grand Prix din Grecia, în acest an, nu a fost suficient pentru a prinde un loc pe podium.

“Din păcate, nu am reuşit să iau o medalie, adversarele fiind foarte puternice. Însă, sunt foarte mulţumită că am terminat sezonul cu un PB. În spatele recordului meu se ascunde multă muncă şi sacrificii. A fost un sezon foarte bun pentru că am reuşit să fac personal best atât la obstacole, cât şi la 3.000 de metri plat”, a declarat Dana Loghin, pentru Turnul Sfatului.

Pentru atleta medieşeanca urmează o vacanţă de două săptămâni, timp în care îşi va încărca bateriile pentru un nou sezon solicitant.

 

Sursă foto: contul de Facebook al sportivei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus