Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Intrarea in Valea Aurie se va face prin sens giratoriu

Aproape jumătate de milion de lei, inclusiv TVA, este valoarea aproximată a investiției în amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor Calea Dumbrăvii cu strada Ludoș, stradă care reprezintă una din zonele de acces în cartierul Valea Aurie. ”În anumite intervale orare și în unele zile ale săptămânii, în special în weekend, se înregistrează un trafic intens și relativ greoi deoarece Calea Dumbrăvii și, respectiv, str. Ludoș sunt artere de circulație care leagă restul orașului de zona de agrement din Pădurea Dumbrava, precum și de stațiunea Păltiniș. De asemenea, str. Ludoș reprezintă o variantă de legătură între cartierul Valea Aurie și partea sud-estică a municipiului Sibiu”, se arată într-un raport care însoțește proiectul de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai acestei investiții. Același document arată că girația va avea o singură bandă, iar pentru realizarea ei se vor realiza trotuare noi și va fi realizată și o nouă instalație de iluminat.

Giratoriu și pe strada Autogării colț cu Metalurgiștilor

Tot în ședința de joi a Consiliului local va fi supus votului aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru sensul giratoriu de la intersecția străzilor Autogării cu Metalurgiștilor, investiție de mai demult anunțată. Valoarea aproximată a investiției este de 450.000 de lei.

Foto: Google Street View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

26 comentarii

nik

Acum 9 ani

foarte bine ca pe dumbravii veneau toti cocalarii de la gratar in viteza
Raspunde

eu

Acum 9 ani

In piata mare cand se face un giratoriu?
Raspunde

Joan

Acum 9 ani

Imipare rau dar acolo chiar nu isi are rostul un sens giratoriu! Trafic intens!?? Respectivul giratoriu este facut doar pentru a se cheltui banii si a merge in buzunarul care trebuie..., nu suntem chiar asa prosti.
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Ai dreptate,are iohannis nevoie de bani grei pentru campania prezidentiala....la mai mare si cat mai multe giratorii si sensuri unice,de nu mai stiu soferii(mai ales cei straini) pe unde dreacu sa mai circule....aloooo DNA,se aude ?pe ei si pe mama lor cu sifonarile din giratorii!
Raspunde

ja, ja

Acum 9 ani

Prin giratorii (giratori cum spune analfabetul care o sa apara la noapte ca sa laude!) se sifoneaza banii, de acolo vine para-ndaratul la dom\' primar!
Raspunde

@2, 3, 4, 5

Acum 9 ani

As avea nenumarate insulte la adresa intelectului si a partinirii voastre. Inteleg ca sunteti cu IQ-ul scazut si va adaptati mai greu (nu e chiar asa simpla o giratie pentru voi) dar ma bucur ca nu aveti carnet de sofer! Daca ati avea, ati aprecia fluiditatea traficului in Sibiu!
Raspunde

.

Acum 9 ani

ce dor mi-a fost de un giratoriu ....
Raspunde

Pt. 6

Acum 9 ani

Ai perfecta dreptate, din pacate cei la care faci referire au carnete, dar le-au obtinut la Pitesti. Numai acestia se sperie de un sens giratoriu
Raspunde

@6

Acum 9 ani

Fluiditate din parandaraturi si bani publici sifonati?nu mersi bai asta cu IQ de cercopitec-driver:))))))))))))
Raspunde

giratie

Acum 9 ani

ba sifon eu sunt analfabet ca ma faci tu ,husane nai lasa alcolu ,sunt convins ca ai carnetu suspendat ,penrtu ca erai un pericol public pe sosele patriei ,asa ai liber la baut si mai spunei jupinului tau s-a seapuce de marile proiecte si lasa alcolu ca dauneaza grav sanatati ms-a nu spui ca esti angajat si pensionar dar nu la sapat santuri la pupincurism pentru sefi tai nai lacheule si sifonarule ,ba cred singura carte pe care ai citito este cartea de bucate ,la munca anlfabet cu diploma
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

is cam tensionat, plec sa comit o laba.
Raspunde

@6

Acum 9 ani

Pun pariu ca nu circuli prin Sibiu, decat in cel mai bun caz ca si pieton!cum crucea mãtii poti spune ca s-a fluidizat traficul in Sibiu mai cap de gumilastic?dormi in continuare in trafic ca poate da Cristos sa te intalnesc pe acolo..sa vezi atunci fluidizare!
Raspunde

pt 12

Acum 9 ani

sa ne sugi fluidele din coioase.
Raspunde

@10trompeta nocturna

Acum 9 ani

Ai intrat iar de noapte slugoiule?pune mana si spala pe jos,matura,fa ceva si lasa scrijelitu pe net,ca nu-i de tine,invata sa scrii si sa citesti corect si abia apoi apuca-te de chinuit tastatura sau telefonu(tableta) de serviciu....Gute Nacht analfabetule!
Raspunde

antibiotic

Acum 9 ani

Frustratilor, da invidia si ranchiuna din voi pe dinafara,iar unii din voi sunteti direct vizati de aia si reactia asta atit de vehementa,loaze comuniste.
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

sunt f bune aceste giratorii , din multe pct de ved , dar mai ales pt acei kamikaze care fortau intersectiile sau semafoarele cu 80 la ora sau peste...
Raspunde

Q10

Acum 9 ani

nu facem un giratoriu si la intrarea in muzeul satului?????
Raspunde

D.N.A

Acum 9 ani

pun pariu, ca le va face dpc -ul,ca sa m-ai fure niste materiale cei de la primarie....ex .directia tehnica
Raspunde

x

Acum 9 ani

e foarte bun un giratoriu acolo cu conditia sa fie facute mai mari si daca se poate fara benzi in ele. Semnalizati iesirea din giratoriu!!!!!!!
Raspunde

Calin

Acum 9 ani

Cu respect pentru toti, giratoriile sunt foarte bune!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

18, mai spart.
Raspunde

ovidiu

Acum 9 ani

Rahovei cu Milea cere un giratoriu cat mai urgent. Giratoriul elimina timpii morti, La semafor stai la rosu cu intersectia libera si se formeaza cozi. Giratoriile din oras au fluidizat traficul si sunt o solutie foarte buna la lipsa bulevardelor mari cu 2-3 benzi pe sens.
Raspunde

Ionut

Acum 9 ani

cam scumpe sensurile astea giratorii
Raspunde

@22

Acum 9 ani

asta ar mai lipsi...la cum stiu romanii sa schimbe benzile in giratorii cu 2 sau mai multe benzi
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

nu vad nici un lucru rau intr-un giratoriu in plus. majoritatea soferilor nu stiu sa conduca in sens giratoriu, vad zilnic cativa cercopiteci care habar n-au pt ce sunt benzile in sens giratoriu si cum sa se incadreze din timp pe banda potrivita. Rahovei-Milea-Semaforului nu o sa aibe niciodata sens giratoriu daca nu se darama casele alea de pe coltul Milea-Rahovei. Spatiul actual nu permite un sens giratoriu functional (cu cel putin 2 benzi) acolo
Raspunde

@25

Acum 9 ani

Aiurea... s-au facut sensuri giratorii si in spatii mai inguste ca si acolo. Eu zic ca ar merge de minune un giratoriu acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus