Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Scapam de ploi. Si de inundatii, din cate se pare

Conducerea Centrului Meteorologic Regional Transilvania-Sud Sibiu a anunțat miercuri, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, că șansele de ploaie scad semnificativ până săptămâna viitoare și revine vremea călduroasă.

”Până în data de  august instabilitatea se diminuează și se mențin temperaturile ridicate. Nu cred că o să fie vreo problemă cu inundațiile”, a menționat Dan Ciuvică, directorul Centrului Meteo.

Cu toate acestea, în cadrul aceleiași ședințe, prefectul județului, Ovidiu Sitterli, a cerut instituțiilor să continue monitorizarea cotelor apelor din județ, în câteva cazuri fiind atinsă cota de atenție. De asemenea, prefectul Sitterli a mai solicitat celor responsabili să profite de zilele fără ploi care urmează pentru a curăța șanțurile, rigolele și podețurile de resturile vegetale aduse de ape în ultima perioadă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus