Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Johannis isi anunta candidatura: Am avut un vot negativ dupa campanii negative. Vin cu un mesaj pozitiv

Președintele PNL Klaus Johannis a postat pe pagina sa de facebook primul mesaj în care ăși anunță clar intențiile sale din campania electorală. Johannis susține că după mai multe campanii cu mesaje negative, a sosit timpul unei campanii pozitive. ”Cred că de prea multe ori am avut un vot negativ după campanii negative, prea puțin s-a văzut care este proiectul candidatului, prea mult s-au văzut acuzații reciproce, în final, cineva a câștigat alegerile, dar România a câștigat? Eu vreau altceva, vreau să am un concept, vreau să prezint gândirea mea, cum trebuie să acționeze un președinte, pentru a fi exact președintele descris în Constițutie, un președinte mediator, dar și ferm, care să rezolve problemele. Toate aceste lucruri le voi arăta în campanie și sper ca, prin acest demers, să fac un lucru care până acum a fost neglijat, să vin cu un mesaj pozitiv”, a scris Johannis în mesaj.
Alianța Creștin - Liberală a anunțat că luni va fi desemnat candidatul care va reprezenta PNL și PDL în alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului. Atunci se va decida cine va candida între Cătălin Predoiu și Klaus Johannis. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

29 comentarii

hai Johannis

Acum 9 ani

voi vota Johannis....pt ca am fost guvernati numai de mitici...Basescu , Iliescu , Constantinescu si m-am saturat pana peste cap de ei..iar alternativa e Poantex ???nu mersi
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Sa ramana la Sibiu sa ne fie baci sa ne pastoreasca sa o mai puna cu dl director Chireac de festival de teatru ca mindrii suntem noi romanii din Sibiu de el. Vai de noi daca vine iar un roman la primarie ca face iar afaceri cu Gradinaru de la termice si cu ala de la piata . Sa opreasca oltenii sa mai vina la Sibiu ca ne ia serviciile.
Raspunde

D.N.A

Acum 9 ani

SCRISOARE DESCHISA CATRE TURNUL SFATULUI:SC DPC SA -SIBIU SOCIETATEA CONSILIULUI LOCAL SIBIU.IN DATA DE 21.07.2014 AU FOST EMISE DECIZII DE CONCEDIERE COLECTIVE LA UN NR.DE 116 SALARIATI !!!!!MOTIVELE INVOCATE LIPSA LUCRARILOR,SI INCETAREA CONTRACTULUI DE CONCESIUNE.(DAR ACESTE MOTIVE NEFIIND VALABILE PT.ANUMITI SEFII DE SECTOARE LA CARE IN ULTIMELE 4LUNI ,LI S-AU MARIT SALARILE!!!) NE PUNEM INTREBAREA OARE DE CE CONDUCEREA SOCIETATII NU A DAT NICI UN COMUNICAT DE PRESA ,DE CE NU APARE NIMIC SCRIS IN PRESA LOCALA!!!!OARE PE CINE AR DERANJA !!! ATENTIE ;ESTE SOCIETATE A PRIMARIEI SIBIU. (19:40:55)
Raspunde

@3

Acum 9 ani

hai mai lasa-ne cu scrisoarea ta ca e deja penibil
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 9 ani

Es lebe der Zukunftige Führer Rumäniens, prof. Klaus–Werner Johannis! Wir wollen Arbeit, Disziplin und Brot!
Raspunde

ilie

Acum 9 ani

pai cele mai tari afaceri le face iohanis cu gradinaru. cine a sapat tot sibiu ?cine a cistigat licitatia strazilor Moldoveanu, Calea Poplacii, Goga si multe altele? la doar doua milioane de euro bucata? pai de aia s-a desfintat DPC ca sa lucreze gradinaru. Care tocmai si-a cumparat utilaje de citeva milioane
Raspunde

adi

Acum 9 ani

personal nu regret decaderea DPC...lucrarile executate de acestia sunt de proasta calitate..
Raspunde

Va ajunge PRESEDINTE exact...

Acum 9 ani

ca acum cateva luni cand a declarat ritos, cu privirea fixa si lucioasa: \"Am VRUT sa fiu VICE-Prim-Ministru si voi fi!\" Vorbeste k.uru. fara capu gol.
Raspunde

@ ilie

Acum 9 ani

Cata dezinformare... Auzi dl primar si Gradinaru. Ce ineptie dl primar e sas
Raspunde

@3, @6 ilie @9

Acum 9 ani

@3 Sesizati DNA toti. Primarul anunta permanent noi lucarari castigate de DCP Concedierile ascund fraude pentru a face rost de cotizantii la campanie. @6 Ai multa dreptate! @9 Da! Johannis și vicele Popa primesc cotizatii de la societatile lui Gradinaru care au toate lucarile iar muncitorii lui TAC spre deosebire de ci ai DCP care vezi? nu tac!!!
Raspunde

Hitler!!!

Acum 9 ani

EU VREAU!!, EU AM GANDIREA MEA!!!! ASA ZICE DICTATORUL ASA FACE SI IN PRIMARIE ! ASA FACE SI CU SIBIENII! ASA O SA FACA SI CU ROMANIA!
Raspunde

Nelu cindrea

Acum 9 ani

Si firma Geiger nu are nici o legatura cu sasul sau cu nevasta-sa?unele surse spun ca are...si inca ce legatura....sa sa bage odata DNA sa demanteleze aceasta cloaca de escroci de casa ai primarului 6 case.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 9 ani

Adevarul adevarat este ca noi sibienii facem sex anal cu gura.
Raspunde

pt.(IP 109.97.52.115)

Acum 9 ani

Eşti intradevăr Nelu Cindrea, după stilul lemnar şi agresiv de a posta, cu toţi ai câte ceva, pâna şi cu iubitorii de rock ai Artmania.Meri de vezi cum creşte iarba, că se strânge laţu`.
Raspunde

@ 10

Acum 9 ani

Dl primar nu este asa. El nu face afaceri. Nu e lacom caromanul cand ajunge pe functie. El si-a cumparat case si le inchireaza pentru un ban in +.EU VREAU SA RAMANA LA SIBIU.
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Te dai interesant si cult,de fapt si tu esti tot o nulitate penala cu creierul sters ca si ceilalti lingai de casa ai sasalaului 6 case de pe aici....vai de capul tau!
Raspunde

pt.16

Acum 9 ani

Ai învăţat la şcoala de partid să citeşti in stele? Nu zic că nu sunt fan Iohannis(lingău e un termen de pe la secta voastră politică), dar măcar apreciez pe cineva care l-a articulat pe \"tizul\" tău precum Băsescu pe Ponta.De câte ori a avut ocazia.....
Raspunde

david ptr@11

Acum 9 ani

IMBECILULE,Nimeni in drum.
Raspunde

D.N.A

Acum 9 ani

ATENTIE!!! DPC-ul lucreaza cu utilaje inchiriate de la firma lui Gradinaru .SC UNIVERSAL BUSINESS,si la ce costuri...a se vedea facturile emise. DPC-ul nu are bani sa isi cumpere utilaje....dar are bani sa isi cumpere masini noi \"SKODA SUPERB\",pe banii contribuabililor!!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

19, Eh, acum vezi de ce se va desființa DPC?
Raspunde

fara de nume

Acum 9 ani

ba va dati seama daca din folcloru vostru de frustrati si circotasi era adevarat numai 2 la suta ,era de mult mazilit ,johannis ,la ce cenzura si opropaganda bolsevica este supus de vesnici contracandidati la functia de primar ,ba s-au nu se vede cum aia de la ani cauta nod in papura la cum a pus johannis virgula pe un contract dar s-a fi facut ce povesti inventati voi era linga aparatoru si discipolu vostru nastase en case si conturi de are vreo 15 generati un trai de nabab ,s-au nu se vede ce va jeliti de el voi astia mari capitalisti de cumetrie cum va spunea nea nelu fost cotrocelu ,ba mai opritiva ca nu va maicrede nimeni ca sunteti comunisti cu apucaturile voastre de jaf la bani publici ,bai psd uitativa ca va mai legat unul de a vostru in direct dupa modelu ,duicu ,unu bunea de la braila ,ba daca se face niste anchete serioase 99 la suta sunteti penali de ce crezi ca va este frica de vrenirea lui JOHANNIS la butoane ,justitia va fi cu adevarat independenta si atuinci s-a vezi intrebari pe la dna si ani cum ati dobindit voi averile uriase din bugetari la stat ,fara s-a se vada si la boboru care vau votat timp de 25 de ani ,vreti s-a prostiti lumea cu nationalisme si patri -hotisme s-a ramineti cu ce ati furat si ati dezbinat miloane defamili facindui din disperare sa-si caute un trai decent in vestu europei ,bai trezitiva indiferent de unde va trageti ,si votati ,JOHANNIS ,daca nu inca 5 ani ne prinde fiecare anotimp descoperiti ,iarna prea multa zapada ,toamna multa ploaie ,vara seceta si primavara inundati ,spitalele nu mai au medicamente ,pensile in pericol ,autostrazi cu carioca pe harta la emisiunile de la antene si romania tv ,unde intra tot timpul in direct la ora de maxima audienta telefonic copy -paste ,si ica una pentr-u alegatori contra johannis de la 1 octombrie se scumpeste gazu cu 5 la suta s-a vezi la iarna facturi la caldura de va depaseste veniturile pe vreo 3 luni ,vorba la altu din speta fostilor secretari de partid ,s-a nu ne plingem s-a ne stie straini ,mai puneti o plapuma pe voi si va culcati cu tot ce aveti calduros prin sifonier ,vorba bancului cu olteni ,olteanu cind merge la servici ii spune sotiei dami cureaua ca plec la servici ,votati cu capu nu cu doi mici si o bere ca dupa ijurati 4 ani la ei
Raspunde

Grivei

Acum 9 ani

Cindrea si postacii lui pesedeii dracului !
Raspunde

ptr. 5 NOAPTEA MINTII

Acum 9 ani

Ai aparut deja ticalosule de ss-ist ? Daca il consideri FURER iati-l acasa pe Klaus ”ficat impant” sa ai numai tu paine si disciplina. Noi ni le facem singuri si fara nazisti. AI INTELES !!!!!!!???????
Raspunde

Pt. 23-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acum 9 ani

Ca sa mori de ciuda, vin eu cu ceva mai special: Bretzel, Weisswurst mit susser Senf und PAULANER Hefe Weitzen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AI INTELES, regatean implantat in SIBIU ?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Uraaaa!!! La multi ani, voiculescule!
Raspunde

@ joseph

Acum 9 ani

Esti un excrement uman.
Raspunde

mia

Acum 9 ani

Nu aveti decat sa il votati pe Johannis dar sa stiti de acum ca prim ministru va fi Basescu asta este intelegerea intre partide .
Raspunde

mia

Acum 9 ani

Nu aveti decat sa il votati pe Johannis dar sa stiti de acum ca prim ministru va fi Basescu asta este intelegerea intre partide .
Raspunde

mia?

Acum 9 ani

Ai emoţii de postezi de două ori?Deja începeţi să fabricaţi alte scenarii doar, doar prinde ceva.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus