Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

”Plimbare” pentru Antena 3 si in Sibiu. ”Inca nu am primit o alta invitatie”

Câteva zeci de sibieni au ieșit duminică într-o ”plimbare” pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Manifestaţia pro-Antena 3, a fost declanșată și în Sibiu, după ce jurnaliştii acestui post TV au anunţat săptămâna trecută că vor ieși "la plimbare" în București şi că oricine "este binevenit" să facă acelaşi lucru. ”Am ieșit la o plimbare. Momentan nu vă pot spune dacă se va mai ieși, pentru că nu am mai primit nicio invitație”,a declarat consilierul județean PC, Constantin Sofronie, partiipant la evenimentul de duminică din centrul Sibiului.
Manifestanții, în marea majoritate pensionari, au purtat hârtii pe care scria ”Antena 3 e aici”, ”Antena 3, Sibiul este cu tine” și ”Antena 3 de la Festivalul ArtMania”.
 
Foto: Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

36 comentarii

Radu

Acum 9 ani

Bine ca scrieti de ratatii astia, dar cand au fost luni de zile sute de protestatari Rosia Montana ati tacut malc. Voi si Antena 3...
Raspunde

je

Acum 9 ani

penibil, jenant...
Raspunde

Jiji

Acum 9 ani

... Dan Voiculescu, \"Turnul Sfatului\" si cu toata Antena 3
Raspunde

andra

Acum 9 ani

Penibil!!!!Eu cred ca oamenii care au iesit la \"plimbare\"pt.Antena3 nici nu isi dau seama ca ei defapt au iesit la \'\'plimbare\'\' pt. Dan Voiculescu.Bineinteles ca cei de la Antena3 spun ca le-au confiscat postul de televiziune dar de fapt le-au confiscat doar cladirea de unde transmit,bineinteles aceea cladire find obtinuta \'\'corect\'\'de Dan Voiculescu.Interesant este felul cum instiga acestia la tot felul de miscari mascate\'\'anti basescu\'\'!!!intru-n cuvant PENIBILI
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Ăștia au greșit mitingu\'. Par a fi supărați că antena 3 nu difuzează ArtMania.
Raspunde

Mona

Acum 9 ani

Sa intelegem... Astia-i tin partea si demonstreaza pt unu\' ce-o furat din banul public,are sute de milioane avere ,pe cand ei n-au ce pune pe masa copiilor! Ce oameni simpli..
Raspunde

cântarul din baie

Acum 9 ani

Costică, Costică, foştilor colegi şi subalterni de la Balanţa le este ruşine să afle ce ai ajuns, măi damblagiule!
Raspunde

unu doi

Acum 9 ani

Pacat ca oamenii saraci sunt influențați si manipulați cu un colț de pâine ... in rest sa le dau la m..e sustinatorilor lui Voiculescu si celor ce-l sustin pe Ponta bebelusul crescut la țâța lui Iliescu ;)
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Cu pANCARTE nu mai este PLIMBARE, ci DEMONSTRATIE clara...Consilierii au DREPTUL sa demonstreze impotriva Organului din care fac parte? DEMONSTRATIA a fost APROBATA? Ca la altele au iesit militienii si jandarii sa-ti ia bolintinu si sa te ia la sectie...DEMONSTRATIE NEAPROBATA in prealabil= ILEGALA...Se cunosc DEMONSTRANTII, scrie in articol...Nu-i aresteaza nimeni preventiv? Nicio amenda?
Raspunde

B

Acum 9 ani

Incredibil...........................................................
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Fiti atenti, asa cum se vede in poza, sunt MULTI.... Toti pentru CONDAMNATULde drept prin toate Curtile de Justitie..Si TOTI, implicit, IMPOTRIVA Candidaturii Johannis sau, si mai rau pentru ei, MONICA MACOVEI (candideaza independent, Blaga nu a vrut s-o treaca pe lista de Candidati din partea Partidului din care face parte)....CORUPTII se tem de ea ca de dracu\'; i-ar baga pe TOTI in PUSCARIE!
Raspunde

@9

Acum 9 ani

Perfect de acord că așa ar trebui să fie, că atunci când au protestat unii împotriva gazelor de șist în fața prefecturii au fost date amenzi. DAR acum doar s-ar victimiza, că uite, forțele de ordine puse de săsălăul cel malefic ne amendează, vor să ne închidă gura etc. Așa că mai bine îi să-i lase în tâmpenia lor de babuini, atâta timp cât nu devin violenți.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

..sant curios daca s-au adunat semnaturi pt candidatura lui sluga mihai gadea pt prezidentiale ca in bucuresti
Raspunde

raduradu

Acum 9 ani

am scapat de cancerul coruptiei, manipularii si spagilor in romania. tocmai cand vedem ca justitiaisi face treaba noi vrem sa o incurcam. ce conteaza cine cade atat timp cat este vinovat. decat sa nu cada niciunul prefer sa cada oricare care a facut ilegalitati. nu conteaza nume sau ce face, e curat sta in libertate , nu LA PUSCARIE!!! antena III televiziune de campanie. mai bine inchide postul decat sa faca ce e acum. sa nu uitam ca si iliescu l-a gratia pe cosma in ultima zi la cotroceni dupa ce a omorat si a batut mii de studenti, iar noi vrem iar trandafirul rosu. e incredibil dar ne meritam soarta. MAI BINE MORT DECAT COMUNIST!!!
Raspunde

pt.13 sibian

Acum 9 ani

Ce curiozitate te mai roade, nu ai văzut sau nu vezi ce susţinători au(are)?Cum întrebau?Domnu Gâdea venim şi mâine? Răspunsul corect:veniţi cum să nu, tot 50 de lei primiţi!Privatizarea INCA!!! bwahahaha....
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

O sleahta de spalati pe creier. Acesti zombii sunt unul dintre rezultatele deformarii realitatii pe care Antena 3 a propovaduit-o de ceva ani incoace, contrar deontologiei oricarui jurnalist. Atat de orbi incat nu vad ca sustin indirect un om care le-o furat din pensie. \"Sa-mi .. Dan Voiculescu, Antena 3 si cu toti muncitorii de acolo. Asa sa scrieti!\" Mare dreptate avut-ai nene Jiji. Acum ai sanse mari sa-ti indeplinesti prima dintre dorinte :)
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

la cat de mare e coruptia la cei care ne conduc de 25 de ani,plastic vorbind...o bomba ca la hirosima ar trebui in casa popprului cand sant toti la lucru si poate asa se mai curata tara
Raspunde

paeapapacacarichi

Acum 9 ani

Refuz sa cred ca SIBIUL[leaganul copilariei noastre] are asa multi limitati mintal care sa se uite la a3.O tara aprox. cit ROUMANIA si care se numeste AOTEAROA,detesta ac. actiune.
Raspunde

radu2

Acum 9 ani

ba penibililor va spalat crierile antenele si psd ,ba s-a plingeti dupa un penal rusine ,bai ati auzit ca de la 1 octombriwe va scumpeste ponta gazu cu 5 la suta ,s-a iesim in strada si s-a protestam s-a nu sescumpeasca ,ba nmu vedeti cemanipukari face in continuare astia de la jeliti de grija [antene ] dupa declaratia lui ,johannis ca nu la mai vazut pe base din 2008 ,televiziunile de casa a lui copy -paste [pomta au filmat masina lui johannis din spate la o poarta comuna cu cea a ambasadei sua din capitala si vor s-a spuna mitici ca de fapt nu s-a dus la receptia zilei americi [4iulie] ca la basescu cita manipulare ,ba trezitiva daca sunteti sibieni adevarati si votati johannis ,sinucigasilor parca aveti creierile in panta va cumpara cu doi mici si o bere ,ba viitoru copiilor vostri este in pericol nu mai puneti botu la fosti comunisti ca astia habar nu au cu ce se maninca economia ,astia nu stiu nu mai s-a vorbeasca mult si fara rost ,astia [mitici ]isi masora valoare in cit vorbesc mai mult si mistocareste ]ba antenisti intrebatil pe scuipa in sin [oprescu ]primaru vostru de ce a venit s-a ia lecti de la johannis de cum se administreaza un oras ,daca era johannis la voi primar acum erati pe umndeva linga capitalele moderne din europa vestica ,asa sunteti o cocina coclita si sugativa de luat bani amarastenilor din tara s-a va umflati voi in pipote ce smecheri sunteti ,ba dumnezeu nu bate cu bita bate cind esti mai fericit ca lai nenorocit pe altu [vonica ,carabulea ,etc ,+plus minciunile cu averea lui johannis uiite ca s-a intors impotriva varanului 10 ani de priopn si toata averea confiscata ,jelitil setrezitiva ca dupa ce va lua copy -paste dupa ce si-a executat parteneri ,giona ,nastase ,antonescu acum vrea s-a ajunga prewsedinte ,ba asta nu este bun [ponta ] nici de scara la bloc ,s-a vedeti cum va fi tratat de cancelarile vestice ,vai de mama noastra parca este un blestem pe tara asta s-a nu mai scapam de impostura si prostie din cauza la 30 -40 la suta trebuie s-a sufere o tarta intreaga ,votatil daca daca nu va ajuns 25 de ani de umilnta si saracie pe ponta si previziunile lui brucan se va prelungi cu inca 5 ani
Raspunde

Radu2 rima cu boi

Acum 9 ani

FELICITARI SIBIU! Intelectualii adevarati sprijina ANTENA 3 ! Apropo Radu2, esti modelul sefului analfabet de azi. Gratis te sfatuiesc: se scrie sa ia lectii, nu s-a ia lecti sa va umflati nu s-a va sa ajunga nu s-a ajunga, sa vedeti nu s-a vedeti sa sufere nu s-a sufere sa nu mai scapam de impostura nu s-a nu mai scapam de unii ca voi iar previziunile lui brucan se vor prelungi nu se va prelungi. Felictari ca nu suporti impostura (ai idee ce este?)
Raspunde

Radoi

Acum 9 ani

Trei olteni trecura Oltul, inapoi trecu-ra doi. Cati olteni trecura Oltul inainte si-napoi?
Raspunde

parnaie Voiculescu

Acum 9 ani

ce cretini
Raspunde

bine zis

Acum 9 ani

Bine zice un jurnalist, pe numele său Adrian Halpert:Mulțumim Antena 3 pentru că ne-ai arătat ce poți! 1.000 de susținători? 2.000? 4.000? Eu o să iau sursele cele mai generoase. Deci, fie, 4.000! După vreo 50 de ore de promo-uri și chemări fierbinți pe toate vocile. Asta înseamnă 0,05% din „cei 7,4 milioane” în numele cărora pretinde că vorbește Antena 3 și pe care și-i arogă de mai multe ori pe zi!
Raspunde

sancho panza

Acum 9 ani

A fost o plimbare decenta. Au fost peste 200 de ceteteni care CRED in libertatea de opinie si expresie. Nu Voiculescu a fost motivul plimbarii. Daca asta e nivelul exprimat in comentariilr anterioare de crestini liberali zin: Iohannis - NU MULTUMESC !
Raspunde

sancho panza

Acum 9 ani

sug pl atroce, pretz negociabil, foame mare.
Raspunde

Dani

Acum 9 ani

Vad pensionari care l/ar vota si pe Pol Pot pentru 1kg de faina si o litra de ulei. Este bine !! Ma bucura ca in Romania secolului 21, adevaratii reprezentati ai poporului roman care se zbat pentru lubertatea de opinie si expresie sunt de cel mai inalt nivel. Ma intreb cati la suta dintre ei ar fi stiut sa raspunda la urmatoarele intrebari : - cu ce este afectata antena3 daca cladirea este pusa sub sechestru? - din vastele lor cunostinte in ce conditii CNA ar putea ridica licenta unei televiziuni? Doar in acest caz emisia s-ar putea intrerupe? - cum isi explica ca la 25 de ani de la revolutie cel mai puternic trust TV din Romania este patronat de un fost turnatorla la securitate dovedit? Adica a 4-a putere in stat este reprezentata de un fost turnator la secu. Cred ca raspunsurile ar fi fost MAGISTRALE! S-ar putea intreba mai mult dar cine stie poate-i apuca lesinul de la caldura.
Raspunde

sancho panza @ ip. 188.138.1.229

Acum 9 ani

Asta e nivelul,foarte scazut. Pofta buna!
Raspunde

pt. sancho panza de oricare IP

Acum 9 ani

Iar ai apărut băi Pișleag ?
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Normal, astia apara libertatea presei, lovind si injurand pe ceilalti reporteri (nu doar B1, Digi sau altele, dar totusi si VICE care nu are nicio legatura cu politicienii romani) si vor un stat lipsit de coruptie si furt cerand ca justitia sa nu isi faca treaba si ca un condamnat sa fie eliberat. Noii magistrati sunt majoritatea tineri care nu au nicio datorie fata de politicieni si pe care nu ii intereseaza pe cine judeca, tot om e dar aparent romanul cand cere o chestie nu se asteapta la consecinte.
Raspunde

?????

Acum 9 ani

Este dreptul lor sa-si spuna parerea. Bravo pentru curaj. Rusine celor care scriu injurii. Unde e libertatea de opinie? Cei care injura ascunsi din spatele unui monitor nu-si exprima si ei o opinie? Sa va fie rusine!
Raspunde

raduraud

Acum 9 ani

dreptul al libertate e una, sa fi platit sa faci asa zise manifestari pentru diverse sustineri e cu totul alta. manipularea opiniei publice se face prin media. lipsa de educatie ne aduce aici. oameni destepti sufera ca nu se mobilizeaza si lasam totul in mana pensionarilor si tiganilor viitorul nostru. noi trebuie sa decidem ce vrem nu altii care sunt si acum comunisti pana in maduva oaselor. credeti ca cei care sunt bolnavi de comunism se trateaza de azi pe maine. niciodata, si mai mult va mai trage si contagia inca o parte langa ei. dar pana la un punct. adio baronilor PSD
Raspunde

daniela

Acum 9 ani

bine ca au iesit la plimbare, au creat exact precedentul de care era nevoie in tara asta, NICIODATA NIMENI nu va mai cere \'\' autorizare\'\' pentru proteste, vom merge la plimbare, si sa de-a Dumnezeu sa apara omniprezentii care de Ziua Nationala si-au permis sa-si puna copiii pe post de mascote ale armei ce-o reprezinta,si sa ne mai intrebe de \'\'sanatate\'\' Plmbarea pro FELIX a aratat ca : - in Romania institutii ale statului menite sa ne apere, apara dupa cum ii este dictatat politic diferenta de comportament a JANDARIMILOR in cazul mitingurilor galeriilor, impotriva presedintelui, pentru Rosia Montana si Pungesti oameni pe care ii platim din munca noastra, si-au permis, isi permit, depinde de noi daca le dam voie sa-si mai permita, sa foloseasca forta fizica impotriva cetateanului care are alta parere decat cel care ii da ordinele felicitari securistului ajuns afacerist ca are astfel de angajati pacat ca jurnalisti care au avut subiecte interesante de-a lungul timpului au confundat loialitatea cu sugarnicia, si astfel s-au transformat din oameni in jeguri pacat ca platim un CNA care e orb cand se face propaganda ce instiga la anarhie pacat ca nu am adoptat cand a trebuit punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, acum eram departe pacat ca cei care ar trebui sa-si creasca nepotii sau sa-si traiasca in liniste batranetea, dupa ce n-au facut nimic impotriva regimului comunist demosntreaza acum tocmai pentru cei care atunci i-au asuprit pacat ca parte din media crede inca ca suntem un popor de imbecili, cand noi suntem un popor de oameni destepti fara coloana vertebrala pacat ca am inteles democratia fiecare cum ne-am dorit, si o aplicam dupa cum bate vantul pacat ca sunt omorati cainii pe care ANIMALELE cu doua picioare i-a alungat pe strazi, pentru ca o VACA ce poarta numele de bunica este de-o nesimtire fara margini si lista regretelor este atat de lunga, incat nu stiu daca cineva, vreodata , va fi in stare sa o scrie in intregime
Raspunde

cântarul din bucătărie

Acum 9 ani

Costică Sofrone, văzând starea în care ai ajuns eu te asigur că foştilor tăi colegi şi subalterni de la Balanţa le este ruşine să te salute, darmite să se întâlnească cu tine, măi damblagiule!
Raspunde

Sasu plimbaret

Acum 9 ani

Sasu s-a plimbat cu BMW-ul pana la Basescu ca sa se razbune pe cei care ne-am plimbat prin tara. Sasu Werner face plimbare de damblagiu nu nea Costica @ \"cantarul de bucatarie\"
Raspunde

Georgiu

Acum 9 ani

Priviti-i cum arata si este suficient.
Raspunde

emiliana

Acum 9 ani

Cit de bine se aseamana cu niste.......................... ***www.scaryforkids.com/pics/zombie-attack.jpg
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus