Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Grupul Polisano l-a numit pe Remus Borza presedinte: Sunt ardelean

Grupul Polisano l-a numit pe avocatul Remus Borza în funcția de președinte, mutarea având loc la două luni de la moartea fondatorului Polisano, doctorul Ilie Vonica. Noul președinte a declarat că nu vine în calitate de administrator judiciar, din punct de vedere financiar firmele mergând bine, ci în calitate de avocat. Remus Borza este coordonatorul Societății Civile Profesionale de Avocaţi "Borza şi Asociaţii", membră a grupului Borza şi Asociaţii, alături de firma de insolvenţă Euro Insol SPRL.

“Nu merge Euro Insol (administratorul judiciar - n.red.) la Polisano, ci avocatul Remus Borza. Niciuna dintre firmele din grup nu are risc de insolvenţă”, a precizat Borza, citat de Ziarul Financiar. “Sunt ardelean iar grupul Polisano a fost dezvoltat de un ardelean. De mai bine de zece ani sunt prieten cu Ilie Vonica. Cineva trebuie să susţină şi antreprenoriatul local”, a mai spus Remus Borza.

Grupul Polisano a ajuns la afaceri de peste 350 mil. euro şi are aproximativ 2.000 de angajaţi. Afacerea Polisano include o firmă de distribuţie (Polisano SRL - cea mai mare mare din grup), o reţea de farmacii (Reţeta), o fabrică (Polipharma Industries), o reţea de clinici generaliste (Clinica Polisano), centre de fertilizare in vitro şi un spital privat (la Sibiu). Cea mai mare firmă din grup este distribuitorul de medicamente, care anul trecut a avut afaceri de 330 mil. euro.

Societatea Euro Insol, condusă de Remus Borza, a fost administratorul judiciar al companiei Hidrolectrica până în luna iunie 2013, când a ieşit din insolvenţă.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

henrik kizzinger

Acum 9 ani

in sfarsit banii ciorditi se vor canaliza catre buzunarele care trebuie.
Raspunde

motoc

Acum 9 ani

Este un om capabil, sper sa aiba mandat sa treaca peste orgoliile celorlalti si sa faca treaba !
Raspunde

@1

Acum 9 ani

banii ciorditi de mafia bucurestena care o sabotat tot ce e afacere sibiana. Apropo,cind se fac cercetari la aceasta mafie si tragerea ei la raspundere -si in cazul Polisano si in cazul bancii Carparica si in cazul bursei sibiene au fost implicati mafioti de la bucuresti si din alte zone ptr,falimentarea,sabotare si falimentul lor.Aici cred ca-s implicati si cozile de topor sibiene care lucreaza impotriva orasului.
Raspunde

Mitica

Acum 9 ani

Dar nu esti sas mai draga .....
Raspunde

ARDELEANUMINORITARINCULPATBORZA

Acum 9 ani

De ce Borza Remus Adrian si Agliceru Ovidiu nu au recuperat prejudiciile constatate in rapoartele de control intern mentionate in Planul de reorganizare nr 1960/11.06.2013 de la pag 209 la 218? Principalii prejudiciatori ale caror fapte le tainuiesc Borza si Agliceru sunt printre altii Zachia Dragos fost director general, Tirsi Constantin director SH Rm Valcea, Serban Vergiliu fost director SH Rm Valcea, Arman Nicolae director Hidroserv Curtea de Arges-fratele directoarei de resurse umane Stancu Ionela din Executiv, Trihenea Constantin fost director general, David Mihai jr fost director general, Oprea Traian fost director general, Popa Roxana Manager Departament Executiv, Mihail Stanculescu fost director general, Ivan Constantin fost director SH Curtea de Arges, Suhan Victor fost director Hidroserv Curtea de Arges, Metehoiu Constantin fost director SH Curtea de Arges, Tatuc Cornel fost director SH Slatina, Dinca Olteanu Marcel Manager Departament Juridic etc Ceea ce nu spune Administratorul Judiciar EuroInsol SPRL in Planul de reorganizare nr 1960/11.06.2013 este ca pagubirea SC Hidroelectrica SA se produsese deja prin platile partilor deja executate din contractele denuntate sau reziliate amiabil. Pagubirea s-a datorat atat solutiilor tehnice, inutil de costisitor adoptate prin proiectele tehnice, cat si preturilor mult peste pretul pietei ale produselor achizitionate si puse in opera. Daca insa semnatarii rapoartelor au inventat prejudiciile la instigarea lui Borza si Agliceru pentru a-i da pretext lui Borza sa rezilieze contracte si a-si asigura astfel un interes material direct prin incasarea unei fractiuni procentuale din valoarea ramasa neexecutata a contractelor, de asemenea DNA trebuie sa cerceteze cu celeritate cazul.
Raspunde

@1

Acum 9 ani

a, m-am linistit,ma gindeam ca sau intors banii de la marile tunuri,de la bancile furate [bancorex,credit bank, banca religiilor] becthel.centura Sibiului,petrom,dracula parc, flota, f.n.i. gazu din insula serpilor,privatizarile frauduloase,privatizarea bcr, banii publici de la stadioan,sala de sport,aeropor, centuri de diamante de la cluj,cele 600 de miliarde din bani publici dati primariei brasov etc. da tu vorbesti de firu de praf aruncat in ochii prostilor urmarit cu radiotelescopu de la arecibo,cind e vorba de Sibiu.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Si tu esti procuror ma? Sau vre-un avocat ? Sau esti vre-un judecator?
Raspunde

numire

Acum 9 ani

Lasati-o asta cu ardelenii, ca suntem constienti cit ne \"iubesc\" astia din brasov, cluj,alba,mures etc, cita ranchiuna si ura ne poarta,puneti un sibian adevarat in respectivul post ca sa nu va treziti cu infiltrati din afara ptr. sabotare asa cum sa mai intimplat cu bursa,banca carpatica, intreprinderile sibiene s.a.
Raspunde

alzara@8

Acum 9 ani

Ai dreptate ! Jos miticii, jos ceilalti ardeleni! Traiasca enclava Sibiu, singurii \"drepti \" din tara asta de ...t ! Bravos, mãi \"capitala culturala \" !
Raspunde

TITEL

Acum 9 ani

asa s-a intimplat si cu bursa tot un ardelean de la mitici va tepuit [sima ] si rezultatu se vede prima bursa infintata in tara dupa 90 si cea mai performanta a disparut si a aparut copy -paste de la bucuresti ,si putem continua ,ba in sibiu este un mare sifon care detracteaza orasu si judetu dind informati la mitici ,desconspiratilk este o mare catastrofa pentru judet ,si cind va angajati orientativa si puneti sibieni nu tradatori la prima micare va da tunu ,si se vede ,cum a finalizast carabulea gemenele avenit arestarea ,cum a finalizat ,vonica cel mai performant spital din tara ,a venit amenintarea si arestarea ,ce va este putred in tara miticilor ,ba astia impreuna [carabulea si vonica ]au creat vreo 8000 de noi locuri de munca ,care da statului roman impozite si taxe la budet daca da afara 8000 de angajati cine le asigura traiul la aceste 24 000 de persoane ,asta inmultit cei 8000 la 3 media per familie ,de acea votati johannis daca vreti s-a scapam de sifonari si cripto -comunisti
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

Mult succes!
Raspunde

@alzara

Acum 9 ani

Sunt foarte constient si stiu exact ceea ce am scris.Am o gramada de cunostinte care provin din judetele respective si care locuiesc in Sibiu inca din anii 70 si care majoritatea au o ura continua fata de Sibiu.Si nu numai ca urasc Sibiul desi orasul si judetul asta le-a dferit totul [casa,masa,joburi,viitor ptr,ei si copii lor,o viata civilizata peste standardele de la ei de acasa, functii] dar injura, ponegresc, saboteaza mereu Sibiul si sibienii adevarati mina in mina cu detratorii interni si nu numai ca tin mai mult cu zonele din care se trag dar tin mai mult cu alte zone care n-au nimic comun cu judetele lor,decit sa tina cu Sibiul ,inclusiv ptr viitorul copiilor si nepotilor lor si la care,de inconstienti ce sunt, le creeaza rau in viitor.Ei se bucura cind suntem furati,cercetati, sabotati, izolati incontinu,dirijati dictatorial de alte zone,cind sau furat si falimentat fabrici care sau relocat in alte zone,cind ni se fura banii la buget,deconcentrate,cind ne comanda ticalos altii din alte zone sustinuti sa ne fie sefi pe banii nostri,cind avem la conducere cozi de topor sibiene care ne-au vindut la altii ptr. interesele lor care se mentin in functii cu ajutorul acelor sefi din alte zone la care ne-au vindut, ei fiind de o incopetenta crasa si cum ti-am scris acesti venetici inconstienti in loc sa tina cu Sibiul avind in vedere ca viitorul lor,copiilor si nepotilor e aici,le creeaza greutati in viitor,ca din pacate ceea ce este in tara asta si modul in care se desfasoara lucrurile, nu o putem denumi democratie,Asa ceva nu exista nicaieri in lume.Ceea ce ti-am scris este cruda realitate si cruntul adevar.,n-am pus nimic de la mine.
Raspunde

@titel

Acum 9 ani

Mai pune la numar si bugetarii de la stat care traiesc din impozitele pe care le platesc Carabulea si familia Vonica si plus teparii si miliardarii de carton,plus de dirijarea si alocarea de la buget a banilor spre zone atit de dragi miticilor la care le dau bani cacalau de ani si ani de zile fara ca vreodata aceste zone sa justifice modul in care se cheltuiesc banii si in buzunarele carora se duc aceste impozite,asta e si explicatia cum de in zone sarace exista miliardari de carton fara sa fi avut afaceri,ca din pacate dupa ce se duc acesti bani la buget e o nebuloasa si ceata totala acolo - lipsa totala de transparenta,controale,justificarea banilor si unde trebuie sa controleze dna-ul, nu controleaza si vine si controleaza incontinu oamenii care dezvolta afaceri si creaza locuri de munca si care urmaresc sa le falimenteze afacerile.Doamne in ce tara cu politici masochiste, perverse, spoliatoare de bani,fanariota, cu legi facute ptr, infractori mi-o fost dat sa traiesc.
Raspunde

daniela

Acum 9 ani

pai si asta e anchetat de DNA, ce naiba, unul curat chiar nu exista?
Raspunde

gicu

Acum 9 ani

Un ordinar! Uns cu toate unsorile care va pune pe butuci clinica Polisano si va distruge vietile atator angajati! Pacat, mare pacat! Distributia va merge in virtutea inertiei si dat. trendului pietii. Dar restul va fi praf si pulbere. Un om ca Vonica se naste o data la 1000 ani.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Sigur. Puneti-l pe Iures acum, ...e antrenat cu bratu doina...si ei conduc prin manevre sa rezilieze contracte si pentru a-si asigura astfel un interes material direct ata lor ...cat si beneficiarului din a carui incredere tocmai incheie contractele apoi \"reziliate la timp\"....sau, poace ca o fi un nou conflict de interese.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus