Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un nou giratoriu: Stefan cel Mare – Negruzzi - Negoi

Viceprimarul Sibiului, Virgil Popa, a anunțat că municipalitatea  intenționează să realizeze un nou sens giratoriu în oraș, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare-Costache Negruzzi-Negoi. Declarația viceprimarului a fost făcută aseară, la emisiunea "Raluca și Răzvan" de la Eveniment Tv. "Accesul auto dinspre strada Negruzzi, în strada Ștefan cel Mare  se face destul de greu", a spus viceprimarul Popa, adăugând că lucrarea s-a discutat în Comisia de Circulație și că este posibil să se realizeze anul acesta.
Pe strada Ștefan cel Mare se va mai realiza  un sens giratoriu, în intersecția cu străzile Bâlea și Moldoveanu. Procedurile sunt deja parcurse, dar execuția lucrării, susține Virgil Popa, probabil nu va avea loc anul acesta.
Viceprimarul Sibiului a mai spus aseară că strada Tribunei se va redeschide traficului cel mai probabil la sfârșitul lunii octombrie cu parcarea, de această dată, pe partea stângă a drumului cu sens unic. "Parcările pe Tribunei sunt pe partea stângă acum. Am urmărit să câștigăm locuri în plus, având în vedere că pe dreapta există o intersecție și mai multe intrări în curți", a spus Virgil Popa.
În ceea ce privește strada Revoluției , aceasta se va redeschide mult mai repede, probabil la finalul lunii acesteia. Administrația a renunțat la carosabilul din piatră cubică (piatra ajungând pe strada Arhivelor) și a realizat pe Revoluției o parcare cu mai multe locuri în dreptul clădirii Serviciului Circulație al Poliției Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

21 comentarii

ULOS

Acum 9 ani

Propun sens unic pe Mihai Viteazul si pe Milea!
Raspunde

Gira_Iohannis

Acum 9 ani

Sibieni va ametesc inainte de alegeri ca sa votati cu mine si sa nu mai puteti numara pana la 6 .... case
Raspunde

@ulos

Acum 9 ani

propun ca esti prea prost pentru acest oras. nu ai cum sa intelegi sensurile unice. continua sa traiesti in epoca medievala.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

parcarile se vor realiza pe stanga dar acum sunt tot pe stanga?! :))) mai multa atentie nu strica TS
Raspunde

mitzy

Acum 9 ani

Stefan negrutzi negoi nu e asa circulata sa necesite giratoriu....dar ma rog....orice giratoriu e bun pentru spalare de bani...sorry dar sunt ferm convinsa ca doar asta-i motivul dorintei :D
Raspunde

@mitzy

Acum 9 ani

locuiesc pe negoi. incearca sa traversezi stefan cel mare venind de pe negoi. o data la doua zile dau de un nebun care vine cu 80 la ora de la armata, iar vizibilitatea de pe negoi e zero
Raspunde

@6

Acum 9 ani

Asa e, si mie mi se pare mult mai problema iesirea de pe stra Negoi.
Raspunde

giratoriu

Acum 9 ani

bai de acea suntem aici ca natie ,la voi uni ori este frustrare ori prostie si rea credinta ,s0a critci asemenea lucruri utile la un trafic asa de mare cum are sibiul ,ba nu mai este pe vremea lui nento ceasca cins se circulsa o saptamina impar si una par ,si in sibiu erau in jue de 5000 de masini .acum circula afara de cele ale sibinilor vreo ,200 000 de mi inca citeva zeci de mii sibiul find oras de tranzit national, si international ,ba si cu giratia de la ,stf cel mare cu negruti era oportun ,acolo find un potential pericol s-a treci strada ,mai umbla oameni si pe jos ca face bine la sanatate si multi copii ,ba circoyasi de serviciu sunati la romania tv ,la emisiunea lui cretuleasca ,ca de 4 luni tot incalzeste supa aia cu copii vinduti la taraba ,la casele lui johannis ,nai nou o tot da cu nazismu cu conturi secrete si alte ghidusi comice de prostit fraierimea s-a nu voteze cu ri [johannis ] votati cu copy -paste 5 case si veti avea parte de intoarcere in trecutu nomenclaturisat cind se dadea cu masina si pe contasens numai toasi de partid si cu girofaru la maxim s-a auda toasa de viata casa incalzeasca ciorba
Raspunde

Werner Cinstea

Acum 9 ani

Un nou giratoriu=o noua sifonare de bani din bugetul contribuabilului sibian....pana cand va mai dura jaful asta fara margini la Sibiu??
Raspunde

www

Acum 9 ani

pentru toti oamenii civilizati,de buna credinta si care nu fac o campanie electorala idioata,sensurile unice sunt o necesitate si un mijloc foarte bun de fluidizare a circulatiei. Este f buna masura si necesara !
Raspunde

clar

Acum 9 ani

Ce jaf ma mincinos comunist numai de manipulari va tineti loazelor, daca face ceva util si functional ptr. oras trebuie sa veniti voi disperatilor sa detractati si denigrati tot, daca sifona bani nu reusea sa mai faca strazi din economii si mai terminati cu folkloru asta ieftin al vostru. Johannis e sas si in cultura sasilor nu prea exista termen de hot si mafiot, v-o spune un roman care o trait zeci de ani alaturi de ei, asa ca las-o jos cu minciunile si manipularile voastre.Invidie si frustrare mare pe unii ca voi, nu stiti cum sa mai ramineti la cascaval,de se trezeste poporu si voteaza ceea ce trebuie sa terminat cu hotiile de la banii publici, jartele comuniste,acolo e ceata totala, ati furat de ati stins de acolo si ati dat fonduri discretionare spre zonele voastre dragi fara sa va controleze nimeni, de aia nu sunt bani in tara asta, rapandule mafiote
Raspunde

luni

Acum 9 ani

Ati circulat luni dimineata pe Coposu? Masinile stateau la coada de la sensul gitatoriu de la Ramada si pana la trecerea de pietoni de la sala Thalia. Va amintiti sa fi fost la fel si cand era semafor in acea intersectie? Nu in toate intersectiile sunt eficiente aceste sensuri giratorii!
Raspunde

@12

Acum 9 ani

prietene, poate asa o fi, dar sensul ala are 4 iesiri/intrari. nu lua in calcul numa` 1. Despre celelalte 3, poti spune ca sunt eficiente.
Raspunde

primitiv

Acum 9 ani

inainte sa comentati , mergeti prin tari mai civilizate , sa vedeti ca e plin de giratorii si se circula 80% pe sens unic.....dar , ce te astepti de la neandertalieni ??
Raspunde

david

Acum 9 ani

pe primar nu-l intereseaza ce parere au ROGOJINILE.
Raspunde

ROGOJINU

Acum 9 ani

Pe primar il intereseaza comisioanele care-i ies din giratorii!
Raspunde

periscop

Acum 9 ani

Or fi bune sensurile giratorii, dar nu tot timpul și nu oriunde. De luni dimineața se circulă f. prost în zona celor 2 sensuri giratorii: Milea-Calea Dumbrăvii și Magazinul Dumbrava-Bc. Coposu...
Raspunde

@12

Acum 9 ani

vorbesti prostii sau nu iti amintesti ca inainte de sensul giratoriu se forma coada invers, de la sala thalia (cel putin) pana la semafor la teatru. Asa ca las-o balta. Faceai pe coposu cu autobuzu cel putin 20 de min.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

@12 nu merge calumea sensul ala pentru ca unii tarani forteaza intrarea si nu se asigura calumea. Cel putin cei care vin de pe milea tot timpul intra rapid in sens fara sa se asigure si strica fluiditatea. In schimb sensurile giratorii sunt DPDV matematic cel mai bun mijloc de fludizare a traficului si nu ziceti ca in romania matematica e altfel ca inseamna ca sunteti extrem de prosti.
Raspunde

periscop

Acum 9 ani

@19 Atâta ești de dăștept că nu ți-ai dat seama, încă, de faptul că în Românica nu doar matematica e ... \"altfel\" ...
Raspunde

@20

Acum 9 ani

Daca e atat de altfel cum pana mea ai scris cifrele corect ca sa poti comenta? Hai lasa vrajeala ieftina ca se poate peste tot, doar ca trebuie vointa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus