Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Campionul mondial en-titre, ȋncantat de Strongman Champions League Sibiu: "Prezenta sportivilor de top m-a facut sa fiu prezent aici"

Campionul ediției 2013 la Strongman Champions League, polonezul Krzysztof Radzikowski, a declarat azi, ȋntr-o conferință de presă, că prezența sportivilor din top 10 mondial la Sibiu a fost unul dintre principalele motive pentru care a ales să fie prezent la competiție.

"Sunt ȋncântat să fiu prezent aici, la Sibiu. Este un oraș foarte frumos, care oferă condiții la fel de bune ca ȋn celelalte etape. Faptul că vor fi prezenți atât de mulți sportivi de top m-a ȋmpins să concurez aici. Asta ȋnseamnă că e o etapă puternică din SCL și ȋmi doresc să fac cât mai multe puncte pentru a urca ȋn clasamentul general", a declarat Krzysztof Radzikowski.

"Evenimentul va deveni o tradiție"

Organizatorul evenimentului, Andrei Dinu, a mai precizat, ȋn conferința de presă, că are planuri mari ȋn ceea ce privește viitorul acestei competiții, ȋn orașul Sibiu.

"Ȋncercăm să facem din această competiție o tradiție ȋn Sibiu. Să fie an de an etapă din Strongman Champions League. De asemenea, ȋncercăm să organizăm în Sibiu evenimente de nivel înalt, să implicăm cu fiecare ocazie publicul, să vină și amatorii să practice acest sport. Sperăm ca, în anii ce urmează, să inspirăm mulți tineri care practică bodybuilding-ul ca hobby, în sălile de fitness, să treacă la nivel de profesioniști", a declarat Andrei Dinu.

"Strongman Champions League", concurs la care participă cei mai buni atleți din lume, sportivi cu o medie de înălțime de 192 cm și de greutate de 135 kg, se va desfășura în Piața Mare din Sibiu, în perioada  20-21 septembrie, ȋncepând cu ora 19:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

Sabrina

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

...

Acum 9 ani

din pacate astfel de evenimente sportive nu contribuie cu nimic la revitalizarea sportului sibian..sunt doar showuri la fel ca si celalalte doua evenimente facute de eco sport sibiu sands si streetball la care participa foarte multe echipe din afara sibiului si bineinteles le si castiga..faceti ceva pentru copii sibiului centre de juniori si competitii pentru ei..revitalizati sportul scolar..altfel sunt bani aruncati pe fereastra
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Sa ni se faca! Sa ni se dea! Sa ni se spuna! Sa ni se arate! Noi sa nu facem nimic, sa asteptam de la altii bunastearea noastra, iar noi sa criticam ! Asa te-au crescut comunistii...
Raspunde

Sibian

Acum 9 ani

Mare dreptate nr. 2. E doar alt circ pe bani publici, incet se copiaza reteta de sifonat bani de pe agenda culturala si la cea sportiva. Nu are nicio legatura cu ce inseamna sportul comunitar. Doar bani publici pentru circ, pentru fel de fel de evenimente frumos organizate si ambalate.
Raspunde

SPORTIV

Acum 9 ani

mai lasati asta cu grija pentru sport ,sunt convins ca nu sti unde este stadionu cind aveam echipa in prima liga ,mergeam uni si aceasi ,voila conace si excursi afara ,ba comunistule s-au ichis toate fabricile cine vrei s-a dea bani ,primaria daca da se numeste deturnare de fonduri ,s-au nu vezi ca si alte orase cu traditie sportivaau aceasi problema ,arad ,iasi ,galati etc ,s-au ce ce crezi ca s-a desfintat olchimu ca nu au mai fost bani publici de sifonat si platiti de toti amarasteni din tara ,s-au nu vezi pe aia de la capitala prazburgiei [craiova ] nu are locuri de munca si infrastuctura varza si prtofita ca este pupila lui copy -paste si vrea stadion de chempion lig ,caplatim noi frraieri din tara iresponsabilitatea la niste gugustuci plini de ifose si timpenie ,ba o asemenea competitie este numai pentru orase cu brend mare ,asta aduce celebritate sibiului ,asa ceva a-r vrea toate localitatile care se dau cu mare staif din tara ,s-au nu vezi ce grandomanie face sclifocila ala la bucuresti [oprescu ] pe bani publici ,pune mina de la mina si hai s-a facem o echipa competitiva de fotbal ,caavem milardari facuti pe bani sibienilor [relu munteanu ] si nu da un ron pentru sportu sibian si multi alti cu banet de poate tine 3 -4 echipe ,bine ca ia chiri de la magazinu dumbrava ,magazin construit de noi palmasi tari inainte de revolutie ,sunt curios cu cine a licitat se care afost pretu de adjeducare ,pe astia s-a pui presiune s-a bage bani in sport care au devenit milardari din ce am construit noi boboru timp de 70 de ani ,legea sponsorizari si nu 2-3 la suta acolo 10 -15 la suta si atunci o s-a vezi echipe competitive nu caricaturi ,se vede caam ajuns ciuca batailor la toate sporturile,voteaza cu capu in 2 noiembrie pjohannis ] daca vrei ca acesta tara s-a functioneze ,silasati patri -hotismele
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus