Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Urmarit international pentru ca sofa fara permis

Un medieșean de 30 de ani a fost dat în urmărire națională și internațională după ce a fost prins de polițiști conducând fără permis. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, însă pentru că a dispărut de la domiciliu, a fost dat în urmărire națională și internațională, în luna iunie.

Infracțiunile de care acesta a fost acuzat nu s-au limitat, însă, la conducerea fără permis. În momentul în care a fost oprit de Poliție, medieșeanul se afla la volanul unei mașini cu numere false. După verificări, polițiștii au stabilit că autovehiculul era, de fapt, neînmatriculat.

Judecătoria Mediaș a emis un mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, în luna iunie. Pentru că nu a fost găsit, a fost dat în urmărire națională și internațională.

Medieșeanul a fost identificat ieri seară, ascuns într-o casă din Dumbrăveni. Bărbatul a fost găsit în urma unei acțiuni a Serviciului de Investigaţii Criminale şi a Serviciului de Acţiuni Speciale.

Din informațiile care există până în acest moment, bărbatul are și alte infracțiuni la activ. "În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Sibiu. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului", se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.     
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Sabrina

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus