Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Lasati fara apa, avrigenii au inceput sa incheie contracte cu SC Apa Canal SA

Reprezentanții SC Apă Canal  SA au început să reia furnizarea apei către avrigenii care au refuzat încheierea contractelor de furnizare a serviciilor specifice. Astfel, după ce s-a ajuns ca șase blocuri din oraș să nu mai aibă apă la robinete din cauza refuzurilor de a încheia contracte cu societatea furnizoare, locuitorii din Avrig au început să cedeze. ”Pentru cinci din cele șase blocuri unde a fost sistată furnizarea apei s-au încheiat deja contractele cu SC Apă-Canal SA. La cel de-al șaselea bloc am decis să reluăm furnizarea apei, după ce locatarii ne-au promis că vor semna contractul necesar în cursul zilei de luni a săptămânii viitoare”, arată Thomas Roth, purtător de cuvânt al societății desemnată operator al serviciilor de apă și canalizare în orașul Avrig.
Avrigenii  vin și cu bani de acasă pentru a plăti restanțele. ”S-au triplat și încasările, deoarece noile contracte pot fi încheiate doar cu cei care nu înregistrează datorii”, arată reprezentanții Apă-Canal.
Aceștia mai arată că, în săptămânile care urmează, vor continua sistarea furnizării apei pentru cei care refuză încheierea de contracte.


Citește și Blocurile din Avrig, deconectate pe rând de la rețeaua de furnizare a apei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 230

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Sibianul

Acum 9 ani

Plateste ba apa!!! avrigean nespalat. L-au votat pe sasu\' si s-au vast\' in Jermania iar ei se kaka in fundu\' curtii.
Raspunde

Sabrina

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

ok

Acum 9 ani

avrig -ul e tot rasul. daca vine un investitor ii dau suturi de ajunge la sebes, in rest numai certuri in primarie. mai bine sa se declare comuna ca sunt impozite mai mici . pacat .
Raspunde

sebi

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

Orlando Sorin

Acum 9 ani

Devino ACUMA actionar GRATIS la cel mai mare facebook din lume. Timp limitat pana la inchiderea emisiunii de actiuni GRATIS. https://www.globallshare.com/ro/2824594.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus