Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Sfatul lui Cazan pentru primari: Faceti cum a facut Quintus!

Președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, susține că aleșii locali din Sibiu, aleși pe listele PNL și PDL, sunt ”momiți” de Partidul Social-Democrat (PSD) și Partidul Liberal Reformator (PLR). Cazan le transmite primarilor, viceprimarilor și consilierilor locali și județenă să ia aminte la sfatul de viață pe care el l-a auzit de la seniorul PNL, Mircea Ionescu Quintus. ”Am auzit la Ploiești de la Mircea Quintus o poveste scurtă. În cei foarte mulți ani în care a stat în pușcărie a avut un singur moment de fericire, atunci când i s-a născut băiatul. Imediat ce a ajuns în pușcărie i s-a născut băiatul. Au venit la el securiștii de atunci cu o hârtie și i-au spus că dacă semnezi hârtia asta, te lăsăsm să-ți vezi copilul. El nu a semnat această hârtie, cu riscul de a-și vedea copilul doar după 13 ani, când a ieșit din pușcărie. Asta e o poveste adevărată, în care deși a îndurat multe sacrifici, în condiții mult mai grele decât acum, el a preferat să rămână membru PNL, fără a-și trăda credința”, a povestit Cazan.
Întrebat dacă el ar face același lucru ca și Quintus, Cazan a răspuns: ”Nu știu. Trăm alte timpuri, trăim alte vremuri. A fost apelul dat de Quintus la București, legat de cei care vor să plece”, a completat Mircea Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

andrei3

Acum 9 ani

herr sublocotenent al generalului iohanis:unii e momiti altii doreste sa fie momiti! in rest succesuri in alegeri
Raspunde

unu ,

Acum 9 ani

ce general bai sifon comunist esti unu de ala care ai sifonat o viata intreaga ,ba turnatorule si pupincurist de copy -paste 5 case ,iati detractori sibiuluyiu si valea la voi in prazburgia ca vei avea de patimit dupa prezidentiale parsivuyle vei fi un viitor boschetar dupa trtadarea sibienilor ,dute ca numai rau raci judetului si sibiului ,fa alea 11 000 de noi locuri de munca si adu ce ai vindut la taraba ,deconcentratele inapoi .,,bani sibienilor in investiti pentru sibiu si judet ,nu in stadiaoane si patinoare la aia care neai vindut ,tompeta guvernului copy -paste 5 case
Raspunde

camelia

Acum 9 ani

Numai Iohanis a avut voie sa plece???????E normal ca dupa precedentul Iohannis sa aiba toti dreptul de a alege formatinea politica.
Raspunde

alex

Acum 9 ani

mi se pare normal ca unii PNL-isti sa nu fie de acord cu alianta PDL(cei pe care i-au injurat atatia ani),probabil ca din acest motiv unii vor sa plece.
Raspunde

cna

Acum 9 ani

parca quintus a fost informator.
Raspunde

bogdan

Acum 9 ani

E simplu ca buna ziua, in 2007 pdl-ul si pnl-ul a votat legea prin care parlamentarii sa se poata muta de la un partid la altul....deci atunci era perfect acum e rau. Oare cat de prost poti sa fi sa comentezi fara sa fi informat! Plus, primari au fost alesi de alianta USL, care datorita tradatorilor de la pnl nu mai exista.... deci Simplu....este perfect normal sa poata alege pentru ca alegatorii au fost si pnl, un pumn, dar au fost!!!!!!!!!!
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Individul e ,politic,retardat(cu sau fara telefon)!
Raspunde

gușat

Acum 9 ani

Când era sincer? Când era negru de supărare că a intrat sasu în PNL si el devenea o marionetă sau acum când pupenkur la herr?
Raspunde

t.h.

Acum 9 ani

haii ma ai si dat un exemplu Quintus......
Raspunde

Sabrina

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

Nelu

Acum 9 ani

Bogadan (IP 109.97.62.22) . esti pesedist specialist in dezinformare ? Legea data a fost exact contra miscarilor de la un partid la altul a alesilor.Acea lege au mutilat-o ai tai acum!
Raspunde

Dimitrie

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

George

Acum 9 ani

Nelu in primul rand se scrie PSD-ist si nu \'\'pesedist\'\' si in al doilea rand aici e vorba de politica nu de credinta si de sentimente ca nu impresioneaza pe nimeni...eu cred ca dezinformat esti tu...:)). Fii mai atent pe viitor!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus