Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Dosarul lui Johannis nu se judeca maine

În temenul de mâine din dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Johannis, referitor la prezența acestuia în Consiliul de Administrație al SC Apă Canal SA nu se va judeca nimic. Afirmația îi aparține primarului Klaus Johannis. „Mâine nu se dă niciun verdict. Voi rămâne candidatul ACL la prezidențiale până la capăt, vă asigur, indiferent de aceste manipulări. Vreau să se finalizeze mai repede acest proces, însă nu cred că voi primi un termen până în alegeri“, a spus Johannis pentru site-ul just-news.ro. Temenul în dosarul lui Klaus Johannis de joi este unul intermediar, când nu se va judeca nimic, ci doar se vor verifica actele depuse la dosar. 
Întrebat de ce nu a cerut el un termen la Înalta Curte, înainte de a-și depune candidatura, Johannis a declarat că nu e treaba lui să ceară ceva Curtii Supreme, „cum nu ar fi trebuit să fie nici treaba ANI“. Pe de altă parte, potrivit Codului de Procedură Civilă, însuși Johannis ar fi putut solicita până acum un termen pentru a lămuri starea de incompatibilitate înainte de 23 septembrie, când Alianța Creștin Liberală ar mai fi avut timp să-și numească alt candidat în cazul unei decizii favorabile Agenției. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

14 comentarii

johanis

Acum 9 ani

Predau meditații la fizica în scopul investiției în imobiliare. 1500€/ ora ( la negru)
Raspunde

johanis

Acum 9 ani

Dacă elevul nu da randament exista posibilitatea vânzării derbedeului în Canada
Raspunde

@1,2

Acum 9 ani

comunisti ticalosi
Raspunde

@1,@2

Acum 9 ani

Vreti sa va ia, Ponta ceva. Sugeti din Ponta cu portia. Postaci infecti !
Raspunde

@1,2

Acum 9 ani

LOL))) hazlii comm-urile voastre dar si cu adevar in ele ,@3,4...postaci lingai ai sasului-6 case-giratoriu-sens unic!
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Foarte hazlii si pline de adevar dupa lansarea grandioasa a sefului vostru soprem kim jon gil 8 case.Treceti pe la caserie ptr premiere- un bilet gratis spre phenian [numai dus]
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Ca sa fim exacti: Nu sunt 6 case, ci TREI case si trei apartamente. NUMAI acest aspecr il scot in evidenta..Restul, Domniile Voastre stiti mai bine, dupa cum se vede...Pana si salariul unui (x2) Profesor de Liceu pana-n 1989 il cunoasteti, si, mai ales, salariul unui Inspector-Sef de Invatamant...
Raspunde

justitie oarba

Acum 9 ani

ba da a dat disperarea rau de tot in voi ,[psd ] ba acum cu ocazia asta va mai avea un motiv astia de la UE d-a vada ca se practica in tara lui copy -paste 5 case [ponta ] discriminarea rasiala ,ba ce aveti cu johannis de vati pus toata propaganda cripto -comunista pe el ,ba bobor roman ,asta trebuie s-a va trezeasca suspiciuni ,atacurile murdare si pline de disperare a cripto comunistilor va dati seama ce hais este acolo de s-au pus toata propaganda ,media ,sifonari din toate partidele cu dosare penale pe singuru candidat onest din tara si singuru care ne poate scapa de cumetrile politice si de indezvoltare ,ba multi dintre voi aveti copii ,giditiva ca nu peste mult tipp trebuie s-a le faceti un viitor ,si cum posturile cu dedicatie sunt putine ,unde va trimiteti copii s-a muiceasca , ba daca nu votati cu capu [johannis ] in curind vpom deveni o tara de asistati sociali ,ba disperarea la astia de ne conduc de 25 de ani ca se va face multa lumina in marile tepe trase ,nu casele lui ,johannis vau saracit ,casae dovedite ca sunt niste apartamente si cu doua salari si un om cuhibzuit +indemnizatia de primar +chiri se poate dobindi si 10 case ,mai ales dupa revolutie cind sasi au emigrat masic s-a scape de ciuma rosie si de cozile la salam cu soia si hirtie igienica ,sdi acum acesti toasi care aveau magazine cu circuit inchis ,devaniti peste noapte capitalisti de cumetrie ,in perioada revolutiei ne facea pe boboru muncitor ,reeactionari si golani care destabizam comunismu de tip corean ,acum de frica ca vine ,johannis si le strica jucariile [afacerile ]s-au pus pe el de parca restu de candidati [14 sunt ]neprihaniti si saraci potop mare ,ba trezitiva s-au nu vedeti ca a mai scos un iepure din joben [psd ] melescanu cind a adunar asta 400 000 de semnaturi ca si-a depus candidatura de o saptamina ce va ere putred in danemarca ,domnilor de la ue nu va trezeste suspociuni artacul mediatic asupra unui singur candisat numai ca il chema johannis si este de alta nationalitate [germana ]dar cetatean roman si se incearca prin intoxicare proletara scoaterea din competitie a celui mai redutabil contra candidat al stingi ,ba nu mai faceti alegeri ,puneti la acest congres pe kim -gio -gil [ponta si gata cu bani cheltuiti pe campanie isi trafe ponta autostrazi ,alexandria -cucuueti din deal mai un stadion si alte lucruri inutile plus vizite de lucru cu alaiul dupa el in tari cu economi dezvoltate ca nu se va duce in somalia ,acolo ebola si multi tintari ,asia de la vale are insinge asta cu turismu gin perioada toasului ceasca ,care la intrebarea unui om de stinta ,daca exista viata extraterestra ,raspunsu a fost nu cred ,dar de ce nu credeti pentru ca nu ma invitat nimeni ,asa ca trezituva si votati masiv ,jphannis
Raspunde

baby broker

Acum 9 ani

Iohannis mai are si acuma 9000 de dolari, in declaratia de avere, depusi la banca din anul 1990! Cine avea mii de dolari imediat dupa revolutie si de unde? Doar IOHANNIS DIN TRAFICUL DE COPII!!!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, amărâtule, 9000 de dolari sunt bani de țigări.
Raspunde

nielu

Acum 9 ani

JosePH,contabilul fumatorului!
Raspunde

Luca

Acum 9 ani

Toata lumea evalueaza locuintele lui Iohannis la preturile de acum ...dar pe casa unde sta a platit 75000 marci germane... asta inseamna 30000 $ ? Una este casa parinteasca ... Probabil ca se justifica , altfel l-ar fi saltat potera.
Raspunde

johanis II

Acum 9 ani

Proprietar prin sudoarea fruntii , ofer sedere in apartament de lux , zona centrala , complet renovat, pentru doi ani , contra meditatii drept penal si procedura penala. Da sa fie codurile noi.
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

TERMEN pentru judecarea recursului ÎN CAZUL KLAUS IOHANNIS___ (Realitatea-Net: PUBLICAT Miercuri, 1 Octombrie 2014 12:39 ACTUALIZAT Miercuri, 1 Octombrie 2014 14:08 )___ Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că termenul în recursul ANI în dosarul în care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate va fi stabilit peste 10 zile.____ Dosarul lui Klaus Iohannis va fi judecat în recurs de instanţa supremă, care va decide definitiv dacă primarul Sibiului a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat municipiul în adunările generale ale acţionarilor societăţilor Apă Canal şi Pieţe sau dacă raportul ANI va fi anulat.__ Instanţa a stabilit, marţi, să admită în principiu judecarea recursului formulat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în dosarul în care îl acuză pe Klaus Iohannis de incompatibilitate.__ \"Dispune comunicarea raportului asupra admisibilităţii în principiu a recursului către recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate, către intimatul-reclamant Klaus Werner Iohannis şi către intimata-pârâtă Inspecţia de Integritate, cu menţiunea ca părţile să formuleze în scris un punct de vedere asupra raportului, în termen de 10 zile de la comunicare\", se arată în decizia instanţei.__ După transmiterea acestor puncte de vedere, dosarul va intra în faza de judecată a recursului, judecătorii instanţei supreme urmând să decidă definitiv dacă Iohannis a fost sau nu în incompatibilitate.________ ***www.realitatea.net/termen-pentru-judecarea-recursului-in-cazul-iohannis_1537526.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus