Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Spectacol moto, ȋn weekend-ul acesta. Sibiul gazduieste doua etape din Campionatul National de dirt-track

Pasionații de motoare au posibilitatea să admire, ȋn perioada 4-5 octombrie 2014, un adevărat show al curselor de dirt-track. Stadionul "Voința", acolo unde sibienii Ionel Pavel, Marius Şoaită și Sorin Ghibu au făcut performanțe de-a lungul timpul, va fi gazda etapelor VI și VII din Campionatul Național de dirt-track al României OPEN.

Şi-au anunţat participarea sportivi din Ungaria, Bulgaria şi România. Țara noastră va fi reprezentată de centre de tradiţie din Sibiu, Bucureşti, Brăila. Având ȋn vedere că evenimentul este un penultim cuplaj din sezonul 2014, tensiunea curselor va fi la cote maxime, mai cu seamă în cursele celor angrenaţi în bătălia pentru titlu.

Ȋn competiţia seniorilor, vor fi aliniaţi 18 sportivi (16 titulari + 2 rezerve). Din echipa Sibiului fac parte Florel Ungureanu şi 6 sportivi transferați din Ungaria. 

La juniori, numărul exact al celor intraţi în competiţie va fi cunoscut abia la jumătatea săptămânii. Indiferent însă de concurenţi, interesul sibienilor pentru aceste etape este uriaş, graţie parcursului bun din acest an al tânărului nostru reprezentant Dragoş Moosz. La numai 15 ani, sibianul are şanse bune la titlul de vicecampion de juniori.

"Avem nevoie de suportul publicului. Atât sportivii, cât şi noi, clubul, organizatorii. Un număr cât mai mare de spectatori înseamnă că interesul pentru acest sport spectaculos nu a dispărut, iar asta ne îndeamnă să luptăm în continuare. Facem tot posibilul ca acest sport să nu moară. Ca atare, cei care iubiţi dirt-track-ul, sporturile cu motor, haideţi la Voinţa!", îndeamnă Zoli Dangl, antrenorul echipei sibiene.

Program:

Sâmbătă, 4 octombrie, etapa a VI-a a CN de dirt-track OPEN

ora 14:00- Start juniori

ora 15:00- Start seniori

Duminică, 5 octombrie, etapa a VII-a a CN de dirt-track OPEN

ora 10:00- Start juniori

ora 11:00- Start seniori

Biletele vor fi puse în vânzare la caseriile clubului, cu o oră înainte de start.

Sursă foto: www.eisspeedway.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

sm

Acum 9 ani

ce e cu poza aia ? ce legatura are motorul ala de super moto cu speedway ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus