Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Tariceanu, la Sibiu: "Sunt singurul candidat care il pot invinge pe Ponta"

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României și candidatul Partidului Liberal Reformator la președinția României, a declarat astăzi, la Sibiu, că se consideră singurul candidat cu șanse reale să-l învingă pe Victor Ponta în turul 2 de scrutin. "Sunt singurul candidat care îl pot învinge pe Victor Ponta. Potrivit ultimelor sondaje, locul 2, până acum, e ocupat de Klaus Johannis, dar se remarcă o scădere rapidă de încredere în domnia sa, din cauza problemelor cu justiția pe care le are - și mă refer la dosarul ANI. Oamenii își pierd încrederea ca urmare a comportamentului incorect al lui Klaus Johannis. Trebuia să nu se implice în campanie, știind că are probleme cu justiția", a spus astăzi Călin Popescu Tăriceanu.

Candidatul PLR a vizitat, în această dimineață, Piața Țărănească Transilvania, unde a gustat din brânza de Sibiu, din hencleșul săsesc și din sucul natural de mere produs în județ. Tăriceanu a spus și că vine cu plăcere la Sibiu, ori de câte ori are ocazia. "Anul trecut, am petrecut două săptămâni aici. Am vizitat toată zona, împreună cu familia, cu copiii mei. Am fost și în Mărginime, pe Transfăgărășan, la Păltiniș, am vizitat muzeul Brukenthal",  a mai spus candidatul PLR.

În discursul politic, candidatul PLR l-a atacat dur mai ales pe Klaus Johannis, evitând să facă referire și la Victor Ponta, pe care mai degrabă l-a lăudat pentru unele măsuri luate, precum ordonanța care anulează interdicția pensionarilor de a cumula pensia cu salariul obținut de la stat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

49 comentarii

Georg

Acum 9 ani

\"Nu mai aruncati politicieni la gunoi!\". Apel disperat in Ucraina dupa ce tot mai multi oficiali au ajuns in tomberoane. Sute de angajati ai Spitalului Regional Cernauti si-au luat pe sus directorul, acuzat de coruptie si l-au aruncat intr-un tomberon. Pentru ca medicul Manoli Mihaichuk a refuzat sa demisioneze, multimea l-a carat cu tomberonul prin tot orasul. Si nu l-a eliberat pana cand acesta nu si-a semnat demisia. Astfel de cazuri de pedepse publice s-au inmultit in asemenea masura in Ucraina, incat Ministerul de Interne a lansat apelul \"Nu mai aruncati politicieni ori alti oficiali la gunoi! Primul caz a fost inregistrat in Odessa, unde a patit rusinea directorul regional al Fondului ucrainean de Asigurari. Manifestantii au recidivat la Kiev, unde au plimbat un deputat cu tomberonul prin centrul orasului, noteaza stirileprotv.ro. ***revistapresei.hotnews.ro/stiri-faze_tari-18234453-faze-tari-locuitorii-unui-sat-din-rusia-inceput-venereze-copac-porc-salbatic-furat-18-beri-imbatat-intrat-conflict-vaca-nu-mai-aruncati-politicieni-gunoi-apel-disperat-ucraina-dupa-tot-mai-multi-ofici.htm
Raspunde

Klaus Iohannis

Acum 9 ani

Un jegos fara caracter fara limite si mai ales fara scrupule !!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Puie Tariceanu!!! ai facut blat cu Ponta pentru functie , sa mai furi din voturile dreptei. Mare Crai!
Raspunde

@Georg

Acum 9 ani

Merita facut si cu cativa de la noi ! aprox. 364 buc
Raspunde

@3

Acum 9 ani

AI DREPTATE ! NU ARE ȘANSE! L-AU OBOSIT 7 SOTII! Mai bine pe Johhanis: FIINDCA MINTE SA-L ALEGEM PRESEDINTE!
Raspunde

alex

Acum 9 ani

Decat un sas care face ilegalitati in Romania si care se crede stapanul unui oras roman,mai bine votez cu un roman
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

De se pune DNA-ul pe tariceanu au ce sa ii gaseasca si oricum dupa cum am mai zis legislatia dupa care se ghideaza ANI e atat de vaga incat arata facuta de niste handicapati. Reprezentantul municipiului e primarul oricum ai intoarce-o ca doar pe el l-au ales oamenii nu pe un anonim care isi vede de interesele proprii.
Raspunde

Ruxandra

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

DA @6

Acum 9 ani

Eu as vota ca in Ciresica sa se construiaca un penitenciar pentru veceprimarul POPA propietar hot pe 38 de apartemante.Acolo sa fie mutați impreuna cu infractorul nazist Johannis, cu marea arhitect spagaraUrdea si cu c-vele aduse de ea la autorizatii. Si as mai vota sa locuiasca in aceeasi cladire cu ei, Simona Pop si Bica Cristina prietene de familie si de spaga a hotilor de case, scoli, gradinite, licee, famiglia Carmen si Klaus Johannis impreuna cu soacra. Credeti ca astia vor fi ALESI???
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

tariceanu a fost la muzeu cu familia. johanis cu familia fdgr au furat muzeul pt grupul etnic-hitlerist-german
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Nenorocirea este ca ai dreptate . Acest nazist care impreuna cu altii a facut disparute foile de cadastru ca sa poata fura, a gasit ”rudele” ofiterului din Nocrich care a construit casa si a donat-o municpiului Sibiu ca muzeu inca din vremea Mariei Tereza. Acest individ cibucar minte si fura fara pic de rusine. Ati auzit vreo persoana (copil in 1989 -90) sa spuna ca a luat meditatii de la el????
Raspunde

@11

Acum 9 ani

Niste meditatii la bun simt le-ar trebui multora de aici !
Raspunde

Obiectivul

Acum 9 ani

Stimati politicieni renuntati la campanie electorala fiindca ne lasati muritori de foame lumea va cunoaste cine sunteti fiecare ce o sa facem la anul murim de foame ne jupuiti cu birurile ne dati afara din serviciu ...in realitate toti fara exceptie sunteti niste golani fara scrule niste lichele corupte....
Raspunde

Obiectivul

Acum 9 ani

Stimati politicieni renuntati la campanie electorala fiindca ne lasati muritori de foame lumea va cunoaste cine sunteti fiecare ce o sa facem la anul murim de foame ne jupuiti cu birurile ne dati afara din serviciu ...in realitate toti fara exceptie sunteti niste golani fara scrule niste lichele corupte....
Raspunde

@12

Acum 9 ani

De acord stimate deontolog. Da le-ar trebui si niste case, scoli, gradinite, licee ....de FURAT ! ca să pretinda oricare ca este ALTFEL si sa poata cere sufragiul public:))
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Vine frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la telefoane 0766 748 870, 0743 774 620, 0742 613 78-dr.Pricop Cristina si mail : [email protected] .Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Program zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam!
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Important pentru tine! Acum ai ocazia sa castigi 300$/luna ,cel putin,lucrand pe calculator de acasa. Nu necesita pregatire speciala decat sa urmezi un curs gratuit de 12 lectii online care te invata tot ce trebuie sa faci.Daca doresti sa vii langa noi da-mi un e-mail cu mesajul “trimite curs”la : [email protected] .
Raspunde

pietarul

Acum 9 ani

un calendar si un breloc cu poza manechinului asta imparteau oameni lui prin piata.....de toata jena!!!!
Raspunde

Andreea

Acum 9 ani

DNA-ul sa nu ajunga la randu-i anchetat...mai ales umflata aia de la Medias...oras de handicapati pdlisti.Nu inteleg cum fraierul de Ponta a acceptat sa puna in fruntea DNA asa o creatura frustrata. Tariceanu e adevarat liberal.JOHANNIS E TRADATOR PDLIST! si Antonescu a spus asta. PNL nu mai exista . EXISTA ALIANTA DA CONDUSA DE BASESCU!!!! JOHANNIS IN TOMBERONUL CU GUNOI!!!! acolo ii e locul ! e un milog jegos care desface picioarele pentru cine da mai mult. Zuruck la Sibiu POLITRUCULE.Nici acolo nu vei mai face nimic fara bani. TARICEANU PRESEDINTE!!!!!
Raspunde

liberal

Acum 9 ani

Incredidil cu cine s-a afisat Tariceanu: cu gheorghe gabriel de la garda financaira care a luat SPAGA de la toate firmele posibile din sibiu(eu i-am dat acum cativa ani 10 milioane- 1000 ron), cu alt porc de la fortele de munca, alt spagar de elita si bomboana de pe tort Chitoiu- nevasta cercetata in doarul Carabulea.Cu Chitoiu care ia SPAGA la nivel inalt nu avem ce face darcsu MARELE SPAGAR GHEORGHE GABRIEL cineva ar trebuie sa se sesizeze ca a abuzat de spagi mici si dese sau mari si consistente
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Cita ticalosie securista ,te substitui in Johannis,comunistule ca si cei de la 6,9, 10,11, mai aveti minciuni si laturi de aruncat in Johannis, o facut atit bine orasului si voi improscati mereu cu mizerii. Sa va die rusine dar probabil aveti obrazul gros ca soricul de porc ca sa simtiti ceva.
Raspunde

Analistul

Acum 9 ani

Sunt convins ca dl Tariceanu il poate invinge pe Ponta fiindca in toate interventiile sale sterge cu Ponta pe jos il face mincinos plagiator, ginere de securist ,de informator,omul carella convins pe procurorul Lele sa sara pe geam de la etaj doctor in dreptu...
Raspunde

Agentul ec

Acum 9 ani

Pe Dl Gheorghe il cunosc dintr-un unde a avut o atitudine ireprosabila asa ca mai usor cu aczele si aruncatul cu noroi....
Raspunde

candidat

Acum 9 ani

BCR, gazul din insula serpilor - vindute, banii disparuti, sau poate ma insel, or fi prin buzunarele rupte ale romanilor.
Raspunde

Ajutor!!!

Acum 9 ani

Dati-mi un lant sa va trag pe toti nenorocitii care ati cazut in hazna si perorati cele mai mari ticalosii...V-a intrat rahatul peste tot iar la activistii de partid a ajuns si la creier!Fie-va mila de ei,oameni buni...\"Cum nu vii tu Tepes Doamne...
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Decat Johannis , mai bine votez Taricianu!!!!
Raspunde

JAWOHL CALINE!

Acum 9 ani

Decat sa votez cu un pui de comunist-poanta-un sas escroc si incet la minte-iohannis-o fufa blonda deci proasta-udrea-sau un ramolit de spion -melescanu-mai bine votez cu un politician versat,elegant,rafinat si cu prestanta de genul lui Tariceanu...are si el saracu defecte...fiind cam macho,cam curvar de felul lui dar a ramas intiparit in imaginea pensionarilor ultima corelare corecta a pensiilor de prin anii 2006-2007 parca...concluzia e una singura....TARICEANU -PRESEDINTE....restul e can-can si vrajeala!!!
Raspunde

sibiu

Acum 9 ani

ai dreptate voteaza un om cu 5 neveste si urmeaza a 6 ca doar cit e in campanie cineva ii executa nevasta.bai parca va ia mintile rtv si antena 3.ar fi bine sa mai ganditi si cu capetele voastre.unul care nu a fost in stare sa tina unita o familie va putea sa tina o tara?
Raspunde

...

Acum 9 ani

Noi spunem:\"Sunt singurul candidat care IL POATE invinge pe Ponta\". IL POT merge la ei la Bucale.
Raspunde

Calin Popescu Distrugeanu

Acum 9 ani

cat a fost prim ministru a marit pensii fara noima si a angajat sute de mii de bugetari pe pile , in loc sa faca autostrazi si sa aduca educatia , cercetarea si sanatatea unde le e locul.Pas Caline...esti lingau lui Copy-Paste
Raspunde

Dimitrie

Acum 9 ani

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

ce?

Acum 9 ani

Păi tu l-ai învins deja, atâtia bugetari câţi ai ajutat tu nu are Dragnea morţi să bage la vot.
Raspunde

Ruxandra

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

Cum de nu publicati in ziar cand apar personajele astea in oras ca sa mergem sa-i fluieram? La fel s-a intamplat si cu Ponta. Am aflat seara ca a fost in oras. Daca stiam, plecam pentru 10-15 minute de la nunta la care ma aflam, sa-l pot fluiera copios pe ipocritul nr. 1 al tarii.
Raspunde

io

Acum 9 ani

da.singurul candidat cu cinci neveste si parteneriat cu plagiatorul ponta .Huuu
Raspunde

@25

Acum 9 ani

asa comunistule daca spui un adevar ai cazut in hazna. Probabil si FBI-ul o cazut in hazna ca vo prins cu milioanele sifonate.
Raspunde

123

Acum 9 ani

Calin.... Calin.....Calin ......tu vrei sa il bati pe Victor?El iti da de mancare si tu ce faci.....of off
Raspunde

@34

Acum 9 ani

Pe escrocul de iohannis-6 case-sens unic il fluieri viteazule? pt ca si-a permis sa-si bata joc de sibieni si de banii lor!
Raspunde

jalnic @21

Acum 9 ani

Daca tu consideri ca este bine ca banii nostri sa fie dati bisericii evanghelice pentru care KW Johannis CA PRIMAR a falsificat si a semnat acte ca sa dea caldirile orasului acestei biserici care a colaborat cu Hitler si cu Grupul Etnic German din anii 1933 si careia i-au fost confiscate prin Conventia INTERNATIONALA din 1943 inseamna ca esti de acotd cu nazismul si cu restiturile de proprietati catre nazisti. Daca tu est de acord cu acest PRIMAR care a dovedit FAPTE dar penale, pedepsite la nivel international si cu restul nelegiurilor (si sunt multe) abuzuri de functie publica impreuna cu ceilalti viceprimari, secretarul si consilierii si acei functionari care l-au sustinut intr-un fel sau altul, Dacă tu vrei vrei un astfel de presedinte INSEMNA CA NU ESTI ROMÂN și ANTINAZIST !!
Raspunde

@39 super jalnic

Acum 9 ani

Eu cred cu totul altceva, ca tu de fapt esti un corupt dintr-o anumita sfera si arunci cu toate laturile,doar doar gasiti ceva lu Johannis ca vi frica de bratul legii. Ca si nimicu ala cu ani ati tot cautati nod in papura, da adevarul e cu totul in alta parte.Si asta cu nazismul sunt niste acuzatii foarte grave pe care trebuie sa le probezi, altfel e grav. M-am saturat de laturile voastre comuniste de zeci de ani.
Raspunde

Vigilentul

Acum 9 ani

Di Gheorghe Gabi un om de mare caracter corect si foare foarte cinstit Felicitari si la mai mare
Raspunde

Da@5

Acum 9 ani

Popa da dar borghina evazionistule e mai bun stie ei cu cat mi-a vandut apartamentul si pe cat a facut actele......un lucru slab se da si mare inspector....
Raspunde

microsoft4

Acum 9 ani

bai iresponsabilule ,tu iti dai seama ce acuzati grave ,aduci unei etni cara a cladit acest oras ,si te bucuri tu si sifonari care te alimenteaza cu minciuni ,bai securist ordinar ,fara investiti de afara suntem varza ,tu trebuie ca esti din aia care stai de multa vreme la sifonat bani publici si pe deasupra tiai angajat si toaste rudele la bani publici ,ba mai laso aia cu nazismu ,s-au esti din stafu lui copy -paste +tariceanu 15 neveste ,ati facut blat s-a il defaimati pe singuru care poaste s-a scoata tara din marasmu asta de subdezvoltare ,[johannis ] ba voi nu vedeti ca nun aveti nici o idee economica ,tot incercati s-a prostiti un bobior rupt in fund si umil de saracia in care ati bagat tara bai cripto -comunistilor ,voi 80 la suta trebuie s-a raspundeti penal de dezastru care ati bagat tara ,ba nu johannis a condus tara 25 de ani ai vostri sifonari ,alde toate clocimbele poplitice zise doctrine ,va sperie ,faptul ca va ajunge ,johannis presedinte si va dedati la tot felu de inventive securiste ,ba noi adevarati sibieni am trait cu etnia germana sute de ani si nu am avut nici un diferendum ,ba dimpotriva am invatat s-a fim chibzuiti si s-a ne gospodarim bani ,nu ca voi mitici numaio cu mina in buzunarele altora ,s-a va faca pe bani nostri ,ba sibieni votati johannis si nu numai sibieni ,dasca vreti s-a se termine cu cumetriile politice ,cine este acest mereu preocupat sa-si umple panopliile cu multe neveste [tariceanu ] ba asta este sifonu pnl ahtiat dupa ciolan ,este in stare s-a vinda si pe masa s-a ramina la cascaval ,astia au pus de un blat ordinar ,le este frica de bratu legi s-au nu va uitati cum apar tot la pachet de cite 10 pe la dna [ microsoft ]votati cu capu ester un moment de cumpana ,daca vereti s-a scapam cu adevarat de comunismu de cumetrie si de rechini psd cu scoli stf ghiorghiu din iepoca de aur
Raspunde

MTV

Acum 9 ani

La alegerile de anul acesta nimeni nu il invinge pe Ponta!!!!!asa ca sunteti amunzanti cu articolul asta!!!:))))
Raspunde

@MTV

Acum 9 ani

Da` de ce mă rog îi de neinvins?Pentru că s-a aliat cu minciuna, acoperirea infractorilor, promovarea incompetenţei?Toate o sa iasă la iveala \"măi dragă\" MTO, pardon MTV.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

45, O să râzi, dar ai perfectă dreptate, s-ar putea să câștige tocmai că s-a aliat cu tot ce poate fi mai rău pe lumea asta. Și asta, datorită faptului că românii, într-un procent majoritar, sunt hoți, necinstiți și puturoși. Uite aici, putreziciune în structura societății, undeva în Moldova, 2014: https://adevarul.ro/locale/suceava/video-s-a-imbogatit-preotul-vrajitoru-turnator-securitate-sarit-sa-si-bata-victima-cruce-deschide-scriptura-ghiceste-viitorul-1_5431521a0d133766a8af982e/index.html
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

N-am să râd deloc, este tragic ce se întâmplă.Dar de, unii se complac în situaţii de acest gen.
Raspunde

BOR

Acum 9 ani

La popa aista de mai sus de la \"sponsorizările\" guvernului(a se citi ale noastre) i se trage.Şi numele îi vine ca o mănuşă.
Raspunde

adevar

Acum 9 ani

Asta se datoreaza politicilor care sau promovat in tara asta de zeci de ani si totul pleaca de la o politica salariala si de pensii gresite. In tara asta sau dat tot legi de spoliere, incurajarea nemuncii si pensii celor care au parazitat pe cei care au muncit. Degeaba se tot ofuscheaza politicienii pe straini cind arata ce fac romanii pe afara.Asta-i rezultatul politicilor gresite promovate de ei de spoliere a banului, fanariotism si hegemonie dictatoriala. Se tot face caz de cum iasa mereu psd in alegeri ca e votat de analfabeti. Astia sunt votati in mare majoritate de multi cu scoala si cu interese ptr, beneficiile pe care le au datorita politicilor de retribuire pe care le-am aratat mai sus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus