Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

De miercuri se raceste vremea si vin ploile

Sibienii se mai pot bucura de temperaturi de 18-19 garde Celsius doar până miercuri, după care încep ploile, iar în judeţeul Sibiu se va înregistra o scădere semnificativă a temperaturilor.

„De miercuri până vineri, adică în 22-24 octombrie o să avem parte de ploaie în Sibiu, dar şi de temepraturi scăzute, lucru normal pentru această perioadă a anului. La munte se vor înregistra şi ninsori, însă doar în zonele înalte”, a declarat Udo Reckerth de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania.

Urmează un proces de răcire semnificativă ce va aduce regimul termic sub cel normal, respectiv maxime care, în data de 24 octombrie, vor avea o medie de 5 grade, şi minime de -3 grade, în 25 şi 26 octombrie.

În perioada 21-24 octombrie ploile slabe şi moderate cantitativ se vor semnala pe arii extinse. Ulterior probabilitatea de ploaie va fi mai redusă, exceptând ziua de 28 octombrie şi începutul lunii noiembrie când, local, sunt posibile ploi slabe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 302

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

adiarc

Acum 9 ani

daca nu termina lotul 3 din autostrada orastie-Sb , tot vremea e de vina...ce surpriza de proportii - toamna ploua
Raspunde

pt.adiarc

Acum 9 ani

Acuma vrei şi record în agricultura şi autostradă?Ploaia e dă vină!Şovaaaaaa?Eşti la poarta....bibliotecii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus