Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
10°C

"Razie" printre studenti. Politistii sibieni au legitimat miercuri peste 700 de tineri

Polițiștii sibieni au organizat miercuri dimineață o acțiune impresionantă în rândul studenților din Sibiu, aproximativ 70 de oameni ai legii verificând și legitimând peste 700 de tineri. Oficial, acțiunea nu a avut un scop foarte precis și nici nu a vizat identificarea unor anumite persoane, totul fiind un fel de rutină.  ”Acțiunea a avut ca scop menținerea ordinii și siguranței publice, prin asigurarea unei prezențe active, la vedere, a patrulelor de siguranță publică, în locurile din zona universităților”, au comunicat reprezentanții IPJ Sibiu.

În cadrul acțiunii polițiștii sibieni au legitimat 727 de studenți, nefiind identificate nereguli sau abateri de la normele legale. Totodată, polițiștii rutieri au oprit în trafic, în zona adiacentă campusului universitar, 24 de autovehicule ai căror conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tuturor șoferilor.

”Siguranța studenților și cadrelor didactice în spațiul universitar reprezintă una din prioritățile polițiștilor sibieni. Acțiunea a avut ca scop verificarea modului de asigurare cu pază și a dotării cu sisteme tehnice de alarmare contra efracției și instruirea întregului personal de pază cu privire la respectarea regulilor de acces; informarea și acordarea sprijinului de specialitate conducerilor unităților de învățământ superior în scopul remedierii deficiențelor constatate și creșterii gradului de siguranță al studenților și cadrelor universitare; intensificarea activităților de parteneriat între Poliție — organizațiile studențești — administrația centrelor universitare, în vederea stabilirii modului de colaborare și de acțiune în cazul apariției unor evenimente deosebite etc.”, au mai transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 237

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

incredibil

Acum 9 ani

Este una dintre cele mai comuniste actiuni pe care le-am vazut in ultimii ani! Cu ce drept dati iama in masa intre niste oameni, fara nicio plangere prealabila, fara niciun eveniment negativ care sa justifice aceasta miscare de Gestapo???
Raspunde

Vizită Pontache

Acum 9 ani

Probabil au vrut să asigura buna desfășurare a vizitei lui Pontache, plagiatorul șef, viitor luzăr al alegerilor.
Raspunde

3

Acum 9 ani

asta e o proctica comunista si cocalara jegoasa care se bazeaza in mod ticalos pe prezumtia de vinovatie. javrele ministrullui cocalar nu se pot comporta in mod european. cica te trateaza in mod abject ca sa-ti asigure securitatea!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus