Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cazan: Haideti cu totii, dragi sibieni, vineri in Piata Mare sa aratam romanilor ca de aici dam semnalul ca suntem cu totii alaturi de Klaus Iohannis

Copreşedintele ACL SIBIU, deputatul Mircea Cazan, îi invită pe sibieni  vineri, 31 octombrie, în Piața Mare din municipiul Sibiu la mitingul de susținere al candidatului Klaus Iohannis în competiția prezidențială care va avea loc peste câteva zile.  La finalul campaniei electorale, Klaus Iohannis dorește să fie alături de sibienii săi care l-au  votat și susţinut în ultimii 14 ani, timp în care Sibiul a devenit unul dintre cele mai dezvoltate orașe din  România și Europa și capitală culturală europeană.
Deputatul Mircea Cazan le mulțumește anticipat tuturor sibienilor care vor veni în Piața Mare vineri, și totodată îi  îndeamnă să vină la vot duminica aceasta, dar şi pe 16 noiembrie, şi să acorde votul şi încrederea lui Klaus Iohannis. “Să vină la vot în număr cât mai mare pentru a alege să trăiască într-o Românie normală, fără decalaje între zonele țării. La momentul actual, România este sufocată de de prea multă gălăgie. de corupţie și minciună. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, propune o altfel de politică: mai puțin scandal, mai multă serioziate și rezultate. Haideți cu toții, dragi sibieni, vineri în Piața Mare și să arătăm tuturor românilor că de aici, din centrul țării , din municipiul lucrului bine făcut, dăm semnalul că suntem cu toții alături de Klaus Iohannis  și că acordăm sprijinul pentru cel care creează valoare. Fiecare vot contează şi poate să facă diferența între lege și hoție, între fapte și vorbe, între România lucrului bine făcut și România corupţilor, mincinoşilor şi lacomilor aserviţi lui Ponta. Preşedintele trebuie să fie un factor de echilibru, să acționeze ca mediator și integrator, să fie capabil să genereze consens între instituții și în societate si să fie ferm în fața oricăror abuzuri și derapaje, ale oricui. Klaus Iohannis a demonstrat că Sibiul este municipiul lucrului bine făcut, dar din decembrie 2014 a venit timpul României lucrurilor bine făcute.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

44 comentarii

ULOS

Acum 9 ani

Daca ma cheama jigodia asta sigur nu am sa vin. Lepra asta de Cazan ... e ca o lipitoare.
Raspunde

vm

Acum 9 ani

iti vine sa plingi de mila lui iohannis ,hai sa vada toata tara ,ce invitatie ,.pacat de cei care au murit la revolutie si sub 45 de ani de comunism ,doar o minune mai poate salva tara
Raspunde

ooooaaaa

Acum 9 ani

chiar ***asta zice
Raspunde

eva

Acum 9 ani

Munca la domiciliu l Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. inte: - cunostinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - varsta minima 18 ani - rabdare - seriozitate si perseverenta Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Cereti detalii la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!
Raspunde

iohannis

Acum 9 ani

Fiecare participant primește câte o casa!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Haribo, daca intradevar il sustii pe sas bine ar fi sa te cam ascunzi in perioada asta ca doar defavoare ii faci. Nu ai fost si nu vei fi niciodata agreat de oameni.
Raspunde

pt. boi

Acum 9 ani

ducetiva dracului cu ponta vostru , de prostalai ce sunteti.
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Nu venim!!!
Raspunde

Horsti

Acum 9 ani

Numai loseri , traseisti politici ,slugi portocalii si gura casca vor veni (cu forta) la acest tambalau organizat de penalii ACL-ISTI in frunte cu mai marele burgermeister iohannis-6 case,bleah ,te apuca greata aducandu-ti aminte de demonstratiile stradale ceausiste!
Raspunde

jjj

Acum 9 ani

Nu venim nici morti...Sa ne vândă si pe noi???
Raspunde

Blaga

Acum 9 ani

Eu nu vin ca imi vinde copiii!
Raspunde

alin

Acum 9 ani

Primarul sas a vandut copii romani!!Presedintele sas va dine Romania!!
Raspunde

Gigi Vancu

Acum 9 ani

Cine ***mea il susține pe boul ăla de Sas?
Raspunde

Werner.......pentru toti sustinatorii lui Iohannis

Acum 9 ani

Primarul sas avandut copii romani. Presedintele sas va vinde Romania !
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

acum nu ca vreau sa fiu rau ....da ...... MAREA UNIRE A INCEPUT\'O PONTA ! In toata tara PSD-ul a aratat cat de frumosi sunt tineriii si toti oamenii care sustin acelasi candidat : Victor Viorel Ponta!
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

Victor Ponta- presedintele tuturor romanilor !!!!!!
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Sper sa inteleaga si Cazan ca Sibiul e centrul tarii si aici o sa invinga Victor Ponta....la Johannis acasa(case)!
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

votam ponta k sa mearga mai departe coruptzia si securistii...sa fie romanii mai departe furatzi pe fatza si sa fie ultimii din europa....traiasca pcr=fsn=psd
Raspunde

Adi

Acum 9 ani

Va fi interesant de urmarit ce procente va obtine Johannis la Sibiu. In cazul in care castiga si pleaca la Bucuresti ...noroc bun,in cazul insa in care nu castiga iar in Sibiu procentele sale vor fi apropiate de media nationala, atunci ar fi cazul sa-si faca mari probleme pentru viitoarea sa candidatura la primarie.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Mama, din nou plin de prosti. Aia care comenteaza de 6 case si de asa zisii \"copii vanduti\", aveti mai mult de 4 clase? Sunteti asistati social? Bugetari?
Raspunde

secu

Acum 9 ani

ba va da o batalie cum ia dat la sefu vostru in 2000 cind necunoscutu ,johannis a cistigai functia de primar ,s-a vezi dupa cum apare adevaru si de pisicutu vostru care a tradat votu la 7 400 000 de romani ,si dupa a urmat coabitarea sai ruperea usl de actuali sforari [sirbu ,hrebe etc ] ca sa-l puna pe ginerica la presdidentie ,ba stiti de ce fuge de confruntare cu JOHANNIS ca il face asta varza ,si nu mai este nevoie de al 2 tur ,un lucru bun ca ramine prim sinistru pina in primavara si are timp s-a manince popcorn la gidea si ciutacu in emisiunile alea cu copii si mulre case bai este sansa tari s-a se gate cu cumetrile politice ,trebuie un arbitru echidistant care nu are mama si nici tata ,s-au nu vedeti ca dintre toti candidati este singuru neiterceptabil pe tepe in dolari ,numai pe o presupusa icompatibilitate dintro legislatie facuta prost inteleasa si incalzita de dimineata pina seara ,s-a vil prezintenu ca o facatura cripto -comunista ,uitativa la cit de jos au ajuns o noua descoperire marca ponta tv[rtv] ,de unde a avut parinti lui johannis sa-si cumpere casa in germania ,ba oameni gospodari nu se duc vara la ibizza si monaco ,muncesc si au strins bani ,acolo fiscu lucra tare la astia cu evazionismu ,apare un mascarici cocosat [zara ] ba dute ca dupa ce areti cum areti mai speri si copii bai dolcloristule ,ba oaie ,johannis este mai roman ca tine ,va este teama de bratu adevarat al legi ,s-a vezi coada la dna ,si ce nume sonore umbla cu bratari de alea cum ati vazut cu spagari microsoft ,ai vazut cum erau legati unu de alti si ce sfecle ,de disperati aveau ca in curid ,nu mai lipeste euroi pe fruntile lautarilor alde ,pinalti etc ,masa la cazan si desteptarea la trompeta ,de cazare ce s-a mai vorbim la paturi suprapuse si toaleta la hirdau ,im locu icrelor si caviar ,fasole la cazan ,si ceai cu bromura ,dar nu se plictisesc isi scriu roamane instriuti de felix si se mai reduce din pedeapsa la astia de au trecut de 60 de ani ,s-a tot furi citeva sute de milioane sde euri si s-a faci 7-8 luni de pripon ,si ala cu furat un portofel cu citeva sute de roni de la 3la 7 ani ,votati JOHANNIS s-a se gate cu circoteca si cumertile sibiu este singuru oras fara baroni de toate culorile si asta ii sperie pe ciocoi rosi si alti sifonari prinsi cu dosare ,si incercat s-a se reabiliteze la gidea si ciuvica ,uitativa la acesti jalnici ziaristi ce le plinge la toti penali ajunsi dupa grati de mila ,este politic spun ei ,ba daca au tepuit tara de citeva milarde deeuro cum s-a fie politic ,in china te impusca daca fraudeazi un milion de dalari nu citeca sute de miloane ,,doar a fost sefu vostru in china nu s-a informat ,s-au acolo nu merge COPY -PASTE votati JOHANNIS este singura sansa s-a mergem spre normalitate s-a le dam o lectie din primu tur pe 2 noiembrie
Raspunde

bragos dako in chiloti de tabla

Acum 9 ani

CUrve politice, dupa ce acum un an se injurau fiecare cu fiecare, a venit momentul ca Iohannis sa se pupe cu Turcan in piata mare, moment de totala gelozie pe Cazan, care asteapta sa fie lins la randu-i de moldoveanca focoasa. Niste fomisti nenorociti iar cine va voteaza va merita pe deplin.
Raspunde

@22

Acum 9 ani

F bine sintetizat si spus amice ,acesti jegosi penali de ACL-isti dupa ce acum un an se porcaiau care mai de care ,culmea:)) acum se iubesc si sunt uniti cand e vorba sa ajunga la ciolan si sa scape implicit de justitie si puscarie ,sunteti jenibili dragi votaci ce o sa participati la aceasta adunatura de traseisti politici si prosti portocalii casca gura,va meritati soarta ,@21-secu..dubleaza portia zilnica de xanax...ca deja iti scapa de sub control prostia ,pupincurismul pro-sasalau si paranoia!!!
Raspunde

iordachi

Acum 9 ani

Oferta extrem de serioasa . Asiguram din start contract legal . Deja s-au facut primele plati . Multi oameni s-au convins , e randul dvs. acum . Nu este MLM , nu este joc piramidal . Castigurile sunt garantate . *** care vor sa castige cel putin 300 dolari lunar cu o munca usoara de 3 ore pe zi . Pentru detalii trimiteti textul INFO la email [email protected].
Raspunde

IO

Acum 9 ani

Ce mutra inteligenta de escrooc are individul acesta de Cazan.
Raspunde

alzara - pronostic

Acum 9 ani

K.W.Iohannis succes 100% .In turul II Pnta va recolta voturile filo -psd. K.W.I. va beneficia (partial) de voturile PNL +PD -L, nesemnificativ de la votantii invinsilor din turul I, dar masiv votat de catre cei multi care detesta TOATE partidele. Asa este perceput in mediile \"nesofisticate \" .Va fi o victorie impotriva partidelor (puse la zid de doua saptamani justificat) .
Raspunde

x

Acum 9 ani

ORA ?????
Raspunde

misa

Acum 9 ani

Am vorbit cu foarte multi prieteni si dorim sa boicotam aceasta adunare PDL-sta.Daca dl. JOHANNIS candida independent sau sub alta culoarea politica avea sprijinul nostru 100%.Pacat ca s-a compromis.Acum doi ani marsaluiam pentru caderea guvernului Boc impotriva masurilor fiscale si sociale si nu a iesit de la balcon sa fie alaturi de sibieni, atunci l-am inteles dar acum nu.GHINION.
Raspunde

wtfoff

Acum 9 ani

Daca iasa Ponta presedinte, inseamna ca vreti sa va ingropati singuri in mizerie, e alegerea voastra, dar nu pot sa cred ca un om cu scaun la cap poate pune stampila pe Ponta, e peste puterile unui om normal sa inteleaga cum un gunoi uman condus de baroni si hoti sa ajunga presedinte, penibil....
Raspunde

@28

Acum 9 ani

Mai bine va invartiti in spirala pana va vine mintea la cap si tie si prietenilor tai.
Raspunde

david

Acum 9 ani

Cum e vorba de domnul Iohannis,hopa si ROGOJINILE.
Raspunde

Omul care aduce sansa

Acum 9 ani

Acum si numai acum ,noi romanii de buna credinta si normali avem sansa sa il facem pe IOHANNIS presedinte!!! Daca ratam ocazia asta ,nu vreau sa mai aud de la nici un romanas ca santem ultima natie etc. etc,!! Acum o sa vedem daca romanii au curaj, nu se lasa manipulati, nu se lasa fraieriti de ciuma comunista psd!! Dupa alegeri nu mai puteti spune ca nu ati avut alternativa la marioneta ponta. Toti romanii plecati din tara pun speranta pe Iohannis (inclusiv sasii si svabi banateni). Daca iasa iohannis o sa vedeti ce impuls pozitiv va veni asupra romaniei. Nu sant vorbe goale, sant plecat din sibiu de 26 de ani, iubesc sibiul si romania, si da as veni cu drag inapoi , dar sistemul actual este putred. O sa vedeti cate investitii , mai ales di germania va veni in romania. Potential este urias pentru romania. Romani si toti care iubesc tara , aveti curajul.mergeti la vot si alungati hoartele comuniste care va fura de 25 de ani!!!! Avem numai de castigat!!! Doamne ajuta pentru romania.
Raspunde

VDV

Acum 9 ani

Daca sasul are in spate pe cei care ne-au furat ,vezi liderii PDL,dragi sibieni nu dati un semnal bun prin prezenta in Piata Mare !
Raspunde

B.n

Acum 9 ani

Johannis e sprijinit de PDL+PNL .... pai pana acuma cine a furat ma ??? nu tot astia ....??? Va lasati prostiti de imaginea unui om? ....... Votati Johannis daca il iubiti pe Basescu si lucrurile ce lea facut el pentru tara..... offffff ce satul sunt de oamenii ce se lasa fraieriti de ACL ..... nu vad ce campanie fac astia??? nu vad ca fac orice ca sa prosteasca lumea ...... VOTATI VICTOR PONTA .... PRESEDINTE TANAR PRESEDINTE CAPABIL !!!!
Raspunde

Ip-uri de Bucuresti

Acum 9 ani

PSD-istilor din Bucuresti voi sa votati pe cine va duce teasta! Credeti ca ne influentati cu comentariile voastre perverse? Pariez ca dupa alegeri, primul City Break il veti face la Sibiu! Noi va iertam si va primim cu bratele deschise! Dar linistiti-va! Va rog!
Raspunde

sibian get beget

Acum 9 ani

Jos Ciuma rosie. Sibiul e de dreapta. Sa mergem sa votam schimbarea. Iohannis presedinte.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Votul etnic (pro /contra) este o stupiditate.
Raspunde

pt 34 si toti psd-istii

Acum 9 ani

deocamdata ponta a semnat negru pe alb un pact de coabitare cu baselu\'! asa ca ciocu\' mic! in spatele lui iohanis nu-i baselu\'! ponta se afla la dreapta baselului!
Raspunde

Marian Cunta

Acum 9 ani

O sa fim acolo! Jos Ponta si coruptia ! Sunteti niste corupti toti comentatorii de aici ! Va cunosc IP urile si sunteti niste mancatori de biscuiti! Platiti de PSD sa postati aiurea despre Iohanis . Va e frica ca va pune la munca? Pai da mai bine astepti pomana PSD ista decat sa muncesti ! Huo CIUMA ROSIE!
Raspunde

antidinamo78

Acum 9 ani

Sa va dau m......e la toti pontisti si toti olteni si moldoveni care il voteaza pe hapciupaliticul si nimenidrum de ponta care nu a facut nimic pana acum doar a condus guvernul de la tv
Raspunde

Gigi Sibianu

Acum 9 ani

Ma fac ca ignor celelalte comentarii facute inainte de altii... ;-) Daca pot o sa merg in piata si o sa il si votez pe Johannis daca asta isi doreste. Numai sa nu pateasca asa cum i-a spus socru-meu prin viu grai cand l-a intalnit intr-o zi in magazin: \"dom\' primar, o sa va manance \"miticii\" de Bucuresti din politica. Acolo tre sa fii de-al lor ca sa poti razbi\". Deci ii acord credit. Da nu ma duc in piata pt ca ne cheama acest cazan mircea a carui calitate o cunoastem cu totii... (a se intelege zero). Asta e politica. Daca vrei ceva, tre sa te faci frate cu dracu (cazan) ca sa treci puntea. Asa a fost si la declaratia de independenta a statelor unite, lucru de care nu mai stie nimeni in zi de azi. Spor in toate la toata lumea !
Raspunde

alegeti ponta

Acum 9 ani

alegeti ponta k sa ramanetzi coada europei... spuneti nu prosperitatzii romaniei.alegetzi ponta=coruptzie=securistii la putere..nu fitzi fraieri
Raspunde

pt 14

Acum 9 ani

ce sa mai vanda mitica?mizeria si oligofrenii din ea?....mai bn i ar vinde pe retardatzii de mitici......
Raspunde

Sibianul

Acum 9 ani

ptr toți cei din partidul PSD marcatorii de c...t. Pastrati-vati comentariile de 2 bani PTR
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus