Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Biroul Electoral Central a decis DEFINITIV: plangerea ACL este neintemeiata

“Victoria împotriva PSD”, clamată de Alianța Creștin Liberală, s-a dovedit a fi încă o manipulare grosolană a opiniei publice. Reprezentanții ACL Sibiu s-au grăbit să dea publicității faptul că Biroul Electoral Județean a admis plângerea formulată de ACL cu privire la “distribuirea de fluturaşi cu conţinut denigrator la adresa candidatului Klaus Iohannis”, pe motiv că “pliantele încalcă ordinea de drept”.
Biroul Electoral Central îi contrazice, însă. Admițând contestația formulată de Alianța Electorală PSD – UNPR – PC Județeană Sibiu, prin Decizia nr.103D / 29.10.2014, Biroul Electoral Central modifică decizia nr. 106 din 25.10.2014 adoptată de Biroul Electoral Județean nr. 34 Sibiu, “în sensul respingerii, ca neîntemeiată, a plângerii formulate de Alianța Creștin Liberală Sibiu”. Decizia Biroului Electoral Central este definitivă.
“Biroul Electoral Central constată că, în mod eronat, Biroul Electoral Județean Sibiu nr. 34, cu încălcarea dispozițiilor art. 42 alin. (1) din Legea nr. 370/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, analizând cerința corectei desfășurări a campaniei electorale, a procedat la interpretarea conținutului materialului de propagandă electorală ce a făcut obiectul plângerii, concluzionând în sensul că pliantul are un mesaj vădit tendențios, ceea ce excedează competenței Biroului Electoral Județean Sibiu nr. 34”.
Faptul că liderii ACL Sibiu au ieșit la rampă cu o decizie vădit ilegală și respinsă ca atare de Biroul Electoral Central demonstrează disprețul pe care îl au față de lege, față de statul de drept și, implicit, față de cetățenii cărora le cer votul. 
 
Alianţa Electorală „PSD-UNPR-PC”
Organizaţia Judeţeană Sibiu
Președinte,
Ioan Cindrea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

Ema

Acum 9 ani

GUNOAIE PSD-iste !!! DRACU o sa va IA !!!
Raspunde

andrei

Acum 9 ani

Daca ajunge ponta la putere o sa pateasca ce a patit si ceausescu , doar ca impreuna cu toti ceilalti din psd.
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

\'\'....concluzionând în sensul că pliantul are un mesaj vădit tendențios, ceea ce excedează competenței Biroului Electoral Județean Sibiu nr. 34”.E buna!Cel putin la fel de buna ca si \'\'.. din meditatii!\'\'.Cind te gindesti ca duminica,salile de votare vor fi pline de cei care au crezut cele doua mistocareli!Alegeti fraierilor intre doi ,de fapt nu doi ci paisprezece Pacalici!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

azi o s-o frec pana incepe sa ma usture ochii.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Minciuna si Manevrele comuniste sunt in permanenta actualizate de pacalicii rosii care au mai ramas.
Raspunde

CINDREA gunoiul judetului

Acum 9 ani

Domnule CINDREA, eşti un gunoi ordinar, ca şi partidul din care faci parte ca sa nu mai zic de cel care îl conduce, ca nici nu merita sa fie pomenit. Domnule gunoi ordinar sunt curios cum de ai tupeul sa deschizi gura când de-a lungul mandatului tău nu ai realizat mai nimic în judeţul asta, n-ai făcut nimic decât sa mergi pe linia partidului, adică sa furi şi sa apari la orice inaugurari, ca şi cum ai fi avut vreun merit, altul decât acela ca de acolo s-au scurs nişte bani. Dar după cum ştim, gunoaiele ajung la groapa, aşadar nu ne rămâne decât sa mai aşteptam puţin, foarte puţin!!!
Raspunde

adolf@en case

Acum 9 ani

Lege. Nu hotie . Doar un slogan pentru ACL. In rest jigniri si injuraturi. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
Raspunde

turnesol

Acum 9 ani

aia cu hotie hai ca ai spuso,doar se vede ,in fiecare zi de vreo 2 luni tot la pachet de cite 10 va duceti pe la dna ,si nu oricum cu mascati si bratari ,dupa cit vad ca sunteti de multi ,nu mai au aia nici bratari suficente ,de va leaga perechi ,asai daca ati inchis combinatele si nu se mai produce otelu necesar comfectionari superbelor bratari [catuse ] daca ,ajunge JOHANNIS presedinte cred ca va lucra la greu din nou combinatele de prelucrarea metalelor ,bai lupi moralisti [psd ] ati omarit pina si speranta ,ati transformat o tara bogata intr-o ruina si de asistati sociali ,proiectu vostru este nu dezvoltare ca nu va pricepeti ,ca toata campania ,copy -paste 007 ,7 case [ponta ]-a pitulat de o confrutare cu johannis ,din lipsa de barbatie si program 0 ,ba protocolu semnat la formarea usl ,in care am crezut citeva miloane de alegatori a insemnat paritate [pnl ,presedinte si psd premier ]dar cu metodele pe care la debarcat pe giona de la sefia partidulu la mazilit si pe antonescu ,bai giona acum ai ocazia sa-i intorci serviciu lui ,copy -paste [ponta ] te duci cu familia si prieteni si votezi ,johannis ,s-a vada papusaru ,psd ce inseamna tradare si blat cu basescu ,ba taiati ghiarele la pisicut ca asta este o combinatie de nomenclaturis cu securist ,johannis ai grije cu siveco ,ca aia numara voturile ,ba eu in locu vostru ,psd mas da deoparte ca nu stiti ce va astapta dupa epoca basescu cind toti care va voteaza cu ochi inchisi in 2 si 16 noiembrie se vor convige ca ia-ti pacalit ,voi nu va pricepeti nu mai la sforari gen hrebenciuc si alti tunari ai tari marca inregistrata psd [saraci si cinstiti in ghilmele ]
Raspunde

Obiectivul

Acum 9 ani

Dl. Cndrea in jud. Sibiu nu a racolat nici-un primar putea sa o faca linistit dar se vede ca are caracter felicitari domnule asa se face politica ce scriu cei care jignesc nu trebuie bagati in seama continuati elegant di. Presedinte
Raspunde

Naivul

Acum 9 ani

Rares Bogdan un gunoi sa-l acuze el pe dl Ghita nu se admite doamna dl Ghita munceste de dimineata pana seara pentru binele nostru al tuturor ajuta napastuiti ne face programe pe calculator ne alege presedintele ne distreaza cu programe impartiale la tv un adevarat patriot....acest om trebuie avansat la exceptional sunt mandru ca sunt contemporan cuEL pardon cu dansul este o icoana vie D-le Daniel asezati-l in catedrala 007 la loc de cinste... Merita
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus