Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mitingul lui Iohannis. Normal | Video si foto

La ora 3:30, În Piața Mare nu erau decât scena și autocarul de campanie al lui Klaus Iohannis. În afara câtorva grupuri de turiști, țipenie de om. Pe la patru au început să curgă spre centrul Sibiului râuri de oameni. Vreo 4.000 după părerea mea. Vreo 4.500-5.000 spun colegii din presă. Aduși cu autocarele din Mediaș, Jina, Săliște, din tot Sibiul, oamenii așteaptă spectacolul. Din boxe se aude Phoenix, ”Fie să renască numai cel ce har/ are de-a renaşte, curăţit prin jar, / din cenuşa-i proprie şi din propriu-i scrum,/ astăzi, ca şi mâine, pururi şi acum...” Se urcă pe scenă ”alaiul” prezidențiabilului: toți primarii PNL și PDL, consilierii județeni, parlamentarii partidului. Alături de ei, câțiva membri ai FDGR, viceprimarul Astrid Fodor și deputatul Ovidiu Ganț. În mulțime stă atent la tot ce mișcă liderul FDGR, Paul Porr. O să revin la el. 
Este anunțat imnul României. Cântă ”live” Sebastian Stan. Moment google. Sebastian Stan e solist de muzică populară, născut în Sibiu, câștigător al marelui premiu şi trofeul „Strugurele de Aur“. La secţiunea solişti vocali. Moment google, încheiat. Un grup de tineri din FDGR, îmbrăcați în costume populare săsești cântă cu voce tare. Sunt imitați de câțiva oameni mai în vârstă. Restul, tăcere. De pe scenă, toată lumea e cu mâna la inimă. Încerc să aflu câți oameni sunt totuși în Piața Mare. De la nivelul solului pare plină-ochi. De pe telefon, mă uit la camerele video ale primăriei și pare doar jumătate de piață plină. Jandarmii spun că sunt peste 8500 de oameni, iar apoi au confirmat pentru toată lumea suma totală de 10 mii de participanți la miting. 
Primul invitat la discurs: viceprimarul Astrid Fodor. ”Vă mărturisesc că noi cei din FDGR avem emoții. Avem emoții pentru că nouă ne pasă de omul Klaus Iohannis, pentru că nouă ne pasă de sibieni, de orașul Sibiu, pentru că nouă ne pasă de România. Ca și mulți dintre dumneavoastră, și noi am fost puși să alegem între a-l ține pe Klaus Iohannis aici în Sibiu sau să-l susținem cu toată forța noastră în drumul său către Cotroceni. Am reflectat și am decis: îl vrem pe Klaus Iohannis în funcția de președinte al României”, a spus Fodor în uralele mulțimii. ”Să dea Dumnezeu”, a conchis o bătrânică din public. În timpul discursului lui Fodor, liderul FDGR, Paul Porr are ochii în lacrimi. 
A urmat Mircea Cazan, președintele PNL Sibiu. Începe în stil ”americănesc” cu o glumă. ”Știți de ce a vrut Obama să-și facă poză cu Victor Ponta?” Oamenii se uită nedumeriți. ”Pentru că Obama a vrut să aibă o poză cu Mickey Mouse!”, a urlat Cazan în râsetele mulțimii. Discursul liberalului a continuat cu mesaje anti-PSD și anti-Ponta, iar finalul a fost în legătură cu gluma de început: ”Victor Ponta este Mickey Mouse al politicii românești”.
La microfon a urmat liderul PDL Sibiu, Raluca Turcan. Începe în nota viceprimarului Astrid Fodor, cu fraze de apreciere la adresa lui Klaus Iohannis. În final, face o execuție sumară regimului PSD- Victor Ponta. E încurajată în pauzele de aplauze de un grup de bunicuțe: ”Ponta e primul mincinos al țării!”. Turcan a îmbinat discursurile lui Astrid Fodor, foarte pozitiv, cu cel al lui Mircea Cazan, extrem de agresiv. ”Dragi sibieni, nu-i lăsați să ne fure sentimentul de a fi român, acesta nu este apanajul PSD-ului, românii sunt mândri că sunt români, sunt mândri de țara lor, dar ar fi și mai mândri dacă ar trăi într-o Românie prosperă, decentă, în care tinerii să-și clădească viitorul, în care pensionarii să-și ducă pensia cu decență și în care cei în puetrea muncii să aibă locuri de muncă. Românii vor fi mândri că sunt români cu Klaus Iophannis la președinția României”, a spus Turcan de la microfon, iar momentul a fost aplaudat inclusiv de cel în cauză.
În final, pe scenă e prezentat de către ”vocea” mitingului, Răzvan Marcu, primarul Klaus Iohannis. ”Am fost în foarte multe locuri, am întâlnit foarte mulți oameni, dar nicăieri nu-i aici, ca acasă. Să dăm de aici de la Sibiu semnalul schimbării României”, a început discursul Iohannis. A continuat cu principalele puncte din program, a încercat să-i lămurească pe sibieni de ce vrea să plece la București. Pe scenă, în spatele lui, în spatele primarilor, parlamentarilor, consilierilor județeni stă mare scris pe un ”led-screen”: Iohannis, un altfel de președinte. Normal. 
Mitingul se sparge brusc. Se cântă ”verde înrourat” și câțiva tineri din Mediaș încearcă un fel de horă. Lumea pleacă acasă pe ritmuri de Phoenix. ”Din cenuşa-i proprie şi din propriu-i scrum,/ astăzi, ca şi mâine, pururi şi acum...” 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

56 comentarii

un Mare FASSSS

Acum 9 ani

.,
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Ma bucur ca s-au strans atata lume. Sibiul voteaza K.Iohannis!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

D -na Turcan, nu mai dãdãciti sibienii cum sã voteze ! Stiu ei prea bine (vezi votul tãu unde n /a contat persoana ci sansul politic prezumat ; in 2012 s -au lamurit) . Cred ca trebuie sa insisti (cu dreapta, desigur) acolo unde nevoia -i mai marr :Botosani! (Fara ironie, dar cu adresã)
Raspunde

Sibian

Acum 9 ani

Felicitari! Succes, sa nimicim comunistii cu d-l Iohannis presedinte! Succes!
Raspunde

Gilu

Acum 9 ani

El a participat la miting ? Sau dadea meditatii la negru...sa-si cumpere si a opta casa? Referitor la comunisti...toti de pe scena au fost activisti pe vremea impuscatului inclusiv candidatul (a si recunoscut ca e politruc - gura pacatosului...). Ponta nu a fost nici macar membru de partidului comunist. Apropo...daca nu stiai nici Cindrea nu a fost nici macar membru al PCR ceea ce insemna multe greutati in epoca trecuta. In timp ce astia de dreapta...lingeau la tovarasu si tovarasa...acu dupa razboi...au devenit anticomunisti...ca da bine...Pe cine credeti mai...politrucilor ca mai pacaliti...ati adus o multime de autocare cu oameni din alte judete...sa aveti cativa oameni. Daca e asa tare trebuia sa umple orasul...numai cu sibieni. Jenant. GHINION!!!!!!!!!!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Sibienii voteaza Klaus Iohannis. Pentru ca sa fie bine si in tara, nu numai la Sibiu, in Ardeal sau Banat.
Raspunde

gilu

Acum 9 ani

Acu am vazut-o in poza pe doamna blonda...care nu demult ne explica ce bine facea PDL-ul cand a taiat salariile, pensiile...a inchis spitalele...a majorat TVA-ul... in timp ce o lauda pe cealalta blonda filmata acu la Paris (canditata si ea) cum sparge banii ministerului pe terenuri de sport in panta, telegondole care acu ruginesc...etc. Frumoasa echipa. Vrea sa-i aduca inapoi...la guvernare...beton!!! Ponta in prima sedinta de guvern a reintregit salariile profesorilor , doctorilor...a redeschis spitalul de la Cisnadie...spitalul judeten nu mai are datorii...(avea arierate de 180 miliarde lei -lasate de guvernarea PDL)...e modernizat partial...se lucreaza inca la el ...Astea sunt fapte...nu palavrageli..
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Sa fim seriosi! Orice politician vrea doar ciolanul! Putin le pasa de cei 4000 de oameni care au venit la miting! Ganditi de 2 ori inainte de a vota!!! Cazan a dat dovada de infantilism cu gluma lui de 2 lei!
Raspunde

Sustinator Johannis

Acum 9 ani

Am participat, am fost impresionat si cu speranta ma rog ca fiecare dintre noi sa mearga la vot si sa aleaga calea cea mai buna. Am doar cuvinte de lauda si multumire. Datorita lui Klaus Johannis eu si toti colegii din generatia mea avem locuri de munca la companiile pe care el a reusit sa le aduca la noi in oras. Mult succes!
Raspunde

@5,7

Acum 9 ani

e jenant sa pupi in***un om ca ponta, sa nu mai vorbim de unul ca cindrea. ai avea totusi o scuza daca esti platit pentru treaba asta. daca nu... atunci ar fi cazul sa te cauti la cap
Raspunde

gilu

Acum 9 ani

Mai eu am spus fapte...poti nega ca aceasta gasca pdl -ista...in care s-o cuibarit candidatul tau...nu a taiat salariile medicilor si profesorilor...etc...si ca Guvernul Ponta a reparat nedreptatile facute oamenilor. Cred ca tu ai o problema la cap daca ii vrei inapoi pe astia care au nenorocit romanii. Mizati ca romanii au uitat...va dau o veste proasta...NU AU UITAT!!!!!...GHINION!!!!!
Raspunde

gilu

Acum 9 ani

Aveti dreptate, is idiot din nastere si cum prind curu lu Ponta il sarut imediat.
Raspunde

gilu

Acum 9 ani

Mai eu am spus fapte...poti nega ca aceasta gasca pdl -ista...in care s-o cuibarit candidatul tau...nu a taiat salariile medicilor si profesorilor...etc...si ca Guvernul Ponta a reparat nedreptatile facute oamenilor. Cred ca tu ai o problema la cap daca ii vrei inapoi pe astia care au nenorocit romanii. Mizati ca romanii au uitat...va dau o veste proasta...NU AU UITAT!!!!!...GHINION!!!!!
Raspunde

mos craciun

Acum 9 ani

Care gasca bai pupincurist comunist, unde e boc,berceanu, videanu, anastase, udrea etc. Nu vezi ca gasca de care zici tu cu probleme, nu-i cu Johannis si asta datorita faptului ca Johannis e un om integru care nu accepta compromisuri. Ce-o dat ponta al tau ca sau scumpit toate, asta nu-i dat asta e luat, iti da cind stagneaza preturile si iti mai da ceva, atunci inseamna ca-ti da.
Raspunde

vot

Acum 9 ani

NORMAL,JOHANNIS PRESEDINTE.
Raspunde

cetateanul turmentat

Acum 9 ani

vreau sa stiu cine a platit autocarele......carabulea,ca sa il scoata sasul de la pirnaie.....sunteti de toata jena unde vedeti voi 8000....m-am uitat pe camere erau vreo 1500-2000,articol scris la comanda......rusinica De ce au trebuit sa aduca oameni cu autocarele ....nu m-ai sunt cetateni in acest oras.
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Puppenklausule ,blaga ,turcan ,cazan ce sunt ,nu cumva niste penali mincinosi notorii?deci lasa vraja ca nu mai tine....iohannis ,din pacate n-ai nicio sansa la Cotroceni...cel putin nu cu gasca ta de portocalii jegosi ,hoti si mincinosi!
Raspunde

anti ciuma rosie

Acum 9 ani

jos comunisti..hai Johannis
Raspunde

Halloween

Acum 9 ani

Au facut \"miting\" in ajun de Halloween stafiile politice. Subscriu la jos comunistii dar il mai adaug si pe camelionul Iohannis, ca el nu-si poate pastra culoarea de la o luna la alta. Ce om de NIMIC poate fi acest politruc. Basina sasului era o floare cand eram copii.
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

cine-i blonda?raluca turcan probasista pedelista!mars la moldova cu tine javra ! lasa-l pe johanis,nu are nevoie de japite pdliste prietena lui eba,ritzi,nuti si boc
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Baaaaaaaaaaaa taciiiii si lasa-ma ......ataci mai acid decat Ponta , si inviti lumea sa nu il voteze pe Victor Ponta ca e corput .... dar tu ce esti ma ? daca Ponta e corupt ca adat pensiile si tot ce afurat tovarasu tau Boc ...tu ce esti ma ? ce ai facut tu acolo nu uita ca ai facut cu bani europeni ..... ai avut proiecte pe masa nu gandite de tine ci de altiii , baaaaaaaaaaaa esti un PROST ! Klaus Johannis astept decizia de incompatibilitate ! vreau sa te vad OUT din primarie si din presidentie ! PA
Raspunde

@T.H

Acum 9 ani

Tu niciodată nu ai să ințelegi nimic.Pentru simplul motiv că nu te duce capul.Trăiește in tihnă cu pensia care ți-a dat-o Ponta.
Raspunde

Tudor

Acum 9 ani

O ROMÂNIE NORMALĂ ! NORMAL, KLAUS JOHANNIS PRESEDINTE.
Raspunde

AH

Acum 9 ani

Baaaa vezi tu de coruptii tai cu milioane de euro delapidati si lasa-l pe Johannis in pace, bai gagauta , n-ati avut cu ce sa-l atacati si o tot dati cu o chichita cu incopatibilitatea.Ma intreb ce se intimpla daca era Johannis implicat in megatunurile pe care le-ati dat voi, coruptilor. Ce o dat idolu tau daca o scumpit totu.Aia nu se cheama ca o dat ci ca o luat. Baaaaa ce o facut Johannis la Sibiu n-o facut nici un primar din tara, disperatule. VOTATI JOHANNIS PTR. O ROMANIE EUROPEANA. Jos ciuma rosie
Raspunde

votant

Acum 9 ani

ba adevarati sibieni la cei 7-8000 aca voi psd cu poza ,lui aresena boca ,ba candideaza cumva ,de fapt astia de la pnl auga si pe cei de acasa si deja se aduna de vreo 50 000 la nivel de sibiu ,si nu umbla cu sfintu ardealului [arsene boca ] s-a convinga electoratu s-a vi-l voteze pe copy -paste 007,7 case ,si el turnatore la voi psd este in practica s-a voteze si decedati ,ba si voi aia cu folcloru ala mai lasatine ca de 6 luni numai cu asta ati fost ,altceva nu are in program sefu vostru,ceva de locuri de munca ca alea 1 000 000 le-a rezolvat ,acxum dupa ce incercati s-a ne pacaliti o data urmeaza alte vreo 3 miloane de noi locuri de munca si nu orcum cu salari de la 1500 -2000 de euro ,bai astia de la psd nu stiati ca copy -paste si-a angajat tot familonu la bani publici ,dupa modelu cindrera cu nevasta ,aia de la ani nu se sesizeaza ,ba mai mult acum la facut pe un axente deputat sa-i faca loc toasei de viata la opc sucursala sibiu a regionalei iasov ,sunt curios cu cine s-a duelat la depunerea cv ,s-au cum se practica in comunism alearga 2 cistiga al treilea ,acolo nepotisme ducetiva la tote sucursalele si vedeti numai neamuri si prieteni ,de la johannis nu vad nici un mebru de familie angajat pe functi in 14 ani puitea sa-si angajeze tot familonu ,atunciu s-a fi vazut emisiuni la gidea tv ca asta time locu lui pripon felix si motanu ,cit sta ala in carantina [10 ani ] la jilava ,acum nu se va plictisi ca vine multi de aia care au tras sforile in 25 de ani de a ajuns tara o feuda a lor ,impartiala intre mafioti ,ba tineretu are nevoie de o sansa ca nu toti astia vreo 15 000 000 ramasi in tara avem norocu vostru ,s-a avem cirlig la servici publice si la sifonat bani publici pe contracte date cu dedicatie ,si spagi grase ,ca nu va crescut averile in gradina din spatele casei ,cel putin veniti si ne spuneti si noua secretu succesului ,ca in 25 de ani nu mai la voi a crescut bunastarea ,ba si mai laso aia cu va dat ,ponta la pensi ,de unde nea dat din podu casewlor a-lea 7 pe care nu lea declarat ,ba pensia trebuia s-a creasca prin lege ,dar voi prima data ati luat vreo 20 la suta si dupa tot de la ce nea-ti furat noua la tulumaci va laudati ca ne dati ,,ba socialistilor de cumetrie in 3 ani de ce nu ati modificat legea pensilor ,s-au va tine o jena ,parca asa vati laudat cind vati format usl , cu pacaleala cu referendumu ,fara s-a vreti ,voi erati blat cu base ,ca de pleca base in 2012 nu mai aveati subiect de campanie ,asa ati tinuto 3 ani cu basissti si anti basisti si tara se scufunda in saracie si disperare ,acum voi psd ,aceati in sondaje 12 la suta plos injuraturile pacalitilor aia 7 400 000 asa copy -paste a tradat alianta dupa modelu cu gioana cind ca s-a il puna iaia socru cu hrebe sef de partid a votat cu base ,si s-a facut ca nu stia ca la paris se vota cu viteza lumini ,si a urmat bietu si naivu ,antonescu ,bai antonescule ,aia a fost stipulat in actu de coabitare cum s-a te maziliasca ,tea pacalit MICHI MAUZE fea scos din politca mare ,votati pe pinochio ca o s-a vedeti la urmatoru congres panta reales si sotia va fi nr 2 in stat dupa modelu impuscatului [89 ] ca apucaturi in gena are TREZITIVA SI VOTATI JOHANNIS s-a scapam de caeracatita asta de cumertrie ,interlopa ,cripto ,comunista
Raspunde

Ion

Acum 9 ani

***adevarul.ro/news/politica/cum-primit-50-lei-sa-l-aplaud-victor-ponta-1_545370510d133766a866edd9/index.html
Raspunde

@24,25

Acum 9 ani

Bai postaci puppenklausi jalnici si analfabeti,mai lasati gargara si pupincureala la adresa mutalaului vostru de sas 6 case pt ca degeaba va agitati ,jocurile sunt facute din exterior demult ca sa iese pontache presedinte ,nu vedeti ca la mitingu penibil de ieri abia ati venit 3-4000 de terchea-berchea si aia platiti si adusi cu autocarele la gramada ,hai sictir ca sunteti prosti gramada!
Raspunde

Ilie Banciu

Acum 9 ani

Dacă JUSTIȚA FUNCȚIONEAZĂ ,mai puțin contează cine-i președinte sau cine guvernează...
Raspunde

iliegigacalorie

Acum 9 ani

Intre tururi vine BOMBA!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Ilie Banciu, dacă-i ponta președinte, mai puțin contează dacă funcționează justiția. Balșaia problema!
Raspunde

Pt votant...turmentat

Acum 9 ani

Ar fi bine sa lasi sticla si sa pui pe hartie macar ceva inteligibil. Nu neg, Sibiul este pe calea cea buna, dar pt ca acest om numit Johannis sa poata fi un adevarat presedinte ar trebui sa arunce la cos tot ceea ce era pe scena in jurul lui. Nu poti castiga cu unul precum Cazan (nume predestinat) ce are creier cat un bot de cas, si nici cu una ca Turcan, sifida si atat. Avea sanse mult mai mari ca independent, din partea FDGR sau... In fine, multi nu uita ca in momentul in care a intrat in PNL a scuipat pe votul majoritatii romanilor care au vrut o alianta la guvernare, s-a pus presedinte calcand in picioare statutul PNL, a aruncat cu Blegu de Antonescu direct in ghena etc. Nu asa actioneaya un presedinte!
Raspunde

pt. Gilu

Acum 9 ani

Nu au fost oameni din alte județe! A fost dorința expresă a viitorului Președinte al României de a încheia campania între Sibienii săi pentru a le mulțumi pentru sprijinul acordat în ultimii 14 ani! Mulțumim din suflet celor peste 12000 de sibieni care au participat și, anticipat, tuturor celor care vor vota cu IOHANNIS!
Raspunde

Dani

Acum 9 ani

Ponta a dat pensiile inapoi! De la 1.1.2015 o sa trebuaisca sa mai bage niste taxe si impozite pentru a acoperi gaura. Sa va aud si atunci psd-ilor.... Habar nu aveti pe ce lume traiti pasd-i. Daca nu iasa pontache o sa trebuaisca sa va reformati 100% sa fiti si voi un partid de stanga de calibru EU. Acum pentru Moscova Phenian, Beijing sunteti perfecti.Dar este o problema: cu inceperea noului razboi rece si noul zid care s-a stabilit in Ukraina, norocul nostru istoric este ca de data asta am cazut de partea buna a zidului. SUA&UE nu-l vor pe pontache!
Raspunde

anti ciuma rosie

Acum 9 ani

nu votati un mincinos , plagiator , securist , care da un leu ( reantregirea salariilor si pensiilor ) , dar in realitate iti ia doi lei din buzunar ( acciza pe motorina , taxa pe stalp , impozit pe teren+alte 34 de noi taxe+scaderea masiva a investitiilor ).Bai postaci PSD , da usor mai sunteti de prostit
Raspunde

C9H13NO3

Acum 9 ani

Ce gust aveau gogosile de la miting?Pentru ca cele de la celalant canditat stiu ce gust au. ;)
Raspunde

Ponta presedinte

Acum 9 ani

Ingamfati mai sunt sibienii astia. Ce a facut ma ptr voi slugoiul asta basist=Werner Klaus??? Va spun eu, NIMIC.Nici in audiente nu va primeste fraierilor. V-a ignorat total in toti acesti ani . Adunatura de prosti ce sunteti cei care il sustineti .
Raspunde

puie monta

Acum 9 ani

Pentru toti mancatorii de rahat de pe \"acilea\" va spun PUIE MONTA
Raspunde

@35

Acum 9 ani

\"Gogosile\" de care intrebi sunt fapte, Sibiu s-a transformat intr-un oras european sub conducerea lui Johannis. Daca tie iti plac \"gogosile\" mincinoase ale altora, voteaza cum te taie capul daca nu esti in stare sa faci diferenta intre \"gogosi\" si fapte si sa nu mai pui intrebari prostesti.
Raspunde

Tt

Acum 9 ani

De mult n-am mai citit un articol atat de bine scris. Felicitari!
Raspunde

bogdan

Acum 9 ani

Spitalul Clinic Judetean de Urgente Sibiu voteaza Klaus Iohannis Presedinte!!!
Raspunde

Hansel und Grettel

Acum 9 ani

Care 4.000 de fani? Vedeți dublu? Cel mai mult mi-a plăct cum le-a tras sasul liniuțe pe scenă puppenklausilor din suită! Alinierea băieți! D e tot râsul și sasul și discursul. Sintagma scremută ” România lucrului bine făcut” a fost repetată de idiot de 8 ori în 12 minute. Cei 50 de apaludaci de serviciu aveau portavoci ca să pară uralele ”vocea mulțimii”. Începând cu rândul 3 și până în spate, oamenii băteau din picioare și așteptau să plece. Vorba unui PNL-ist : ” Cine dracu l-a pus pe mutălăul ăsta șef, a avut orbul găinilor. Fără banii PDL îl bătea Udrea la***gol.”
Raspunde

iulia

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

La acest miting a lipsit elicopterul.... stiti de ce... De ce purta tricolorul la gat, cand el nu primeste un sibian in audienta?!
Raspunde

@41

Acum 9 ani

Hänsel und Gretel e corect, ca te vad cunoscator. E bine totusi ca te-ai dus acolo. Esti numarat drept fan Iohannis. Ai mai si ascultat atent discursul lui, numarand chiar si de cate ori a repetat anumite cuvinte. Respect! Macar unul care a fost atent.
Raspunde

Ruxandra

Acum 9 ani

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.Cerinte: – cunostinte minime PC – necesar calculator cu conexiune internet – varsta minima 18 ani – rabdare,seriozitate Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Solicitati detalii trimitand “info” la adresa ***
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Hai la vot sa-i dam la bot! Hai johanis!!! Votati Johannis!!!!!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Hai la vot sa-i dam la bot! Hai johanis!!! Votati Johannis!!!!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Extrem de interesant: DNA confiscă sume colosale, ANAF colectează mizilicuri. În perioada 2010-2013 DNA a confiscat în instanțe aproape 200 milioane, din care ANAF-ul a \"reușit\" să încaseze doar vreo 18 milioane, adică vreo 9%, recordul fiind în 2013 de doar 5%. ANAF-ul aparține de ministerul finanțelor, deci de ponta, adică de șeful penalilor cărora trebuia să le încaseze banii. Mișto, nu? Chestia asta ar putea să se numească foarte bine favorizarea infractorilor si este prevăzută în noul Cod Penal: \"Ajutorul dat unui infractor pentru a asigura infractorului folosul sau produsul infracţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 7 ani\". Ponta, voiculescu, hrebenciuc& comp. te așteaptă cu drag.
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 9 ani

Voi comparați pnl-ul și pdl-ul de acum câțiva ani? Iohannis nu e de mult în pnl, voi faceți comparații între partide, nu între oameni. Cine locuiește în Sibiu, știe ce a făcut iohannis pentru oraș. Și astea sunt fapte.
Raspunde

Ion de Romania

Acum 9 ani

Ultimile analize reala arata: Iohannis 50% Ponta: 24% Tariceanu: 14% ...etc.. restul se scufunda. IOHANNIS FOR PRESIDENT !!!!
Raspunde

John

Acum 9 ani

Ecineva pe aici care voteaza cu Elena Udrea? si daca da ,de ce?
Raspunde

Florin

Acum 9 ani

Da. Au fost si din alte judete! ***www.ziarulunirea.ro/reprezentantii-acl-alba-au-participat-la-mitingul-de-sustinere-a-candidatului-klaus-iohannis-organizat-la-sibiu-293097.html
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Pentru @45. Ruxandra (IP 86.126.215.72): Colectati DATE PERSONALE pentru, cum ati scapat un porumbel din gura \"PIATA AMERICANA?\" Sau ajutati la spalarea de bani prin corespondenta in \"cutii-postale-moarte\", respective fraierii care-si risca email-ul si libertatea pentru nevazut-necunoscut pe care-l oferiti? Atentie, urmarirea nu va vine LOCO, ci tocmai din \"piata americana\"... care nu glumeste...
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

hai cu ponta sa uneasca banditii cu securistii ...hai cu ponta sa ramana romania ultima in europa...hai cu ponta sa fie mizerie de tzara si in viitor
Raspunde

pnl

Acum 9 ani

CAT TIMP AI FOST PRIMAR NU AI DAT O AUDIENTA LA ROMANI, NU AI PARTICIPAT LA NICI O FESTIVITATE DE ZIUA NATIONALA!!! ACU CA AI NEVOIE ESTI TOT CU TRICOLORUL LA BRAU...PE CINE CREZI CA PROSTESTI ? OR MAI FI MILOGI DE ROMANI CARE OR SA TE VOTEZE DAR MAJORITATEA O SA-TI UREZE GHINION !!!!
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

Votati-l pe Johannis ! Sintem satui de minciunile si aroganta lui Tonta !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus