Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Guvernul catre sibieni: "luati cuponul pentru ajutoarele UE". Primaria: "nu avem nici instructiuni, nici alimente"

Acțiunea ”Cuponiada” - prin care Ministerul Fondurilor Europene a tipărit și transmis prin poștă mai bine de 3,3 milioane de cupoane nominale celor îndreptățiți să primească ajutoarele din partea UE pentru cei defavorizați – i-a pus pe jar pe sibieni. Astfel, mulți dintre cei care au primit de la poștaș plicurile cu cupoanele care anunță acordarea ajutoarelor (câte șase kg de făină albă, respectiv mălai, patru litri de ulei, patru kilograme de zahăr, 800 de g de paste și 24 de conserve) au început să sune la Primărie, pentru a întreba ”când se dau”.
”Până astăzi, 31 octombrie, Primăria Municipiului Sibiu nu a primit nici instrucțiuni, nici alimente pe care să le distribuie. Îi asigurăm pe sibieni că îi vom anunța prin toate mijloacele disponibile în momentul în care ni se vor transmite aceste alimente și îi vom invita să le ridice”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Sibiu.
În Sibiu, sunt îndreptățite să primească astfel de ajutoare aproape 10.000 de persoane, care se încadrează în categoriile defavorizate pentru care UE acordă sprijin: persoane cu handicap grav, pensionari cu pensii sub 400 de lei/lună, şomeri înregistraţi în evidenţele AJOFM, persoane/familii care au dreptul la venit minim garantat, persoane cu venituri sub 400 de lei/lună etc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

anti ciuma rosie

Acum 9 ani

pomeni , pomeni , pomeni....mai ho ...ca tot nu iesi presedinte mr.copy-paste
Raspunde

mia pentru 1

Acum 9 ani

Esti un prost de mult se dau ajutoare pentru handicap de pe vremea lui Boc . Nu este nicio pomana sunt multe familii cu pensii mici ,probleme de handicap sau in somaj . Si apropo sa anuntat la TV ajutoarele se vor imparti dupa 16 noiembrie tocmai ca lumea sa nu interpreteze gresit .
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Mama mia ce fain e sa ai IQ cat o piatra. Au impartit tichetele ACUM pentru ca e campanie si zic oamenii ca vai ca ce bun e ponta dar cand colo ei NU AU ajutoarele si nici nu au impartit instructiuni, date, raspunsuri primariilor. Ei le-au impartit ca sa isi faca ponta campanie si cand le impart, vad ei, poate prin decembrie. (si abureala ca se vor imparti dupa 16 noiembrie ca sa nu se interpreteze e la fel o abureala, daca nu isi facea ponta campanie impartea si tichetele dupa campanie)
Raspunde

iulia

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

mia pentru 4

Acum 9 ani

Tu esti cea idioata sau idiot din tot deauna sau dat ajutoarele pe vremea asta . Au anutat la TV se va imparti ajutoare dupa 16 Noiembrie la fel ca anul trecut dupa alfabet tocmai ca idiotii ca tine sa nu creada ca este pentru campanie electorala .Si apropo sunt multi primari ca al nostru care nu este prezent la lucru .
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

Mia,toti suntem prosti numai tu(voi)esti(sunteti)desteapta(destepti)?Vezi ce se intampla acum afara cu mii de oameni impiedicati sa voteze.De ce, stim cu totii .
Raspunde

mia pentru Sorin

Acum 9 ani

Dar de ce nu au iesit in strada cand au taiat pensile si Salarile ? De ce nu au facut gura cand trebuia sa alegem presedintele in 2009 ? Au stat la coada si atunci si nimeni a facut gura .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus