Vineri,
03.05.2024
Partial Noros
Acum
12°C

REZULTATE FINALE IN SIBIU: Iohannis - 69,87, Ponta - 19,35

ACTUALIZARE - Biroul Electoral Județean a comunicat în această dimineață rezultatele finale la votul de duminică.

Klaus Werner Iohannis - 151.841 voturi - 69,87%

Victor - Viorel Ponta - 42.050 voturi - 19,35%

Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu - 5.018 voturi - 2,30%

Cristian Dan Diaconescu - 4.254 voturi - 1,95%

Elena Gabriela Udrea - 3.408 voturi - 1,56%

Monica Luisa Macovei - 2.757 voturi - 1,26%

Hunor Kelemen - 2.404 voturi - 1,10%

Corneliu Vadim Tudor - 2.309 voturi - 1,06%

Teodor Viorel Meleșcanu 898 voturi - 0,41%

Gheorghe Funar - 859 voturi - 0,39%

William Gabriel Brînză - 574 voturi - 0,26%

Constantin Rotaru - 475 voturi - 0,21%

Mirel Mircea Amariței - 111 voturi - 0,05%

Rezultate ora 05.00:

Rezultatele parțiale ale alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie arată o victorie mai mult decât detașată a candidatului ACL, Klaus Johannis, în județul Sibiu. Potrivit datelor Biroului Electoral Județean, după centralizarea a aproape 55% din voturile valabil exprimate, Johannis a obținut, pe județ, un procent de 72,58%.

Candidatul PSD, Victor Ponta, este clasat pe locul doi, cu 17,35%.

Următorii candidați au obținut procente de sub trei la sută: 2,54% pentru Călin Popescu Tăriceanu, 1,47% Elena Udrea și alți 1,35% dintre sibieni au votat pentru Monica Macovei.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

93 comentarii

uaaaa

Acum 9 ani

Fantastic.hai iohannis.....ms la cindrea pt votul iohannis
Raspunde

Pop Dan

Acum 9 ani

Incredibil! Se vede ca ne dorim normalitatea in Romania si nu minciuna si incompetenta!
Raspunde

maxim

Acum 9 ani

Cam atat poate haus Discutam dupa turul 2
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Sibiul a mai dat odata semnalul ca este un oras occidental in care parazitii rosii nu reusesc sa prolifereze. Bravo, Sibiu!
Raspunde

bubuico

Acum 9 ani

asta e valoarea si potenta reala a psd in sibiu si judetul sibiu !bravo sibienilor de pretutindeni !felicitari si succes pentru alegerea ,,lucrului bine facut,, !
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Oamenii astia nu inteleg hotia din spatele domnului Johannis , nu inteleg ca sunt doua partide care pana acum au facut ZERO pentru tara asta ...........Johannis = PNL+PDL baiii lumeeee treziti-va!!!!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

T.H., vierme comunist, oamenii ăștia sunt mai deștepți decât credeți voi, înțeleg hoția din spatele lui Iohannis prea bine, dar această hoție, în comparație cu fărădelegile voastre pare o mică găinărie.
Raspunde

pt Joseph

Acum 9 ani

FRAIERE PONTA NU A FOST MACAR MEMBRU AL PARTIDULUI COMUNIST. ALESUL TAU JOHANIS A FOST ACTIVIST AL PARTIDULUI COMUNIST (CU ACTE, ADICA CU CARNET ROSU AL PCR SI ASTA E UN FAPT NU POTI DA TIMPU INAPOI SA SCHIMBI ASTA ORICAT AI VREA), ADICA PUPA LA TOVARASU SI TOVARASA ELENA CEAUSESCU. E CULMEA TUPEULUI SA FACI PE UNU CARE NU A FOST COMUNIST SI PE CEL CARE A ACTIVAT IN FOSTA EPOCA SA IL FACI ANTICOMUNIST. AI CRED DOAR UN NEURON SI ALA ARS RAU.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

8, Prostule minicinos, Iohannis n-a fost niciodată activist de partid, iar dacă o fi fost membru de partid, a făcut-o pentru că pe vremea aia, tătucii voștri nu permiteau niciunui cadru didactic să-și dea definitivatul sau titularizarea fără să fie membru de partid. Voi, în schimb, sunteți comuniști pe cale genetică, chiar și fără carnet de partid, așa va nașteți, paraziți puturoși și hoți.
Raspunde

E bine

Acum 9 ani

Sibiul a devenit un simbol in alegerile astea, era vorba de un semnal extrem de important pt candidati. Cea mai mare prezenta din tara si un scor de 75 la 15 e un semnal mai mult decat clar!
Raspunde

dt1961

Acum 9 ani

@ 6 (T.H.) si 8! Bei labagiilor! Nici acuma nu va-ti dat seama ca (cel putin in judetul Sibiu) sunteti cancer? Sugaciilor! Din cate am observat nu o sa mai primiti nici macar kilu de faina cu gargarite. Ce dreaqu o sa va faceti dupa aceasta perioada in care ati facut tone de spuma (rahat) la gura?!?!?
Raspunde

E si mai bine

Acum 9 ani

O completare: situatia e la nivel de judet, cu toata propaganda rosie din biserici, in oras scorul cam devine deja jenant pt ponta
Raspunde

Rat Teodor

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca urgente in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
Raspunde

socialistul

Acum 9 ani

Daca acest scor se mentine si in turul 2 cei care conduc PSD ar trebui sa-si dea demisia urgent. Nu-i prima data cand se demonstreaza ca actuala conducere a PSD nu-i capabila.
Raspunde

unu

Acum 9 ani

ba acum se vede ca la europarlamentare a fost traseism electorar ,acum gugustuci rosi nu mai iesiti pe televiziunile de partid si de stat ,cocina infractoriolor [antena 3 ]si aia cu nanasu in suflet [ghita tv ] ba rusine ce ati facut in diaspora ,dativa demisia ca asa se practica in tarile la care tot visati [occident] dar voi nu va dati deoparte ,ca este singuru job la care va pricepeti ba nu mai pacaliti pe nimeni ,inca un cincinal cu voi si disparem ca natie ,in diaspora sunt peste 5 miloane de romani ,si cu drep de vot vreo 4 miloane ,si voi de teama ca cistiga ,johannis din primu tur ati tiparit vreo 600 de mii ba de ce nu a dat televiziunile voastre securisto -comuniste ,huiduielile si injuraturile de la consulatele din marile capitale europene [londra ,paris ,roma ,madrid etc ] la adresa lui copy -paste 007 ,7 case ,pinochio de gorj ,ba sa-r putea s-a fie inceputu sfirsitului pentru voi ,ii mai prostiti pe aia care pentru un litru de ulei si o tigaie va votaza +turismiu intre judetele din sudu tari polu saraciei ,votati in continuare bai regatenilor baroni vostri locali si judeteni ,mai nou s-au prostit si mitici de bucale ba bucuresteni vreti o capitala precum alea din vestu europei votati ,johannis ,,ba ce tupeu la atia de la guvern ei organizeaza alegerile si spun ca astia din opozitie sunt de vina de brambureala de la votu din diaspora ,ba astia fosti comunisti sunt dupa modelu sovietic ,adica vede toata lumea ca este suta si ei nu ca are coarne ,trezitiva s-a scapam de cumetriile lor politice ,daca o iei la vale de sinirtu si prim ,are cel putin 7 -8 neamuri si prieteni in componenta guvernului ,invatat de tata socru fostu popa fostu agiotant a lui nastase ,va dati seama ce tepe a tras si asta de areginerica la 40 de ani 7 case si conturi de un fost magistrat cu state vechi nu la aduna in trei vieti da nu de alea normale ,70 -80 de alea matusalemice ,ba trezitiva lupi tineri din psd sunt educati in spiritu parintilor fosti nomenclarturisti ,uitativa cum ii devoreaza pe profesori lor in rele [hrebenciuc ,voiculescu ,nastase ,adam ,andronescu ,sova ,sirbu etc ] toti paduchi inainte de 90 si acum mari milardari in cea mai bogata tara din ue si cu cea mai saraca populatie din UE
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

propunere de referendum local pt sibieni....desfiintarea psd...
Raspunde

Forzza Ponta

Acum 9 ani

Sibienii, adunatura de prosti, fraieri, ingamfati. Toata tara v-a dat peste bot, libidinosilor. Mars din Romania noastra cu mutalaul vostru cu tot!
Raspunde

@17

Acum 9 ani

de ce ai venit din teleorman la sibiu??????vezi ca te asteapta dragnea cu 1l de ulei...
Raspunde

***poanta

Acum 9 ani

Mars voi, comunisti hoti si spagari, ba ciumatilor ati vazut ce ati facut cu oamenii din diaspora, milioanele de romani plecati in tarile occidentale sunt plecati din cauza voastra si din cauza incopetentei voastre, cu legile strimbe pe care le-ati dat impotriva poporului si a dezvoltarii tarii, mai aveti si tupeu ca sa ne faceti fraieri si ingimfati. Mars din tara asta hoti, corupti si ticalosi se 25 de ani ati dus tara de ripa si aveti si tupeul sa judecati oameni care vor o schimbare in bine a tarii si de crestere a nivelului de trai a poporului, ciumati rosii, ba voi sunteti reprezentantii coruptilor, hotilor, puturosilor, libidinosilor sunteti ebola ptr. tara asta, chiar nu inteleg cit de prost poti sa fi ca sa pui stampila pe asemenea cutre aflate de 25 de ani la butoane si care au facut tara praf , oameni fara nici o viziune economica si de dezvoltare a tarii care dau legi protectioniste ptr. clasa lor parazitara.
Raspunde

@19

Acum 9 ani

Esti semidoct si faci parte din aceeasi prostime, cea de la Sibiu. Adunatura de prosti si ingamfati ca la Sibiu nu mai gasesti nicaieri pe mapamond. Mars din Romania noastra.
Raspunde

bass

Acum 9 ani

Venivar rau la inima cu ponta al vostru de prosti.si ma om fraier ce esti dc comentezi la adresa sibiului ca toti oltenii si moldovenii si o gramada din romania vin la sibiu sa munceasca.dc????adunatura de oameni nebuni cu ponta al vostru.dak iasa ponta ce ati vazut oameni plecati in alte tari la munca sa sclaveasca akolo apai dupa aia o sa invadam strainatatea
Raspunde

@20

Acum 9 ani

Prostane, voi sunteti alesi in zonele cele mai sarace ale tarii acolo faceti voi scoruri mari,prostiti oamenii cu 1 kg de ulei si 1 kg de zahar, mai faceti si turism electoral in acele zone, ciume rosii, perverse si mincinoase.
Raspunde

@21,22

Acum 9 ani

Sasu asta nu a facut nimic ptr voi, sunteti neinformati. Nici in audiente nu va primeste, v-a tratat mereu cu indiferenta. Dar PROSTIMEA de la Sibiu e masochista. Sper ca Psd-ul sa fi invatat o lectie si cand Ponta, pe 16, va fi presedinte sa va lase sa muriti de foame , sa va tarati ca lipitorile si sa-si intoarca fata de la voi, paria societatii ce sunteti!
Raspunde

bass

Acum 9 ani

Apropo mai domnule \'\'forta ponta\'\'tin sa te informez ca sibiul a fost capitala culturala europeana.asa ca nu mai comenta aiurea despre sibiu dak nu sti.vorbesti numa sa te afli si u bagat in seama p aici
Raspunde

hopa

Acum 9 ani

17.11.2014...sa decis Iohannis presedinte..multumim in special familiei de hotzi ponta si cindrea pt voturile date lui klaus-werner...a tzi ales bine
Raspunde

@bass

Acum 9 ani

Formulari de genul\" tin sa te informez....\" se regasesc numai prin raportele de la secu. Si ptr ca probabil esti un securist, informeaza-te! Capitala cultural-europeana nu e meritul sasalaului.
Raspunde

Sibian

Acum 9 ani

sper sa reușească in turul 2. Sper k si ceilalți romani sa realizeze cât este de bine cu Iohannis si să-l voteze. Câte a facut omul acesta PTR Sibiu, dintr-un oraș de mizerie condus de PSD a facut unul din cele mai frumoase orașe din Europa. Si Da eu cred k poate sa schimbe si România cu ajutorul nostru!!
Raspunde

@23

Acum 9 ani

Ticalos ordinar paria sunteti voi excremente umane, comunisti ticalosi, v-ati batut joc de tara si poporu asta, cirpe ordinare, fac ceva pe audientele tale , ce-ati rezolvat ptr oameni si tara, suntem cea mai saraca tara din Europa si cei mai umiliti datorita politicilor voastre ticaloase, poanta ala al tau va avea greutati mari cu sibienii si cu ardelenii , bai ticalosi ordinari,banditi infecti.
Raspunde

Cornel

Acum 9 ani

Urgent, cautam colaboratori online pentru vanzarea de carti, romane bestseler pe imensa piata americana, dupa perioada de instruire intrati pe cea mai mare si cea mai bogata piata din lume, piata online a vanzarilor de romane bestseller din america. Se ofera contract legal chiar din perioada de instruire unde castigati minim 300 dolari lunar, suntem o companie serioasa de prestigiu cu multi colaboratori. Pentru informatii si pentru a va inscrie trimiteti INFO la adr.email [email protected]
Raspunde

federalizare

Acum 9 ani

dragi tovarasi ai PCR ponta, sunteti cu toti niste imbecili spalati pe creier cu tractorul.Daca nu ieseau oameni in strada la timisoara si daca la sibiu nu incepea macelul o sugeati cu toti tovarasului ceausescu . Asa ca macar putin respect inainte sa vb despre ardeal ca erati zero barat. Rugati-va sa nu se federalizeze transilvania daca iese Ponta ca no sa mai aveti de unde fura si o sa murtiti de foame ca voi(majoritatea) leprelor nu stiti sa munciti cinstit......
Raspunde

Sibian PTR forța ponta

Acum 9 ani

sugi .... Cu tot neamul tau de ***. Vânzători si lanagii de tara.!
Raspunde

Hahaha

Acum 9 ani

Prostimea de la Sibiu e frustrata si isi roade unghiile. Din nou, in turul ll, toata Romania o sa v-o dea peste bot.
Raspunde

federalizare

Acum 9 ani

mie mila de voi animalelor
Raspunde

@32

Acum 9 ani

Sti care-i adevaru, ati dat peste bot Sibiului de zeci de ani, l-ati furat, sabotat, falimentat si furat industria,ati dus politici dictatoriale, ticaloase si perverse impotriva sibienilor, ati fugarit mii de familii sibiene datorita politicilor voastre ticaloase indreptate impotriva acestui judet. ACUM VI S-O INFUNDAT, TICALOSILOR.O SA VA DEA SIBIENII PESTE BOT LA TOATA CAMARILA VOASTRA COMUNISTA SI TICALOASA. JOS DICTATURA INDREPTATA IMPOTRIVA SIBIENILOR,S-O TERMINAT BANDITILOR.
Raspunde

federalizare

Acum 9 ani

pentru constiinta voastra de animale sa nu uitati ca la sibiu sau tras : -peste 2 mil de cartuse -peste 650 de rachete de elicopter -peste 500 de proiectile de tun calibru 22.5 -3 obuze de pe tanc si 7 lovituri de grenada. leprelor care sunteti experti in democratie ce sa intamplat in orasele voastre de stiti asa de multe despre democratie si aveti obraznicia sa muscati mana celor care v-au eliberat sclavilor .... nici dupa ce v-am dat drumul din lesa tot sclavi ati ramas
Raspunde

booom

Acum 9 ani

bravo \"federalizare\", psd-istii astia injectati cu doctrina comunista, care vor sa devina iarasi stapani ai Romaniei au morcovul bagat in***cu tot cu iepure
Raspunde

dani

Acum 9 ani

Vai de mama voastră de idioţi comunişti ce sunteţi vă meritată soarta spanzurativa cu ponta al vostru
Raspunde

federalizare

Acum 9 ani

Sclavule \"Hahaha\" mie mila de tine ca vad ca vb de sibiu si este toti din transilvania aproape de fagaras dar nu chiar la oras undeva pe la tara deci e de inteles ......macar daca te vindeai pentru o ***intelegeam ca e din dragoste dar asa pentru o sticla de ulei...... iar sclavule \"Sibian PTR forța ponta \" care ne scrii din bucuresti dar sunt convins ca te tragi de prin Gorj esti cam mulatru asa la fata si ai invatat sa folosesti o tastatura????
Raspunde

@federalizare

Acum 9 ani

Mai treci pe la clasa l ca sa inveti sa scrii si ia-l si pe sasalau cu tine si da-i un abecedar, poate invata sa citeasca coerent. Roadeti-va unghiile in continuare ca Romania v-o da rau peste bot si in turul ll, sibieni prosti.
Raspunde

federalizare

Acum 9 ani

multumesc pentru lectia de viata sclavule din Lovnic judetul Brasov...mai exact : Lovnic (în dialectul săsesc Lihwleng, Lieflengk, în germană Leblang, Löweneck, Löwlingen, în maghiară Lemnek) te simti minoritar , ai fost abuzat cand ai fost mic ???
Raspunde

IOI

Acum 9 ani

Oricum, 49.000 CONTRA este mult. dar cred ca Johannis doreste arzator sa scape de ceva ce am citit pe ”anchete online ...caracatita johannis” si m-a ingrozit. Nu pot fi minciuni si toti mincinosi!!. Vad ca si-a trasat prin bariere si stalpi centrul ca si cum ar fi proprietatea de la mumasa. Sper ca Sibiul sa scape de aceasta copie jalnica a lui Basescu dar fiedela a lui Hitler.
Raspunde

@39

Acum 9 ani

Gunoi comunist o s-o luati gros si tare de data asta peste bot, prost ii fiu lu mata, tupeist idiot si nesimtit,VI S-O INFUNDAT., RAPANDULA COMUNISTA
Raspunde

@IOI

Acum 9 ani

Nu sunt 49000 contra, sunt peste un milion, diferenta este de 10%.Oricum, felicitari ptr ce ai spus ulterior.
Raspunde

2

Acum 9 ani

Postacii sasalai nu au argumente si jignesc. Sunt fara creier si sunt impotriva Romaniei.
Raspunde

ponta pensionarul

Acum 9 ani

bravoo sibiu!!! Acum ca niciodata in turul 2 trebuie sa iesim cu totii in toata tara, cu oameni sanatosi la cap, sa il votam pe iohannis presedinte!!! Alta sansa nu mai vine!!! Ori ponta si javrele corupte psd, ori o romanie cu adevarat noua!! De prima data in istoria recenta a romaniei avem o alternativa (IOHANNIS) serioasa!!!! IOHANIS VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI!!!!!
Raspunde

Werner

Acum 9 ani

Johannis a cistigat in Sibiu pt ca a avut un om luptator, pe Mircea Cazan. Unde se implica Cazan se obtine scor bun.Daca va mai amintiti , pe vremea APR-ului, in 2000, Cazan a obtinut cel mai bun scor din tara. Dar el a cistigat doar o batalie si a pierdut razboiul. Parca nu cunosteti scorul la nivel national, Ponta peste 40 %, cu10 procente peste Johannis. La Sibiu Johannis a cistigat o batalie, dar razboiul e pierdut pentru Klaus.
Raspunde

florentina

Acum 9 ani

se aduc injurii si se fac comentarii lipsite de bun simt...JOHANNIS este un domn care nu a jignit pe mnimeni cu nimic..in schim voui cei de la PSD in frunte cu iubitul vostru cponducator nu faceti decat sa jigniti ,sa mintiti..mergeti la munca domnilo,,nu mai asateptati sa capatati ceva fara munca....asata este caracteristica CMUNISMULUI...SI ASCULTATI CE VA spun...CU PONTA PRESEDINTE O SA FIE MULT MAI RAU DE CUM A FOST CU CEAUSESCU...O SA NE MAI AUZIM,,,DACA O SA MAI AVEM LIBERTATE SA NE AUZIMM
Raspunde

EU

Acum 9 ani

Pentru toti simpatizantii din sud (VL, OT, GJ, DJ) ai lui Puie Monta: daca nu va place sasu va rog scutiti-ne cu prezenta voastra in sb. aici oricum e nasol. ramaneti in sudul vostru si orientativa spre alte metropole mai prospere (Caracal, Rosiorii de Vede etc)
Raspunde

Bravo prostime sibiana

Acum 9 ani

Ati votat un sasalau care este in alianta cu ciuma portocalie. Bravo ati votat din nou Basescu, Turcan, Udrea.
Raspunde

sub 20%

Acum 9 ani

Băi analfabeților, nici nu știu cum mai aveți tupeul să deschideți gura.Ăla este procentul vostru real in lumea oamenilor normali.Dacă în turul doi votează comozii și interneții, vai de capul vostru.Oricum sunt mândru că sunt sibian, am arătat ce înseamnă oamenii de angajament.
Raspunde

federalizare

Acum 9 ani

\"2\" am argumente foarte bune ,spre deosebire de voi eu nu am nimica de ascuns si sa spun ca desi m-am nascut in bucuresti am prins revolutia la sibiu.Voi de unde sunteti de loc ,va e rusine? Vi se pare ok sa votati cu stanga cand oameni aia au iesit si au murit pe capete pe strazi in toata tara ca sa poata sa fie liberi? sunteti oameni fara principii si valori in viata din respect pentru cei care au murit la revolutie care au mai adus o sclipire a acestei tari si asa plina de curve si hotii.Voi votati un om in loc sa votati o ideologie.....Oricine putea sa fie in locul lui Johannis atata timp cat era de dreapta oricine si nu ati inteles asta niciodata. ardealul va vota intodeauna dreapta .
Raspunde

bill

Acum 9 ani

Bai comunist pervers ,cine o inceput cu jignirile perversule, adica tu nesimtitule poti sa jignesti toti sibienii si dupa neuronu tau ruginit noi trebuie sa-ti multumim,ba tantalaule iti intoarcem jignirile inapoi si mai mult decit atit, ptr, ca altadata sa te inveti minte cum sa vorbesti cu oamenii, dar se pare ca tu nu faci parte din categoria oamenilor,Iar tu ala cu caracatita johannis ,mai scuteste-ne de minciunile inventate la adresa lui ca numa la asta va pricepeti, vezi de coruptii vostri care au demolat tara cu hotiile lor, de asta sunteti disperati ca sa nu pierdeti puterea si sa va faceti hotii si coruptii scapati.
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Ascultati IMNUL noustru sfant ! nu va mai prostiti de cap , nu va mai vindeti sufletele! SUNTETI ROMANI , ROMANI VETI MURI ! IUBITI TARA ACEASTA SFANTA , IUBITI NEAMUL ROMANESC ....IMPREUNA SA LUPTAM SA NU FIM TARA SASIILOR !
Raspunde

@T.H.

Acum 9 ani

Ciumatii astia de sibieni au creierele spalate si nu vad realitatea. Eu nu-i pot considera romani . Au dezamagit o tara intreaga. Le-as da un sfat: sa voteze un sas in Romania atunci cand in Germania va candida un roman .
Raspunde

federalizare

Acum 9 ani

T.H ispune-mi tu mie spre cultura mea generala in ce oras sa cantat pentru prima data pe strazi desteaptate romane???? iti zic eu la sibiu de catre sasii ....pune mana si citeste inainte sa arunci vb goale. Ca sa te cultivi si tu putin , imnul nostru sfant a fost interzis de catre ceausescu ,prima data sa auzit in sibiu la revolutie.Mai exact ca sa vezi ca te fac cum vreau eu \"romanule\" l-au cantat un grup de 30 de muncitori de la fabrica ajungand ulterior la cate mii de oameni. Tot la sibiu sa strigat pentru prima data,sper ca notezi , de catre \"sasii \" armata e cu noi.....ai fost in rusia la scoala?
Raspunde

Grigore

Acum 9 ani

Nu am intalnit un alt caz cand fiul ramane in Romania si parintii pleaca in Germania. Cazul lui Klaus este anacronic. Inca nu am citit in ziar cine au fost cei care vindeau nemtii cu 8.000 de euro, buacata ianinte de 1989. Inca nu am citit in ziar ce legatura era si este intre d-l Klaus si d-l Sima. Cu comunistul de Blaga, Blejnariu, Anastase, Videanu, d-l Klaus este legat la maini si la picioare si va fi obligat sa-l numeasca pe d-l Basescu Prim Ministru. Ministru al Justitiei ar fi fostul UTC-ist Mihai Razvan Ungureanu. Asta nu vrem sa se intample niciodata.
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Ascultati IMNUL noustru sfant ! nu va mai prostiti de cap , nu va mai vindeti sufletele! SUNTETI ROMANI , ROMANI VETI MURI ! IUBITI TARA ACEASTA SFANTA , IUBITI NEAMUL ROMANESC ....IMPREUNA SA LUPTAM SA NU FIM TARA SASIILOR !
Raspunde

T.H sufarstar

Acum 9 ani

Ai uitat de maghiari,trb scosi si ei din tara nu?xenofobule mie mila de tine sunt comvins ca ai fost molestat cand ai foat mic!
Raspunde

@54

Acum 9 ani

Ciumatule comunist, nu mai ai creier deloc, omule de tinichea,uni ca tine dezamagesc o tara intreaga, conduceti tara de zeci de ani, ati facut-o varza, cea mai saraca tara din Europa si datoare vinduta si pentru generatiile viitoare, si voi ne faceti pe noi ciumati,loaze comuniste. Johannis o preluat Sibiul si l-o dus in fruntea Europei, slabi puteti fi de creier comunistii astia care nu sunt in stare sa discearneti lucrurile. Ba Johannis e cetatean roman, n-are nimic cu Germania, asta ce zici tu ar fi ca si cum ia-i spune lu Busch ca nu e american , e englez. Loaza comunista, nu te mai screme ca esti tot pe linga.
Raspunde

pt 57

Acum 9 ani

senilule da ti glonzul....debitezi numai aiureli...ai vazut prea filme de sergiu nicolaescu ....
Raspunde

@57

Acum 9 ani

xenofob prost si instigator, ba tu faci mult mai rau tarii cu mentalitatea ta infecta.
Raspunde

Trezeste-te, bai TH!

Acum 9 ani

Aici de mult nu mai este tara sasilor. Din pacate. Or venit hoarde intregi de sudisti ca tine, ca niste dune de nisip, si or acoperit tot ce a fost verde si inflorit. Iar acum incearca sa sufoace ultimii copaci verzi ramasi in picioare. Lasa la o parte sovinismul si judeca lucid: un or dus romanii tai tara in ultimii 70 de ani?
Raspunde

Prostimea sibiana

Acum 9 ani

T.H. are mare dreptate. La Sibiu s-a rasturnat carul cu prosti nu in alta parte Uitati-va la rezultate hahalerelor si apoi aveti dreptul sa comentati.
Raspunde

@63

Acum 9 ani

Prostane tu faci parte din prostimea idioata esti in caru cu prosti rasturnati daca dupa 70 de ani de conducere comunista care o facut tara varza,o fugarit milioane de romani datorita politicilor proaste si o bagat tara in saracie lucie, mai votezi tot asemenea hahalere.Berbecule, cu psd-istii tai la guvernare o sa ajungeti in colaps.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Hoti de PSD-isti. V-ati batut joc de romanii din diaspora pentru a frauda Alegerile. Dumnezeu o sa va rasplateasca pentru toate hotiile si minciunile voastre.
Raspunde

io

Acum 9 ani

indiferent de comentarii , rezultatele vorbesc de la sine
Raspunde

alt sibian

Acum 9 ani

Daca in judet a obtinut aproape 70%, in municipiul Sibiu cred ca a obtinut peste 90%.
Raspunde

@67

Acum 9 ani

Pai l-au votat Cindrea, Amalia, mama si ...T.H.
Raspunde

Gusty

Acum 9 ani

...\"expresia\" nemtzeascã : \"i-am fi rupt din prima...\"....demonstreazã \"inteligentz\" nemtzeascã a sasului......n-ai de unde cere mai mult, cã nu existã......îi prea sãrac cu duhu\' ...shi îi \"dus\" de-acasã.......nu vede tolomacu\' nemtzotei cã el este rupt demult în 13 - 14..........
Raspunde

Gusty

Acum 9 ani

...\"expresia\" nemtzeascã : \"i-am fi rupt din prima...\"....demonstreazã \"inteligentza\" nemtzeascã a sasului......n-ai de unde cere mai mult, cã nu existã......îi prea sãrac cu duhu\' ...shi îi \"dus\" de-acasã.......nu vede tolomacu\' nemtzotei cã el este rupt demult în 13 - 14..........
Raspunde

IOI

Acum 9 ani

1. un fleac! i-am ciururit! 2. i-am fi spart din prima ! Credeti ca si la vorbe seamana marinaru Basescu cu cisnadianu Johannis? - că no fost si n-a fi sibian de-al nost !!
Raspunde

nelu werner cinstea

Acum 9 ani

Mama mama ce commenturi si ce lupte intre postaci pe aici,ma doare burta de ras la unele,mai ales cele ale subalternilor analfabeti ai lui joseph-lingaul sunt virale pe forum aici...la mai mare fratilor,bagati mare cu injuraturile si cu balacareala pt ca chiolhannis va prinde din nou vesnicul loc 2....jocurile sunt facute din exterior pt ponta-procurorul!
Raspunde

anticiuma

Acum 9 ani

Felicitari Johannis, sterge xeroxu din viata publica
Raspunde

mircea

Acum 9 ani

nu trebuie facuta mare tragedie de catre PSD-isti. E pe undeva normal sa fie votat un candidat din judet, indifferent care ar fi fost acesta... Daca ar fi candidat d-nul Cindrea, l-as fi votat, desi nu am votat nici odata PSD-ul...
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Degeaba are scor mare la Sibiu, nu va reusi sa-l invinga pe \\Ponta! Sibienii l-au votat in masa pe Constantinescu in 1996 si au vazut ca presedinte au avut! La pomul laudat... Astazi, dna Johannis iesea de la liceul Lazar unde e profesoara. Un corespondent de Sibiu al Antenei o pandea sa-i ia o declaratie! Dna nici nu s-aoprit din mers... Asta pe langa faptul ca era imbracata nepotrivit cu varsta, vremea de afara si statutul ei profesional..
Raspunde

Cristi

Acum 9 ani

Exprimare de candidat la presedentie cu pretentii: \"i-am fi rupt din prima\". Cred ca stau astia din ACL cu inima cat un purice cand are sasu microfonul in fata. Asta a fost ca si raspunsul sec la intrebarea cum de nu au toti profesorii cate 6 case din meditatii: \"Ghinion!\". A vorbit gura fara el. De fapt asa pateste cand uita ca trebuie sa vorbeasca pe silabe si sa ranjeasca dupa fiecare fraza
Raspunde

ion batan

Acum 9 ani

in loc sa va tot laudati atat cu sibiul si cu sasul, mai bn ati pune mana sa munciti lenesilor! jalnici si atat de prosti.....
Raspunde

analistu adevarat

Acum 9 ani

din primul vot se vede clar ; 2 Romanii!! istoria nu minte !!! Ardealul si Banatul au votat cu capul , sudistii si moldovenii, cu***( cu exceptii ). Si totusi mai exista speranta pana in 16 .... Dupa 25 de ani de bajocora. de furt, de ticalosie, de minciuna,de coruptie, ROMANIA merita ACUM un PRESEDINTE NORMAL IOHANNIS. ACUM SAU NICIODATA!!
Raspunde

Caragiale

Acum 9 ani

procentajul PSD-ului arata incultura in Romania, moldovenii si oltenii nu toti, doar cei \'vai de mama lor\' sustin PSD-ul pt un mic si o bere, sasalaul nu e bun ca a furat 6 case, dar copii lor sunt in ardeal - capitala Moldovei - Brasov ; capitala olteniei - Sibiu, Sunteti praf si veti ramane praf cu psd-ul vostru asta v-o transmite si neamurile voastre plecate in strainatate - fericitilor voi care mancati mititei si beti bere gratis odata la 5 ani
Raspunde

gheorghe de gheorghe

Acum 9 ani

monșer, să te strice de râs nu alta. ce circ fac ăia mari în politică, da\' las că nici cu voi nu mi-e rușine... în rest vorba lu\' Eminescu: ”de-o fi una, de-o fi alta/ce e scris și pentru noi/bucuroși le-om duce toate...” mă rog, unii mai puțin bucuroși, alții mai mult...
Raspunde

gheorghe de gheorghe

Acum 9 ani

da, nene, făcui o greșeală, scrisei \"strice\" în loc de \"strici\". mă ierți?
Raspunde

florin

Acum 9 ani

S-am giugiulit barzoiu
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

ALEGERI in EUROPA:_ https://www.youtube.com/watch?v=zflTEC4RjQY&html5=1&hd=1
Raspunde

@ion batan

Acum 9 ani

bai batane, un oras european ca Sibiul se construieste prin foarte multa munca nu prin nemunca cum crezi tu. Deci pune mina si munceste, lenes jalnic si atit de prost
Raspunde

...

Acum 9 ani

toti vrem sa ne ducem copiii la gradinite si scoli cu predare in limba germana, la licee cu predare in limba germana, la toti ne plac masinile germane. atunci de ce sa nu avem un presedinte cu radacini germane, bine vazut in germania? ce nevoie avem de un mincinos care si-a terminat studiile copiind, care desi acuza opozitia ca il are in spate pe base, tocmai el a semnat un pact de coabitare cu base, un prapadit care nu arata ca poate face ceva constructiv ci doar sa arunce cu noroi. in alta ordine de idei, ca sa arunce cu atata noroi, inseamna ca traieste in mijlocul noroiului. ori se stie ca acolo le place porcilor
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Da, procentajul era bun adaca erau alegeri pentru functia de primar al Sibiului...asa insa procentele sunt anulate de contraperformanta ACL din cele 27 de judete ale tarii, unde comunistii au invins din nou! Eu cred ca rezultatul este deja clar pentru toata lumea...10% din pacate, este un decalaj prea mare de recuperat!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Nu mai înjurati sudistii ; un sfert au votat Iohannis fara sa -l cunoasca. De acolo mai asteptam cateva procente.
Raspunde

William Branza

Acum 9 ani

Hotieeeee. Am fost furat. La sondajul din piețele bucureștiului toți sibienii erau cu Branza
Raspunde

itic

Acum 9 ani

bai prostilor, nu de alta dar sa fiu in ton cu ceilalti care il acuza pe Iohannis... Afi fost membru de partid era una ... si a fi activist e cu totul altceva. Mai cititi
Raspunde

ptr forzza

Acum 9 ani

Boule, cine i-ti da dreptul, veneticule, dobitocule sa ji9gnesti sibienii ? DACA NU AR FI FOST ARDEALUL CU SIBIU CU TOT ACUM ERATI MUSULMANI SI PE MALURILE DUNARII SE BORBEA TURCA, TATARA ...
Raspunde

strul

Acum 9 ani

cel mai simplu -transilvania fara mitici.
Raspunde

@mititei

Acum 9 ani

ce plin de hahalere iubitoare de xerox albanez cu ip-uri de bucuresti ..... ba idiotilor, oricat va straduiti in Ardeal n-aveti sanse... incercati in Albania la rudele lui tzompa. Oricum are o fatza de putz.ulica cu urechi, parca ar fi albanez .... apropo stiti ca albanezii sunt renumiti ca cei mai mari mincinosi ? oare de ce nu ma mira cat minte pompa ? V-a dat si voua galeata de sunteti asa activi ? :)))
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale in fiecare localitate din Romania_____ ***www.hotnews.ro/stiri-politic-18489264-harta-interactiva-rezultatele-finale-ale-alegerilor-prezidentiale-fiecare-localitate-din-romania.htm
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus