Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cazan: Sa-ti fie rusine, domnule Cindrea! De ce Vonica? Ce ati facut voi pentru Sibiu?

Copreședinții ACL Sibiu, Mircea Cazan și Raluca Turcan, au criticat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, felul în care social-democrații fac campanie în ultimele zile, înaintea alegerilor prezidențiale. 
Mircea Cazan i-a transmis liderului PSD Sibiu, Ioan Cindrea, să-i fie rușine pentru pliantele în care apărea numele omului de afaceri Ilie Vonica. ”Vreau să-i spun domnului Cindrea să-i fie rușine. Domnule Cindrea, să-ți fie rușine pentru că ți-ai permis să bagi în aceste fluturașe numele lui Ilie Vonica! Să-ți fie rușine domnule Cindrea, pentru că v-ați permis să băgați oameni care au făcut ceva pentru orașul acesta, iar dumneavosastră ce ați făcut pentru Sibiu și pentru județul Sibiu? Nu vă e rușine domnule Cindrea să puneți în acest fluturaș numele lui Ilie Vonica și în care scrieți că după ce DNA a început ancheta împotriva sa, s-a sinucis? Să vă fie rușine domnule Cindrea că ați ajuns la asemenea manevrări care depășesc limita bunului simț? Ce ați făcut voi de la PSD pentru Sibiu? Să vă fie rușine?”, a declarat Cazan.
Deputatul Raluca Turcan a atenționat la rândul său sibienii să nu se lase prinși în practicile PSD din ziua votului. ”Le spun sibienilor să nu-și riște libertatea și confortul personal doar pentru că PSD-ul vrea să falsifice votul.  Avem până în acest moment atâtea (n.r. arătând un teanc de coli de hârtie) plângeri depuse la BEJ și poliție prin care sesizăm tentative de fraudă, manipulare, tentatrive de fraudare, dezinformare ale PSD-ului față de sibieni. PSD vrea să fure aceste alegeri pentru că îi este frică că va pierde alegerile”, a declarat Turcan.
Copreședintele ACL a prezentat o serie de cazuri sesizate până acum: ”La Tălmaciu, poliția locală e folosită să dea somații tuturor celor care îl susțin pe Klaus Iohannis. În cadrul Primăriei Tălmaciu au fost multiplicate materialele de campanie, pe bani publici, iar angajații primăriei sunt puși să distribuie materiale de propagandă ale PSD. În Șelimbăr, oamenilor care îl susțin pe Klaus Iohannis li s-a spus că nu li se vor mai ridica gunoiul. Acest serviciu este oferit gratuit de primărie și cei care au o altă opțiune față de primar sunt nevoiți să plătească un abonament lunar. În Alțâna, oamenii sunt învățați cum să împăturească votul în ziua votului, astfel încât să demonstreze că au votat cu PSD. Cei care împătureasc altfel și îndrăznesc să se opună acestei tentative de fraudare a votulului sunt amenințați că li se taie alocațiile, că nu li se mai eliberază autorizații, acte oficiale de care aceștia au nevoie. Acestea sunt practicile PSD prin care încearcă să mai smulgă câteva voturi împotriva lui Klaus Iohannis, în această campanie electorală”, a declarat Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

40 comentarii

xx

Acum 9 ani

Si nevasta-sa lu Cindrea \"directoare\" la protectia consumatorului- o timpita ordinara care numai stie sa fure si sa minta. Sa va fie rusine hotilor!!
Raspunde

LULA

Acum 9 ani

SUNT BUGETAR ,LA SERVICI NU AVEM BANI DE PIXURI SI CREIOANE PRECUM MEMBRII PSD SIBIU IMPARTEAU IERI 12 NOIEMBRIE IN PIATA CIBIN PIXURI SI CREIOANE PENTRU A VOTA PE PONTA
Raspunde

ali baba

Acum 9 ani

Rusine psd pt mizeria de campanie.Cat de idiot poate sa fie acest popor ? Sa nu vada ca Ponta cum deschide gura minte si NU A FACUT NIMIC BUN in 2 ani de guvernare si nici altadata. Si de ce ar face-o acum ? Pe cine vom avea parteneri de afaceri in urmatorii ani ? CHINA ? sa fim seriosi Cu Iohanis se vor deschide usi spre Germania si Europa de vest si vor veni mai multi investitori. De 25 de ani de la revolutie nu am vazut pe nimeni sa se uite in ochii tai si sa te minta DE FIECARE DATA !!! E UN OM BOLNAV DE ... BASESCU ! Romani TREZITIVA ! SI NU DISTRUGETI TARA ASTA COMPLET !
Raspunde

ion

Acum 9 ani

pe vonica la tradat nenorocitul care acum este directorul spitalului judetean Sibiu, cindrea ia dat aceasta functie pt. al trada pe vonica sa fi blestemat nemernicule
Raspunde

scârbit

Acum 9 ani

Sunt siderat și scârbit în totalitate de campania execrabilă plină de atacuri de la jigniri directe, prin simboluri naziste și până la dezgroparea morților susă de aceste hiene care se hrănesc din cadavre în loc să se lupte ca leii pentru binele tuturor. Să le fie rușine, este puțin spus. Nu le va f niciodată. Sunt nativ construiți să fure, să mintă, să prostească lumea, să facă trafic de influență și abuz de putere, să facă numiri politice în funcții publice, să-și angajeze familiile în poziții comode, indiferent de competențe. Ăsta este PSD-ul condus de Cindrea în Sibiu.
Raspunde

nicole

Acum 9 ani

din cate cunosc au blocat proiectul Diagene pentru dezvoltare a statiunii paltinis ramura de turism si constructii pentru turism. de aia nu se poate dezvolta nimic acolo.... asta e PSD
Raspunde

sibianca

Acum 9 ani

RUSINE! UN PLÄVAN AROGANT SI INCET LA MINTE, A ,,SPOIT\'\'IN 2007, CENTRUL CU 50 MIL. E SI FACE ANUAL FESTIVALUL INTERNATIONAL DE ,,BÄLCI\'\' CU 8 MIL. E... MÄRETE REALIZÄRI!
Raspunde

@8

Acum 9 ani

in anul 2000 iohannis a preluat sibiul intro stare jalnica.in mai putin de un deceniu la facut nr.1 in romania.va este de dor de anii 1999 cand mergeau sibienii la METO in bv sa cumepere masina de spalat? sibiu este o bijuterie de oras recunoscut de tot mapamondul,defapt singurul oras de 3 stele din romanika...este putin?sau doriti sa revina cu psd-ul in frunte k pana in anul 2000 o ruina cu bisnitzarii pe centru.
Raspunde

@8

Acum 9 ani

vorbeste proasta satului :)
Raspunde

@8

Acum 9 ani

e amanta libidinosului de cindrea...ea 23 el 83 ani. cel putin asa pare.
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

tanti raluca curcan sa marga la moldova iohanis nu are nevoie de isterice basiste!
Raspunde

un fermier

Acum 9 ani

stau cu porumb la vanzare in piata de la iesirea spre Medias , fiind printre putini producatori de acolo ...si surpriza...vine controlul de la OPC si iau amenda de la OPC , pt ca nu aveam afisate datele mele...omul , mai jenat , zice...n-am ce sa-ti fac...ne-a trimis d-na Amalis sa strangem bani...sa dam amenzi pe banda rulanta...huooo comunistilor
Raspunde

Cineva

Acum 9 ani

Chiar e mișto faptul ca boul asta de Cazan care mai e și hot pe deasupra acum câteva luni se poza cu Cindrea și făceau conferințe de presă împreună, înjurând PDL, acum face conferințe cu PDL. Oare în ce jeg de țară trăim?
Raspunde

altcineva..

Acum 9 ani

Auzi....cineva....cazan ...e cineva in sibiu...e un om care a contribuit la ridicarea orasului..pe cind tu...ramai un fustrat....nu stiu cum iti permiti sa jignesti..fara sa cunosti omul
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Te-ai trezit,Steliana? Chiar cu cine mai \"votezi\" cu care din cei doi Nelu,cel \"mare\" sau cel \"mic\",evident dupa functie si nu dupa \"marime\".In rest,analfabeta,ca nu degeaba ti se spune \"femeia de serviciu\".
Raspunde

bb

Acum 9 ani

La sibiu fratilo e mai rau decat cred unii ai sa va zic din hotii sibiului:carabulea,ghise,stangu,cindrea,domnariu,trhienea etc astia fac legea in sibiu si nu ia nimeni nici o masura iohannis a incercat dar i sa pus bete in roate pe astia sa ii caute dna
Raspunde

aaa

Acum 9 ani

Are dreptate domnul Cazan ..Ce a facut domnul Cindrea pentru sibiu sau PSD”ul ..nimica decat sa iasa la tv si sa arete ce investi a facut el pentru sibiu ...o unitate de primiri urgente care a facut”o in bataie de joc ...Domnule Cindre sa mergi in alte orase sa vezi invetiti in unitate de primiri ugente ...si multe alte investiti in bataie de joc ...
Raspunde

a 007

Acum 9 ani

Asta este practica psd, cel mai odios partid, este noul pcr. Fac cea mai perversa, cea mai mincinoasa campanie din toata istoria Romaniei privind alegerile. Folosesc tertipuri greu de imaginat pentru un om normal. In psd sunt cei mai multi corupti.
Raspunde

ale

Acum 9 ani

maine la ora 18 in pta mare haideti sa manifestam pt alegeri libere, fara fraude, impotriva unui sistem corupt si bolnav care se prefigureaza a se instaura daca ponta castiga alegerile!!!!
Raspunde

radu

Acum 9 ani

asa ne trebuie in loc de contiunuitate am votat stagnare si sabotaj ,in 2012 ,cindrea salveazane ,cum era sloganu ,impreuna vom invinge [usl ] si dupa ce ne-au pacalit si s-a vazut cu saci in caruta gata ,ba psd noi am votat usl nu va mai dati cocosi ,tradatorilor a fost ,antonescuifraier ca nu s-a pus el premier ,si acum nu mai auzeam de copy -paste ,as a ia infipt cutitu pa la spate ,precum lui ,gioana ,nastase ,bai pnl cind rosca stanescu vi la pus pe tapet pe copy -paste ,la-ti injurat si acum se vede rezultatu va dezbinat si va rupt in 9 ,ba cine tradeaza odata mai tradeaza de 100 de ori COPY -PASTE cu astia de la psd trebuie s-a sufli si in iaurt sulfe comuniste
Raspunde

unu

Acum 9 ani

O campanie mizerabila din partea tuturor!!! Este rezultatul a ceea ce s-a semanat in ultimii 10 ani!!!
Raspunde

Micasasa

Acum 9 ani

Vreau sa va semnalez pe aceasta cale si sper ca vor fi sesizate organele de control, ca in comuna Micasasa s-a permis racordarea cetateniilor la canalizare fara sa existe statie de colectare. Mentionez ca bransarea gospodariilor la canalizare s-a facut fara sa fie eliberata factura pe suma platita pentru bransare. De asemenea , canalizarea se scurge in mediul inconjurator, existand strazi unde balteste la suprafata, fiind un pericol pentru sanatatea oamenilor. Cine i-a masuri in acest caz ?
Raspunde

baba pentru 23

Acum 9 ani

Primaria
Raspunde

eueu

Acum 9 ani

Dava dracu ca nu sunteti unul mai bun,ar trebui sa mearga toti la puscarie, toti astia cu bani multi au ceva de ascuns,, de ce nu sunt controlati?de doamna vonica care a luat bani de la cei cu cancer se mai aude ceva, mai stim noi unde e? Cu bani se rezolva tot.asa ca nu mai ziceti ca vonica a facut ceva in sibiu, ce a facut isi tine angajati pe salari de rahat si ii exploateaza la maxim, a facut spitale din bani furati de la oameni? Normal ca raluca nu jigneste deoarece au fost aliati.O fi bun iohannis, dar nici el nu s a ocupat de hoti sa platescasi sa raspunda de hotia lui, cred ca cel mai bun presedinte e ala care distruge hotii, pane exista hoti , noi saraci trebuie sa fim sclavi.inca nu s a nqscut un presedinte sa faca asta.
Raspunde

baba

Acum 9 ani

De ce Klaus Iohannis a facut numai piata mica si centru ?De smecher nicaieri nu au venit sa astupe gropile printre blocuri . Voi vreti sa il alegeti dupa ce in 2009-2013 va taiat pensile si salarile ?ei se afla in spatele lui Iohannis .Chiar numai ganditi sa va fie rusiene . Daca nu venea guvernul Ponta 2012-2014 nu va dadeau salarile si pensile inapoi .Dar multi sunteti niste intretinuti de parinti sau copii de bani gata care chiar nu va pasa cat au suferit dupa ce Blaga le-au taiat pensile .Nu vedeti mergeti cu capul in gard ca o capra proasta
Raspunde

vicent

Acum 9 ani

@sibianca (IP 86.34.21.148) Tanti asta este din Izbiceni Olt. Acolo sa stea.
Raspunde

...

Acum 9 ani

daca il votati pe ponta la anul vor fi mai multi navetisti care parasesc tara.
Raspunde

@ 8

Acum 9 ani

de ce nu ti pentru tine toate tampeniile...???
Raspunde

pentru altcineva

Acum 9 ani

Văd că te pricepi, îmi spui concret o realizare a lui Cazan? Eu comentam demagogia lui Cazan, te-ai băgat sa faci omul frustrat. Sa va vad luni cum.veți fi când.va ieși Ponta plagiatorul președinte ca nu a putut pune AClubului un candidat serios, nu unu ca Iohannis. Îl vom vota ca nu avem ce face, dar hai sa fim serioși nu e ceea ce trebuie Iohannis. Păcat!
Raspunde

ion

Acum 9 ani

Cindrea o ***belita de psedist pune el numele VONICA pe pliante ,el care nu ajunge nici la degetul mic al lui Vonica. RUSINE cindrea intentionat scriu numele tau cu litere mici nici macar atit nu meriti.
Raspunde

@26

Acum 9 ani

stimabile esti proprietar in blocul din zona in care zici ca nu e asfaltat? pune mana in mortii mati si asfalteaza
Raspunde

To\'arasu\' Cindrea,

Acum 9 ani

acu\' ceva (nu mult) timp in urma, ti-ai primit stapanul sa te lauzi cu \"performanta\" de a supraetaja UPU si-ai avut nesimtirea sa-l conduci si sa-i prezinti (presupun, cu imensa mandrie) cel mai performant spital din Romania - Clinica Polisano, ridicata de dr. Vonica, de care v-a fost teama ca va umileste cu performantele sale si i-ati inscenat o ordinarie stahanovista. Te-ntreb: nu cumva ti-ai insusit si aceasta IMENSA realizare privata? Sa-ti cer sa-ti fie rusine? N-are sens, nu stii ce-i aia. Tot ce-ti doresc este sa ajungi in situatia de a avea nevoie de tratamentele pe care NUMAI Clinica Polisano ti le poate oferi.
Raspunde

corbul

Acum 9 ani

sa ne spuna domnul cazan ce a facut pt sibiu, in afara de faptul ca a latrat ca de altfel toti politicienii!! prin urmare sa taca pt k toti s la fel: hoti mincinosi si oameni de nimic!!! pacat de domnul Iohannis ca si-a facut de lucru cu astfel de oameni!!!
Raspunde

cucu

Acum 9 ani

cindrea cel care ia furat nevasta celui mai bun prieten mie scarba
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

Jos mizeria psd ! Jos Tonta, jos Cindrea, jos Terea, dir. Directiei Sivice, care s-au infruptat din averea cetatenilor acestei tari ! Vrem dreptate si retrocedarea padurilor satelor, care au fost proprietarel, inainte de venirea hotilor comunisti ! VOTATI JOHANNIS !
Raspunde

cand normalul e anormal

Acum 9 ani

In Talmaciu,ca de altfel si in alte orase in care PSD ul e la putere,s-a mai practicat si altceva: persoanele cu certificat de handicap(retard mental QI<50) au votat, la referendumul cu demiterea lui Basescu,asa cum li s-a aratat de catre insotitorul care a intrat cu ei in cabina, deoarece au drept de vot garantat prin lege. Cum poate cineva care nu stie sa citeasca, sa socoteasca, nu-si cunoaste data nasterii, anul in care suntem sau tara in care traieste, sa aleaga un presedinte?! Cum poate lua o decizie referitoare la prosperitatea tarii in urmatorii 5 ani,cand el nu isi poate alege nici hainele pt a doua zi?!
Raspunde

dandy boy

Acum 9 ani

Sibianca din franzela du-te si tu odata in concediu pana la Viena si poate vezi asemanarea cu orasul nostru si poate in mintiuta ta realizezi ca te simti ca acasa.Dar dupa cum gindesti acasa pt tine inseamna Slatina sau Videle ca ati imputit Sibiul cu damful vostru de usturoi si praz.Vezi ca la Viena nu gasesti hamsii si porumb fiert si nici nu baga manele seara pe Mariahilferstrasse.Si apropo plavan o fost tactu si incet la minte o fost ala de la evidenta populatiei care ti-a facut buletin de Sibiu.Daca banii aia ajumgeau pe mina psdeilor Sibiul ar fi aratat acum ca beirutul cum l-a lasat alcoolicul de \"Condurache\' alta panarama coborita din acceleratul Iasi-Timisoara
Raspunde

dandy boy

Acum 9 ani

Scarbit, ai reusit sa le spui pe nume in asa putine cuvinte .Bravo!Subscriu.
Raspunde

ilie il invita pe nelu

Acum 9 ani

nelule hai la parnaie k te astept....pt lichele ca tine mai avem un loc....demisia urgent cu tot psd ul tovarase cindrea...
Raspunde

ho ho

Acum 9 ani

taci mai cazane ca numai gura este de voi...de ce nu l ati dat jos pe cindrea?e mai tare ca voi?va e frica de el sigur....sibieni de rahat....mai putina vorba si mai multe fapte....zdrente ordinare sunteti amandoi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus