Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Targul de Craciun din Sibiu le-a pregatit surprize sibienilor si turistilor care ii vor trece pragul

La Sibiu se deschide astăzi Târgul de Crăciun, amenajat în Piața Mare din centrul orașului. Anul acesta organizatorii au pregătit un orășel de basm, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Parcul lui Moș Crăciun include un traseu special pentru trenuleț, o gară cochetă, un carusel și un circuit nou-nouț de mașinuțe. Copiii se pot juca într-un cadru de basm, înconjurați de personaje din povești sau păduri de brazi. Iar dacă lista de cumpărături pentru cadourile de sărbători este pregătită, cei care vor trece pragul Târgului vor găsi o mulțime de idei pentru cadourile celor dragi sau se vor putea bucura de atmosfera de sărbătoare savurând preparatele delicioase de sezon. Deschis pentru prima dată în anul 2007, an în care Sibiul a deținut titulatura de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun din Sibiu a ajuns cunoscut atât în țară, cât și în străinătate, pentru amploarea și tradiția creată. Până la Crăciun, Piața Mare va fi punctul principal de întâlnire al sibienilor și al turiștilor de pretutindeni. Așadar e liber la petrecere!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

@@@

Acum 9 ani

Surprizele sunt tot alea ca si in 2007. Turta dulce, ciocolata de casa, vin fiert, ceai, ciolan la cuptor pt. politicieni si fanii lor. Surprizele sunt preturile mai mari decat in 2007. Sa traim, sa fim sanatosi! Ne putem holba si noi la targ, gratis!
Raspunde

ss ponta

Acum 9 ani

Patinoarul?
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Musai trebe patinoar, ca sa alunec pe gheața drept in mijda mamii unde mi-e locul.
Raspunde

S6WlJ7q3O2r1

Acum 9 ani

Nu v-ati dat seama pina acum ca ctp-ul e defect? El vede ca fimlul developat, exclusiv negativ! Si cind incearca sa comenteze tenis, desi stie ce aia un slice, de pilda, comentariul in sine este catastrofic: nicio minge nu e data bine de unul, ci gresita de alalalt, nimeni nu face bine ceva, ci punctul este facut din cauza ca s-a gresit, nu s-a facut cum zice el! Indiferent de cine este vorba, nu adversarul e bun, ci alalaltul e prost. Un tip profund nefericit, care are mica satisfactie cind macar ii intristeaza si pe altii. De evitat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus