Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

In weekend ploi, iar de saptamana viitoare sanse sa ninga si la Sibiu

Meteorologii anunţă că în acest weekend în toată Transilvania vor fi ploi şi lapoviţă, iar temperaturile vor varia între maxime de 6 grade Celsius şi minime de până la -2 grade Celsius.

Sâmbătă şi duminică, cerul va fi temporar noros, iar ninsori slabe se vor înregistra doar pe arii restranse la munte, unde va fulgui izolat.

De săptămâna viitoare, în special în ultima parte a săptămânii, temperaturile scad treptat până la -4 grade Celsius, iar de joi se vor face simţite aversele de ploaie, ce se pot transforma, în weekend, în lapoviţă şi ninsoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 153

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Lili

Acum 9 ani

*** Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! *** Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

Munca la domiciliu

Acum 9 ani

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand “info” la adresa de mail: ***
Raspunde

Venituri Suplimentare!

Acum 9 ani

Cele mai sigure oferte de lucru!Oferta extrem de serioasa!Asiguram din start contract legal!Deja s-au facut primele plati!Multi oameni s-au convins,e randul dumneavoastra acum!NU este MLM!NU este joc piramidal!Castigurile sunt garantate!*** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar,cu o munca usoara de 3 ore pe zi!Pentru a va oferi Detali trimiteti textul\"info\"la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus