Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Targu Jiu, test dificil pentru CSU Sibiu. Confruntarile cu gorjenii au fost mereu crancene

Echipa antrenată de către Miodrag Perisic se deplasează la Târgu Jiu, pentru confruntarea de mâine seară, împotriva formaţiei gorjene CS Energia Târgu Jiu. Meciul se anunţa unul extrem de echilibrat prin prisma meciurilor directe dintre cele două formaţii, care au fost mereu crâncen disputate. Până în momentul de faţă, cele două combatante s-au duelat de 14 ori: opt victorii le-au revenit sibienilor, în timp ce gorjenii au câştigat de şase ori. În sezonul trecut, ardelenii s-au impus şi în tur şi în retur, 105-94 la Târgu Jiu, respectiv 75-71 în Sala ”Transilvania” din Sibiu. De remarcat este faptul că sibienii nu au mai pierdut în faţa gorjenilor de la finele anului 2012.

Deși echipa lui Miodrag Perisic se confruntă, în continuare, cu probleme de lot, antrenorul sibienilor speră ca jucătorii săi să dea totul pe teren.

”Echipa din Târgu Jiu joacă în Euro Challenge, a făcut investiții foarte bune, are o lista cu jucători foarte buni, și este sută la sută una dintre cele mai bune cinci- șase echipe din liga noastră. Asta o știe toată lumea. Vom vedea, mergem acolo să ne jucăm șansa, să dăm totul pe teren și, dacă avem șansa, să câștigăm, atunci să câștigăm. Nu știu cum o să fie. Noi suntem pregătiți. Noi avem ceva probleme cu lotul. De aceea, sunt un pic supărat, pentru că nu știu dacă va fi toată lumea disponibilă sau nu. Cred că nu vor fi toți disponibili, dar vom vedea mâine seară, la ora 6-7, cand începe meciul cu ce jucători o să putem juca. Facem tot posibilul pentru ca toată lumea să fie pregătită”, a declarat Miodrag Perisic, antrenor CSU Atlassib Sibiu.

Înaintea confruntării, CSU Sibiu se află pe poziţia a cincea, cu 10 puncte şi cu un bilanţ de patru victorii şi două înfrângeri, însă cu un meci în minus. ”Galben-albaştrii” vin după victoria categorică cu BC Timba Timişoara, 101-76, şi pornesc cu un moral ridicat. De partea cealaltă, gorjenii se află pe locul al zecelea, cu opt puncte (trei victorii şi două înfrângeri), dar au cu două meciuri mai puţin disputate. În ultimul lor meci, au cedat la mare luptă disputa cu CSU Asesoft Ploieşti, după prelungiri, scor 76-79.

Partida va fi arbitrată de brigada formată din Alexandru Olaru, Bogdan Podar şi Sorin Drugău, în vreme ce comisar de partidă va fi Eugen Poenaru.

Partida de duminică dintre Energia Târgu Jiu și CSU Atlassib Sibiu va fi difuzată în direct, începând cu ora 19:30, pe Digi Sport.

Sursă foto: www.csusibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

me

Acum 9 ani

massamba nu mai joaca? este inca accidentat?
Raspunde

Adrian Stoinea

Acum 9 ani

Brice Massamba nu a apucat să dispute niciun meci oficial la CSU. Clubul a rupt înţelegerea cu suedez înainte de startul sezonului, din cauza că se accidentase şi nu se putea baza pe el. În locul său a fost readus la echipă Cristopher Lee, pentru a acoperi postul deficitar de pivot. Cred că Massamba e în continuare accidentat. Nu am auzit să fi semnat cu cineva.
Raspunde

Venituri Suplimentare!

Acum 9 ani

Cele mai sigure oferte de lucru!Oferta extrem de serioasa!Asiguram din start contract legal!Deja s-au facut primele plati!Multi oameni s-au convins,e randul dumneavoastra acum!NU este MLM!NU este joc piramidal!Castigurile sunt garantate!*** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar,cu o munca usoara de 3 ore pe zi!Pentru a va oferi Detali trimiteti textul\"info\"la adresa de email: [email protected]
Raspunde

me

Acum 9 ani

Eu stiam ca doar cu lituanianul Zyle s-a colaborarea inainte de startul campionatului nu si cu Massamba.
Raspunde

me

Acum 9 ani

Eu stiam ca doar cu lituanianul Zyle s-a terminat colaborarea inainte de startul campionatului nu si cu Massamba. Rog Turnul Sfatului sa stearga postarea anterioara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus