Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cu un jucator nu se castiga partida. Bojovic a marcat aproape jumatate din punctele lui CSU Sibiu, ȋn esecul de la Targu Jiu

Prestația sibienilor ȋn ȋnfrângerea cu CS Energia Târgu Jiu, scor 69-53, a fost una dezolantă, jocul ofensiv suferind mai mult ca niciodată. Ȋntr-o partidă extrem de săracă a sibienilor pe faza de atac, ȋn care au marcat doar 53 de puncte, Milos Bojovic a fost cel care a mai ținut Sibiul ȋn viață. Acesta a ȋnscris aproape jumătate din punctele trupei antrenate de Miodrag Perisic, punctând de 23 de ori. Sârbul a fost cel mai bun om al formației CSU Sibiu, ȋntr-un meci ȋn care mecanismul ofensiv al "galben-albaștrilor" se ȋmpotmolea odată cu scurgerea fiecărui minut.

Pe lângă cele 23 de puncte (6/12 de două puncte, 1/5 de trei puncte, 8/9 de la libere), jucătorul a fost aproape de double-double, după ce a terminat meciul și cu 9 recuperări, totul pentru un indice de 25 de unități.

Următorul marcator al lui CSU Sibiu a fost LeVar Seals, care a strâns doar șapte puncte. Astfel putem ȋnțelege mai bine nivelul la care s-au prezentat sibienii ȋn meciul de la Târgu Jiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

liviu

Acum 9 ani

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este ***! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, *** \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus