Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

S-au pus in vanzare biletele pentru Concertul de Anul Nou

“Concertul de Anul Nou” din Sibiu de anul acesta le propune iubitorilor de cultură un program inedit de Revelion: ”VALSsărind prin timp”.

Evenimentul reinventează vechiul dans de societate, prin diverse ipostaze interpretative, de la partiturile vieneze ale secolului XVII, la valsurile lui Strauss, ritmul nebunesc ”a deux temps” din secolul IX, sau pașii din competițiile sportive, până la un modern vals simfonic - rock.

“Pasageri în mașina timpului, vom păși împreună peste ani într-o producție complexă, cu costume, lumini și apariții spectaculoase, urmată de tradiționalul toast în foaierul elegant al Filarmonicii sibiene”, a declarat Sebastian Gheorghiu, director de proiect și manager al Agenției Exces Music.

Alături de Sibiu Youth Orchestra, condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea, pe scena sălii Thalia vor evolua, în cadrul ediţiei din acest an a “Concertului de Anul Nou”, dansatorii Alina Petre & Paolo Campigotto, campionii României la secțiunea Standard, câştigătorii Cupei României în repetate rânduri la aceeași secțiune, finaliști la Cupa Mondială şi la Cupa europeană, finaliști şi câștigători ai mai multor competiţii internaționale de dans. Alina Petre & Paolo Campigotto sunt cea mai bine clasată pereche din istoria dansului sportiv românesc în World Ranking, situându-se în primele 17 perechi ale lumii (clasament asemănător ATP-ului din tenis).

Coregrafia acestui spectacol este semnată de Mihai Petre, iar prezentarea va fi realizată de către Lorena Lupu.

Pentru acest spectacol sunt disponibile două categorii de bilete, cu prețuri de 75 lei (Categoria A) și 50 lei (Categoria B), şi se pot procura de pe eventim.ro şi de la Libăria Humanitas Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

giony

Acum 9 ani

A venit frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la e-mail : [email protected] . Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Programari zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam cu drag!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus