Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Gazul va schimba foaia din retur: "In iarna, mai multi jucatori vor pleca". Ultimele doua etape din tur, de totul sau nimic: "Cele sase puncte sunt vitale"

Antrenorul formației Gaz Metan Mediaș, Cristian Dulca, a declarat miercuri, ȋn conferința de presă premergătoare meciului cu Concordia Chiajna, că echipa traversează cea mai neagră perioadă din ultimii ani. "Este cea mai dificilă perioadă din ultimii ani pentru noi. Nu-mi aduc aminte ca Mediașul să fi avut numai 15 puncte din 15 meciuri", a declarat Cristian Dulca.

"Am avut mulți accidentați ȋn acest tur"

Dulca crede că acestă perioadă grea putea fi evitată dacă echipa nu se confrunta cu desele probleme de lot din această toamnă, declarând, totodată, că rezultatele din acest tur de campionat și le asumă ȋmpreună cu jucătorii. "Sper să depăşim impasul în care ne aflăm acum. Este un moment dificil. Am ajuns în situaţia aceasta din cauza numeroaselor probleme de lot, am avut mulţi accidentaţi în acest tur. Desigur, asta nu ne scuză. Suntem datori la capitolul atitudine. Repet, atât eu, cât şi băieţii ne asumăm ultimele rezultate. ", a mai adăugat Dulca.

Gaz Metan nu a mai cunoscut gustul victorie din etapa a VIII-a, când s-a impus, pe propriul teren, cu scorul de 3-1, în faţa echipei lui Gică Hagi, Viitorul Voluntari.

După această partidă a urmat o perioadă de secetă, o serie interminabilă de șapte jocuri fără victorie, ȋn care medieșenii au strâns doar patru puncte, iar acum se află la doar un punct de zona fierbinte a clasamentului.

Tehnicianul Gazului este de părere că ultimele două meciuri din tur sunt cruciale pentru a se mai liniști apele ȋn sânul clubului, punctând că echipa este obligată să obțină maximum de puncte. "Ne aşteaptă două meciuri de totul sau nimic. Ne dorim să câştigăm la Chiajna, după care să luăm trei puncte acasă, cu Braşovul", a mai spus Dulca.   

"Nu părăsesc echipa"

După eșecul cu Dinamo din etapa trecută, Dulca a lăsat să se ȋnțeleagă că ar urma să se despartă de echipă, ȋnsă acesta a recunoscut că a reacționat sub impulsul nervilor. Mai mult de atât, tehnicianul a spus că va schimbă foaia ȋn retur, astfel că mai mulți jucători ȋși vor face bagajele. "Normalcă eram supărat după meciul cu Dinamo, dar nu se pune problema să plec. Am vorbit şi cu cei din conducere. În iarnă, mai mulţi jucători vor pleca. Ne despărţim de câţiva dintre ei. Sperăm ca, în locul acestora, să aducem câţiva jucători de valoare, care să ne ajute să ieşim din situaţia asta", a completat Dulca.

Curtean, indisponibil cu Chiajna

Ieșit accidentat ȋn partida cu Dinamo, Curtean nu va fi apt pentru ȋntâlnirea cu Concordia Chiajna. Alţi trei jucători, Radu Zaharia, Vitinho Medeiros şi Jasmin Trtovac, sunt în continuare accidentaţi.

Concordia Chiajna se află pe poziția a 15-a și este una din principalele contracandidate ale Gazului pentru salvarea de la retrogradare.

Partida dintre Concordia Chiajna și Gaz Metan Mediaș va avea loc mâine, 28 noiembrie 2014,  de la ora 18:00, și va fi transmisă în direct pe Look Plus.

 

Sursă foto: www.gsp.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

taby

Acum 9 ani

***urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este *** sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,*** \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

giony

Acum 9 ani

A venit frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la e-mail : [email protected] . Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Programari zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam cu drag!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus