Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ca tot ”avem” autostrada: un sofer a atins viteza de decolare. Dupa care a fost oprit de politisti

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 din cadrul IGPR au surprins în după-amiaza zilei de sâmbătă un șofer care gonea de la Sebeș la Sibiu cu viteza de 194 de km/h. Șoferul mașinii are 45 de ani. ”Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 270, pe sensul de mers Sebeș — Sibiu, conducând cu o viteză de 194 km/h. Conform legislației în vigoare, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 810 lei. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul General al Poliției Române.
Șoferul rămas fără carnet avea viteza necesară decolării unui avion, având în vedere faptul că o aeronavă de pasageri își ia zborul la viteze cuprinse între 180 și 320 de km/h (sursa). În cursul zilei de vineri, pe porțiunea de autostradă unde a fost oprit șoferul vitezoman au fost înregistrate trei accidente rutiere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

20 comentarii

rosu

Acum 9 ani

Culmea legislatiei rutiere: in Germania nu patea nimic. La fel: cu alcoolemie de 0,005 in Ro esti beat crita, in alte tari: no problem. Ce ti-e si cu Ieuropa asta unita...
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

Cand vei gandi ca un neamt, si te vei comporta la fel o sa zici ca e o aberatie ce ai scris mai sus...pana atunci esti poate un cocalar ci bmw ce se crede in nfs...
Raspunde

alt sibian

Acum 9 ani

cum poti sa ceri unui juvete (rosu) sa gindeasca nemteste? astia incaltati cu usurei de dragasani nu se vor civiliza veci pururi.AMIN
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

nu inteleg de ce nu devine odata operational centrul de intretinere de la Saliste...acolo avem radare automate , ingropate in carosabil care calculeaza viteza...si mai departe ( la Cristian ) , pot fii opriti TOTI cei care depasesc 140 km/ora.Sa fim seriosi 140 e mai mult decat suficient
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Nu știu de ce, dar am impresia că pe roșu îl cheamă de fapt Roth, deci cocalari sunt cei care se grăbesc cu acuzele. Adiarc, scrii chestii punctuale și obiective. Scrise corect, ar avea și mai multă greutate, adică pot FI convingătoare.
Raspunde

@ rosu (IP 84.155.134.9)

Acum 9 ani

Bre, s-a gata de mult cu vitezele intersiderale în Germania. Cum de poti comenta la acest subiect, tu, din caruta ta de 2 boi putere ?
Raspunde

david

Acum 9 ani

omul si-a testat ciuru.
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Ieftina distractia...daca platea vreo 5000 lei si-l faceau pieton vreo 12 luni, cred ca avea destul timp sa se gandeasca...asa cred ca nu a invatat nimic!
Raspunde

Poc

Acum 9 ani

Compari nivelul cultural-educational al oamenilor din Germania cu retarzi din Romania? Pt ROSU!
Raspunde

x

Acum 9 ani

eu sunt in cazul lui rosu. si ii inteleg pozitia. daca ai masina buna care iti permite sa mergi mai repede nu vad de ce nu ai face o. si multi o fac...chiar si din cei care comenteza aici. E adevarat ca am mers cu 200 km/h pe o zona uscata unde nu era nici o alta masina pe banda 1. unde e trafic sau depasesc merg cu maxim 150. Si culmea, am carnet din 97 si nu mi s a intamplat nimic pana acum. Eu cred ca ar fi mult mai convenabil sa vedem usor usor cum ii putem educa pe cei care incurca traficul: de ex. intra in depasire pe autostrada si pe urma folosesc oglinda, sau incurca efectiv cu depasirea lui, sau uita sa circule pe banda 1. Eu pe astia am boala. au sarit din carutza in golf2 si acum te omoara pe autostrada. Consider ca e important discernamantul fiecaruia. Mi s a luat carnetul si mi l asum. Am dat examen si am luat 15/15. Ideea e ca prea se urmaresc doar excesele de viteza. Pe cand educarea pietonilor care se arunca pe trecerea de pietoni ca pe ringul de dans? Pe cand o educare a celor care parecheaza stanjenind traficul? pe cand o educare a celor care schimba direrctia de mers cum vor ei fara a semnaliza intentia? astea sunt chestii mult mai problematice. Pt ca mor oameni destul pe dezordinea conducatorilor auto, nu din cauza vitezei de 200km/h facuta usor inconstient dar si din lipsa de strazi(infrastructura). Eu cred ca e usor exagerata critica celor care circula corect
Raspunde

dt1961

Acum 9 ani

@x (10) Prietene! ....„au sarit din carutza in golf2 si acum te omoara pe autostrada” Cu asta cred ca ai zis (scris) totul. De unde dreaqu sa stie astia ca sunt masini care merg cu 200 km/h mai sigur ,mai silentios si se si opresc mai repede decat relicvele aflate in dotarea (sau nu?) acestor postaci deosebit de agresivi? De ce „aia a masii” se mai construiesc masini de serie cu sute de cai putere si ditamai performante ametitoare, din punct de vedere tehnic si de siguranta, daca nici pe o autostrada (cu exceptia Germaniei, evident) nu ai voie sa rulezi peste 130 km/h??!!?? Ist ein Paradox, nicht???
Raspunde

ptr 10,11

Acum 9 ani

Vad ca suferiti baieti. Aveti masini si nu va puteti da mari. Mare frustrare.....Sunt mai curios cata scoala au?
Raspunde

x@11

Acum 9 ani

Tocmai...
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

EDUCATIA rutiera in Germania se face prin CONSTRÂNGERE si CONTROL CONTINUU...Exista o Centrala la Flensburg (mai tineti minte cartile lui Sven Hassel?) unde sunt marcate punctele scazute din carnet. Si, odata luat carnetul, trebuie in genere sa mai faci odata Scoala de Soferi, cu examen si tot ce trebuie...Amenzile sunt destul de mari...Deci EDUCATIA nu cade din cer, ci trebuie mereu CONTROL si eventual PEDEAPSA, pe care s-o simti...Daca faci naveta, si sunt ff multi in aceasta situatie, te cam ia naiba fara masina, CRED EI..exista autobuse si Cai Ferate, dar cine s-a nascut cu volanul in mâna merge si la buda cu motoru\'...
Raspunde

Liviu

Acum 9 ani

***pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e *** si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce *** \"Info\" la adresa de email: ***.
Raspunde

cucuruz

Acum 9 ani

Romanii \"e\" soferi!
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

@Astia de mai sus, de-si zic sibieni: io creca sunteti sibieni mai noi (veniti). Sibienii pe care-i cunosc eu, sunt mai ageri la minte. Voi ce ati inteles, prietenilor, din prima ostare?
Raspunde

malai

Acum 9 ani

Asta cu \"in Germania nu patea nimic\" este doar legenda.... sunt cateva sectoare unde-i poti da corbaci - ex. A99- centura München-ului, in general insa, ramane valabila- viteza orientativa 130 Km/h cu respectarea tuturor restrictilor de viteza. Marea noastra problema este ca desi suntem inca foarte primitivi ne dam tare \"jmecheri\"...
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

\"17. rosu (IP 195.200.70.46) @Astia de mai sus, de-si zic sibieni: io creca sunteti sibieni mai noi (veniti). Sibienii pe care-i cunosc eu, sunt mai ageri la minte. Voi ce ati inteles, prietenilor, din prima ostare? (14:03:10)\" Ma, \"tu creca\", la cum reiese din prima ta \"ostare\", doar de biciuti cei 2 boi putere ai carutei tale esti capabil :)))
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

mihai, nici pe tine nu te cunosc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus