Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Turcan: PNL nu va reprimi primarii fugari

”Decizia CCR este un nou blam pentru Premierul Ponta și reprezintă un nou motiv pentru care Premierul Ponta trebuie demis”, susține copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, într-un comunicat de presă, comentând decizia CUrții Constituționale care a apreciat ca fiind neconstituțională Ordonanța de Urgență prin care s-a permis migrația aleșilor locali. ”PNL nu ia în calcul reprimirea primarilor migratori, aflați acum cu «pașaport neconstituțional». PNL este decis să nu abdice de la moralitatea promisă în campania prezidențială. În momentul de față, aproximativ 500 de primari din țară stau sub semnul neconstituționalității și pun sub semnul întrebării guvernarea locală a PSD”, a mai spus Turcan în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

valjean

Acum 9 ani

Ce prostanaca asta femeie ea a uitat ca este redirtribuita si nu a fost aleasa sa vorbeasca de nimeni in politica romaneasce nici chiar de unul slab ca PONTA zice ea .......mai bine miar face o suflara ptr ca acolo se priceoe basista galbejita
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

\"Ponta trebuie demis \" .De acord, dar costitutional cine are caderea, d -na parlamentar?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus