Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Gheorghe Roman: In 2016 voi candida la Primaria Medias

Deputatul PSD Gheorghe Roman a anunțat că dacă va avea susținerea partidului, va canddia la Primăria Mediaș la alegerile locale din 2016. "Actuala conducere a administrației locale din Mediaș este una obosită și ineficientă. În condițiile în care voi avea susținerea pe care am avut-o în 2012, când m-au votat peste 30% din medieșeni, răspunsul meu este categoric da. Nu poți să refuzi să candidezi la o astfel de funcție dacă atunci când te întâlnești cu medieșenii te întreabă: cum ai putut să pierzi în 2012 alegerile? Eu știu cum le-am pierdut, știu și în ce zone le-am pierdut și mă gândesc doar cum a reușit echipa domnului Neamțu să îi convingă în ultimele zile pe oamenii de pe străzile Ciocârliei, Baia de Nisip, din Ighișu Nou sau din alte locuri să meargă cu domnia sa? De asemenea, îmi amintesc că s-au spus tot felul de mizerii despre mine, despre familia mea. Sigur. și eu puteam să mă uit la alți contracandidați, să îi întreb dacă sunt niște familiști convinși și puteam să împrăștii prin oraș tot felul de lucruri despre alți contracandidați și poate ale mele erau mai reale decât ce s-a spus la adresa mea și care au fost false, dar am considerat că nu este bine să facem mizerie în oraș. Niciodată nu voi intra într-o campanie electorală legându-mă de persoana cuiva, de problemele lui de familie sau de alte lucruri care nu țin de administrarea orașului", a spus deputatul Gheorghe Roman la postul local de televiziune Nova TV.
La alegerile locale din 2012, Gheorghe Roman, candidat independent, a avut 31% din voturile medieșenilor, în timp ce Teodor Neamțu a obținut 33,3%. Diferența de voturi dintre cei doi a fost de 542 voturi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

ponta

Acum 9 ani

mai ordinare n ai inteles k psd dispare?la parnaie cu toti coruptii in frunte cu criminalul iliescu..
Raspunde

x

Acum 9 ani

Pana in 2016 mai schimba roman niste partide
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

Mediasul are nevoie de un nou primar....arata mai degraba ca un sat cu drumuri forestiere...toate strazile arata jalnic , orasul este gri si.....mi-am indoit de doua ori geanta in canalele lui...jalnic este un compliment pt un oras in care altadata iti era drag sa vii.Ce este si mai regretabil este ca centura Medias a intrat in uitare totala
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus