Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sania lui Mos Craciun va fi ”parcata” la Zoo Sibiu. Cu tot cu reni

În cea de-a doua zi de Crăciun,la două ore după prânz, sania lui Moș Crăciun va putea fi văzută în Grădina Zoologică din Sibiu, în fața fântânii. Alături de atelajul din care se presupune că au fost  împărțite cadouri tuturor copiilor vor sta și doi dintre renii Moșului, Rudolph și Comet. ”Sania Moșului cel darnic va rămâne în fața fântânii din Zoo pe parcursul a câtorva ore pentru ca cei mici să o poată vedea și să facă fotografii cu aceasta. Cu această ocazie, Administrația Grădinii a pregătit mai multe surprize pentru cei mici”, anunță reprezentanții administrației locale.
Dacă sania va sta la Sibiu doar câteva ore, pentru renii Moșului reprezentanții Grădinii au pregătit un culcuș permanent. ”Grădina Zoologică Sibiu îi va găzdui pe cei doi reni ai Moșului de aici înainte, acestea fiind cele mai noi achiziții. Unul dintre reni are vârsta de 1 an și jumătate, celălalt de 8 ani. Cei doi vor completa efectivul de animale al Grădinii care numără 240 de exemplare din 63 de specii”.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

George Coșbuck

Acum 9 ani

Iarna pe puliță.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus