Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

O aeronava Tarom care venea de la Paris si mergea la Bucuresti a aterziat la Sibiu

O aeronavă Tarom care trebuia să aterizeze pe aeroportul Otopeni a fost deviată sâmbătă pe aeroportul din Sibiu iar pasagerii au ajuns în capitală cu autocare.

Directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache, a declarat pentru Mediafax că, la Otopeni, în cursul zilei de sâmbătă au fost patru curse redirecţionate şi trei anulate din cauza ceţii.

Astfel, două curse Tarom, de la Cluj-Napoca şi respectiv Timişoara, au aterizat la Constanţa, iar pasagerii au fost aduşi în Capitală cu autocare. O altă cursă Tarom, de la Paris, a aterizat la Sibiu, pasagerii fiind aduşi în acelaşi mod la Bucureşti.

Alte trei curse interne Tarom au fost anulate, acestea având ca destinaţii Cluj, Timişoara şi Iaşi şi retur. Pentru primele două, compania a pus la dispoziţia pasagerilor un avion mai mare care să ajungă şi la Cluj şi la Timişoara şi să revină apoi la Bucureşti.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 413

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

27 comentarii

joseph

Acum 9 ani

Pilotul le-a spus pasagerilor in difuzoare ca in sibiu e o comunitate de ciobani la care le-a urcat branza la cap si se cred dintr-o data nemti. Aia nu au crezut si l-au rugat pe pilot sa aterizeze sa se convinga si ei
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Satele ciobanesti is ca cele nemtesti, ale tale sunt ca cele din tiganime, frustratule.
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Dar macar cunosc gramatica \"\"\"frustatule\" semidoct deSighii!
Raspunde

joseph (the real)

Acum 9 ani

Fraiere, te-ai dat gol singur. Hotărăște-te ce ești, șnițel vienez sau brașoave pe băț! Și nici gramatică nu știi, eu n-aș scrie în veci \"le-a urcat brânza la cap\" că brânza nu-i vreo lighioană, eu aș folosi forma reflexivă.
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

Metaforic vorbind branza pentru ciobanii sibieni e un animal de casa. Se trezesc cu el , se culca cu el...il iau cu ei in vizita si pe strada, din cauza aia put asa de rau si refuza sa li se instaleze pe gratis apa curenta!
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Asa cum li s-a urcat si francezilor sau elvetienilor, care au un adevarat cult pentru branza. Dar voua, brasoveni, bucuresteni, ce va poate urca (Joseph, nu folosesc deliberat reflexivul...) la cap? Nimic, traiti de pe urma ardealului, din toate punctele de vedere. In copilaria mea, cand se vorbea despre brasoveni, se folosea sintagma \"TROCARI\" sau \"SARMARI\". Oare de ce?
Raspunde

@5

Acum 9 ani

SÂRMARII ... e ... moldovenii :)))
Raspunde

@6

Acum 9 ani

\"Frustatule\" deci nu sunt singurul care ti-a spus ca puti.. Cat despre apa calda si dus , cel mai prost exemplu sunt francezii...dar tu esti un sibian si n -ai cum stii nimic!
Raspunde

%

Acum 9 ani

Bai boule sibienii au apa curenta de zeci de ani , unu ca tine pute, dute la casele tale de gainat, frustratule si daca nu stiu gramatica sa-mi scri daca am scris corect ... Te bag in p... mati
Raspunde

scooby

Acum 9 ani

Foarte interesante geniile care vin aici sa manance o paine mai buna si fara nici un rost sau argument incep sa jigneasca oamenii de pe aici. De ce nu ramaneti voi la locurile natale si sa va vedeti de treaba voastra, in principiu aia de asistati sociali?
Raspunde

@9

Acum 9 ani

Scuze , nu te enerva asa de tare. Uite nu este nicio problema ! Tu esti un exemplu foarte bun, gramatica ta este groaznica exprimarea lamentabila cu toate acestea esti liber sa postezi ce vrei. La fel chiar daca puti , nimeni nu iti spune nimic ..eu am vazut sibieni si in alte localitati , si daca lumea intorcea capul din cauza mirosului li se. spunea ..sunt sibieni saracii sa ii intelegem ..si atunci toata lumea ii intelegea. Nu e frumos sa injuri in public , asta nu se admite nici macar intr-o comunitate primitiva si inculta ca cea din Sibiu. Pentru asta insa iti recomand un psihoterapeut care sigur tepoate ajuta. PS ..Daca poti sa aduci si niste branza ( in desaga ..nu aia care o ai la purtator)
Raspunde

@11

Acum 9 ani

Te mai bag o data in p... mati de nesimtit, e corect gramatical? Si alta data sa te inveti sa vorbesti nesimtitule, nu sa jignesti incontinu sibienii, de putit puti tu jigodie din casele tale de gainat, e frumos sa injuri in public atunci cind ai de a face cu o ligodie ca tine care stie numai sa jigneasca sibienii. Ce-ai vrea ca tu sa ne jignesti incontinu si noi sa-ti multumim, potaie retardata?
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Asa asa revarsa furia si frust( r)area. Uite te-ai concentrat si nu prea ai mai facut greseli gramaticale , insa cele de exprimare continua. Sau cum s-ar spune la voi la tara \"Branza buna in n...caine\" Ooops iar am pomenit cuvantul care va caracterizeaza comunitatea aia mica si primtiva BRANZA. Eu cred ca va place cuvantul , il purtati cu voi tot timpul in pantaloni , in gura in sacosa. Si , exista viata sociala si fara apa calda si nimeni nu va invinovateste. Lumea va intele si va iarta, eu zic sa nu mai injuri si sa faci saptamana viitiare un pelerinaj ecumenic . O sa te regasesti, o sa te speli de pacate, si daca accepti si apa cald o sa te speli de jeg. Un pas mic pentru restul lumii dar ff mare pentru Sibiu.
Raspunde

@13

Acum 9 ani

Te mai bag in continuare ca vad ca-ti place, sa-mi scri daca m-am exprimat bine, ce sa ceri unui retardat ca tine crescut in satra, nesimtit si plin de tupeu. Ai vrea sa fi si tu sibian, dar nu esti decit un rupt in fund si un frustrat.
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Tu esti sibian si de aceea accesele de furie necontrolate se explica tautologic. Unii spun ca ar fi de vina sutele de ani cat v -au tinut sasii in sclavie, altii insa spun ca ar fi de vina multitudinea de casatorii consagvine., eu cred ca este vorba de poluarea de la Copsa Mica . Asta ar explica cum functiile executive din Sibiu sunt detinute de albanezi si viiturile de peste Carpati. Oricum ai progresat . Sa-mi \"scri\" cine ti -a explicat cum e cu frust\"r\"area. Eu te inteleg si te compatimesc , sa te nasti in Sibiu si sa mori acolo este cea mai mare pedeapsa
Raspunde

dann

Acum 9 ani

cind e ceata nu ai ce face! bine ca sor putut da jos la Sibiu La constanta is aia cu nato si nu prea cred ca leo placut vorba unui clasic in viata iarna nui ca vara
Raspunde

@15

Acum 9 ani

Cred că tu ai probleme de tip tautologic.... Repeți la infinit aceeași temă, indiferent de subiectul articolelor. De fapt, comportamentul tău intră în patologia schizoid-paranoidă: clivajele foarte dese, stilul cognitiv, obsesiile, impresia de superioritate, scenariile pe care le inventezi etc. Totul denotă o tulburare comportamentală gravă. Ia-ți pastiluțele colorate și relaxează-te.
Raspunde

1986

Acum 9 ani

ptr \"Joseph\" Bolovane de unde mata stii ce le-a spus pilotul? Si in alta idee esti un mare BOU ca multi altii (venetici) care populeaza Sibiul.
Raspunde

@17

Acum 9 ani

Fac un studiu posologic pe societatile primitive si izo.ate de genul celei din Sibiu. Rezultatele sunt satisfacatoare. Exact ca si in cadrul populatiilor de babuini, excitand indivizii de la baza vezi reactia nivelurilor superioare. Dar ei tot babuini sunt doar ca agresivitatea ii face sa ranjeasca in mod diferit.
Raspunde

Scooby

Acum 9 ani

Problema e ca ne-au napadit toti descultii de prin alte parti si nu le-am dat la gioale la timp. Exact ca-n cazul tiganilor, in scurt timp vom fi minoritari. In mod normal aia din sud si est doar cu pasaport si viza ar fi trebuit primiti in Ardeal.
Raspunde

@19

Acum 9 ani

Fa un studiu la mata sa vezi cu ce cercopitec te- o facut, lighioana nesimtita.
Raspunde

@21

Acum 9 ani

Studiile spun ca , analogia intre comunitatile de babuini si cele umane este cel mai usor de facut cu populatia din Sibiu. Sunt destul de multe asemanari intre cele doua populatii. De exemplu...intotdeauna au avut un babuin sef. Cand dispare au un sentiment de mandrie si de spaima. Sunt capabili de lucruri surprinzatoare si cu toate acestea nu au limbaj articulat. intotdeauna isi apara cu ferocitate teritoriul si refuza sa migreze chiar daca resursele teritoriului nu le mai ofera destule mijloace de dezvoltare. Incestul si imperecherea in cadrul aceleiasi linii de familie sunt o practica care duce la degenerare accentuata. Si culmea este ca anumite comunitati din zona Pilanesberg consuma produse lactate lucru total neobisnuit pentru niste pongide. De aceea localnicii ii numesc \"babuinii care put a branza\"
Raspunde

@22

Acum 9 ani

Studiile spun ca esti un cercopitec crescut intr-o satra tiganeasca plin de tupeu si nesimtire si nu e bine ca sa intre absolut nimeni in dialog cu unu ca tine deoarece ar intra intr-un dialog interminabil al surzilor cu un gunoi josnic si nespalat vizibil si datorita vocabularului mahalagist si manelist format in special mediului tiganesc in care esti crescut si format. De aceea oamenii te numesc cercopitec tiganesc ce puti a gunoi.
Raspunde

@22,@23

Acum 9 ani

Buey ,terminati cu cearta si cu balacareala ,iasovene de la 22 ,tu vezi-ti de sarmele tale de sub Tampa iar tu agramatule de la 23 spune-ne unde e tactu-analfabetu\' sef- ca parca e plictiseala pe aici ,fara odele lui indescifrabile si laudative la adresa lui herr klaus!
Raspunde

@23

Acum 9 ani

Fa un studiu in Romania si cam 87 % din respondenti considera Sibiul ..CTE adica Capitala Tiganilor din Europa. Acum sa stii ca nu este nicio rusine iar cei care rad de voi ca sunteti o amestecatura ratata dintre tigani si ciobani fuduli cu aere de intelectuali, gresesc . O asemenea comunitate da dovada de vitalitate si virilitate Se va rezolva si cu numarul mare de handicapati , care evident au fost rezultatul comportamentului social asociat comunitatilor de babuini. Asadar nu va schimbati , ramaneti in continuare asociat comportamentului lui Cioaba , Mailat etc personaje vestite in intreaga Europa si care speram ca vor devenii in viitor cetateni de onoare a comunitatii pe care o conduc. Cu limba romana , hmmm cred ca nu mai esre nicio supernatant
Raspunde

rosu @ Scooby

Acum 9 ani

Citat Scooby (IP 86.122.199.11) \"Problema e ca ne-au napadit toti descultii de prin alte parti si nu le-am dat la gioale la timp. Exact ca-n cazul tiganilor, in scurt timp vom fi minoritari. In mod normal aia din sud si est doar cu pasaport si viza ar fi trebuit primiti in Ardeal. (19:34:42)\" Nu fi rau, mai Scooby. Daca s-ar fi \"dat la gioale\" din timp veveticilor, acum Sibiul ar fi locuit de sasi...
Raspunde

nelu

Acum 9 ani

Normal ca trebuia \"sa va dam la gioale\" unor needucati si nesimtiti ca altfel nu simtiti , datorita unora ca voi si a mentalitatii voastre suntem asa cum suntem priviti ca popor in occident, asemenea mentalitati nu sunt tolerate si acceptate acolo, respectul pentru om si culturi diferite la voi pur si simplu nu exista, ba mai mult la voi jignirea reprezinta \"normalitate\", ma opresc aici deoarece cu asemenea \"elemente\"nici nu trebuie sa intru in dialog. Ptr. cel ce ma face agramat, te inteleg perfect, te-am desconspirat cine esti cu adevarat si asta te doare, ti-am mai scris, esti depasit, comunismul s-a terminat, tot ce ati lucrat pe ascuns impotriva Sibiului se cunoaste, sunteti plini de zgura, te-ai aliat cu dusmanii Sibiului din alte judete la care ne-ai vindut pe sestache in folosul gastii voastre de corupti cu doua fete. Fara sa vrei recunosti ca ti-e dor de cel ce comenta aici, pe care l-ai catalogat in fel si chip, ai avut ce invata de la un astfel de comentator inteligent iar ceea ce spunea despre Klaus nu facea decit sa spuna un adevar. Vreau sa \"multumesc\" cu ghilimelele de rigoare, pe toti care jignesc in fel si chip sibienii, aici se vede gradul de educatie a fiecaruia iar un om educat stie si intelege perfect cum sa separe griul de neghina, va doresc in continuare \"spor\" la denigrari, asta spune totul despre voi si educatia voastra.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus