Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Gant, despre candidatul FDGR la primaria Sibiu: Doamna Fodor va castiga, indiferent impotriva cui candideaza

Deputatul Ovidiu Ganț a anunțat într-o conferință de presă că va solicita oficial Guvernului României adoptarea unei hotărâri pentru organizarea alegerilor la primăria Sibiu în termenul prevăzut de lege.

”Guvernul trebuie să stabilească prin hotărâre de Guvern data alegerilor. Legea prevede că trebuie să aibă loc aceste alegeri și atunci trebuie să aibă loc. Punct. Am să-l întreb pe domnul prim-ministru când vor avea loc alegerile anticipate în Sibiu”, a declarat Ovidiu Ganț.

Cât privește candidatul FDGR la primăria Sibiu, Ganț spune că nu există niciun dubiu nici în privința presoanei și nici în privința câștigătorului. ”Vom avea un candidat care va câștiga, indiferent de câți candidați vor fi sau de numele lor. Doamna Fodor va câștiga indiferent împotriva cui candidează. Nu văd niciun motiv de îngrijorare aici”, a mai completat Ovidiu Ganț.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

29 comentarii

jan sibianu

Acum 9 ani

Dle parlamentar ramane de vazut daca aveti dreptate ..... doamna interimar este chiar buna ....a fost la scoala Iohanis dar.... sa vedem cine mai concureaza si daca romani o voteaza Daca este singura pe lista sigur aveti dreptate d le Gant .... Sau credeti ca se va implica cineva ......
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

D -le deputat, cu toata pretuirea pe care am afisat -o pe acest forum, un strop de modestie polirica la un intelectual brasoveano -banatean de o semietnie elitista e de dorit. Succes partidelor in a -si selecta candidatii ; concurenta e conditia succesului !
Raspunde

Gruia

Acum 9 ani

Atunci nu ne mai deranjam sa mergem pana la vot. :)
Raspunde

wwww

Acum 9 ani

Esti penibil bai Gant -sasu\' din franzela ,pai numai ceasca era sigur ca va fi ales...ca doar numai el candida...ne intoarcem iar la anii de dinainte de 89?si mai terminati cu astrid asta...e un mare zero barat in ale administratiei unui burg precum Sibiul...sper sa zboare cat mai curand de la conducere..nu de alta dar va transforma Sibiul intr-un Focsani ...cat de curand!
Raspunde

soxx

Acum 9 ani

Ganț in șanț!
Raspunde

kj

Acum 9 ani

avem nevoie de un primar care sa asfalteze strazile de pamint ( multe la numar) sa aduca in condittie decenta restul strazilor mlte dintre ele in stare groaznica , sa mareasca nr locurile de joaca pt copii dupa nr copiilor din fiecare zona, sa rezolve problema baltilor de linga trecerile de pietoni si a trotuarelor circulate intens, sa puna transportul in comun pe picioare. O credeti in stare pe d-na Fodor sa rezolve asta in 4 ani?
Raspunde

kj

Acum 9 ani

sa nu mai zic de mult trimbitatele piste de biciclisti pline de capcane: arbusti cu ramurile pe pista de biciclete , gropi etc
Raspunde

kj

Acum 9 ani

Concluzia . ca sa poti merge la servici la scoala: 1 cu bicicleta ai pusa viata in pericol de administratorii drumului, 2 masinile le stricam pe drumuri ( ma intreb de ce locuitorii din zona dioda mai platesc imopzite , cei de pe gladiolelor la fel ) 3 autobuzul are orarul ca trenurile din cind in cind. Politia ar trebui sa amendeze soferii de autobuz pt ca conduc cu viteza sub limita legala fara motiv. 4 ca pieton trebuei sa ai un traseu bine stabilit ca sa sti pe ce trotuare poti merge fara sa iti rupi picioarele si pe vreme de ploaie sa porti echipament impermeabil sa nu te stropeasca masinile . Primaria nu verifica nici macar la receptia strazilor proaspat reabilitate daca e cadere si panta ca sa nu balteasca apa. Si ce ne promite primaria : circ si risipa de bani pe tot felul de figuri.
Raspunde

###

Acum 9 ani

Hai să fim serioși! Oare în orAȘUL ĂSTA NU TRĂIEȘTE NICIUN ROMÂN DE ISPRAVA?
Raspunde

vm

Acum 9 ani

da sigur este de el ,spalarea creierului pentru romani ,indrasnesc tare ca le-a mers ,o presa aservita,ca si cind toti sintem prosti si neputinciosi si trebuie sa fim condusi ca pe vremea cind romanii erau tolerati in tara lor ,cragiale ,tepes , iorga Eminescu ,Maniu ,,samd ar fi mai actauli ca nicioadata ,cind vesi practic ce situatie este in tara
Raspunde

Lilu

Acum 9 ani

Pe Gant si moaca il tradeaza ca este arogant. Astrid Fodor nu ar trebui sa fie Primar, nu are nimic care sa o recomande. Sper sa nu se intample in Sibiu cum s-a intamplat in Imperiul Roman cand functia se mostenea; in acest caz Fodor ar putea fi un altfel de Caligula...
Raspunde

Titi

Acum 9 ani

Bravo o femeie ca Merken .poate conduce SIBIU . FODOR eiste forte buia o So VOTAM.
Raspunde

###

Acum 9 ani

Voteaz-o tu, mai Titi, sau mai bine ia-o acasa daca e asa de grozava! Ce naiba, nu mai avem un tomân în tot orașul? O vreti primar pe tanti asta sucita si dificila?
Raspunde

@Lilu

Acum 9 ani

Lasa-ne cu pildele din istoria antica! Fdgristii astia se cred infailibili! Puneti-o direct primar, nu mai chektuiți banii cu alegerile daca sunteți așa siguri de reușită! M-am saturat de cei care îi suflă în fund pe sași și le ridică osanale... Chiar nu vi s-a lăsat de atâta pupincurism??
Raspunde

udrea

Acum 9 ani

normal nu mai trebuie alegeri ,ce mai este pina in 2016 un an ,cu bani care se cheiltuiesc pentru alegeri mai face vreo 10 strazi ,normal este s-a hotareasca consilieri locali majoritari ,bai acestia nu conteaza ca este femeie ,este sibianca ,suta la suta cunostea istoria acestui oras napastuit de stamosi si mosi vostri comunisti care in 70 de ani lati facut varza ,ca de nu votam majoritari in 2000 schimvarea nu mai votau majoritari din tara in 2014 pe ,klaus johannis ,presedinte ,mai uitate pe la televiziuni si vezi ce tepe au tras ai nostri ca brazi ,pubem deai nostri ca pe prafu asta trebuie ceva marafeti ,ba votati cvontinuitate nu stagnare cum ati votat la judeteana in 2012 si mai lasso aia cu strazile neasfaltate ca nu toti sibieni am venit in sibiu dupa 2000 ,nu ne mai spalati creierile ,nostalgicilor dupa vremurile cind ne conduceati sio orasu erau precum satele ,ba sasi nea adus in orasele top ale tari si etropei nu voi circotasilor si frustratilor ,votam ,o sibianca de a noastra ,ASTRID FODOR
Raspunde

@13=14

Acum 9 ani

Ba da, pe...Cindrea!!!
Raspunde

io

Acum 9 ani

Pare preocupata de aspectul ei fizic,mai mult decit de problemele care sint de rezolvat.
Raspunde

spataru

Acum 9 ani

Doamne fereste o a doua ELENA NAE .nicio diferenta si TOV FODOR vine din acelasi regim unde s-a format
Raspunde

VM

Acum 9 ani

ce bine de sasii astia ca nu au plecat in Germania ,unde nu faceau doi bani ,in Romania au ajuns tot ce nu au visat vreodata ,aici este paradoxul sau sa spunem resultatul credintei vesnice ca doar altii pot face ceva pentru tara ,ca binele vine doar din afara ,cum spuneam educatie in scoli si in familie ,iubire de tara ,justitie dreapta ,oamenii competenti sa fie lasati sa ia decisii,astea sint ..pas cu pasul,,,care ar aduce Romania acolo unde merita sa fie
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, mai citiți odată ce zice Ganț și după aia repeziți-vă să comentați. \"Vom avea un candidat care va câștiga, indiferent de câți candidați vor fi sau de numele lor. \" Și are dreptate. La oră actuală, partidele nu sunt în stare să producă candidați, cei care ies în față sunt papagali necredibili, independenți nu prea văd, deci singura sursă credibilă de primari e FDGR. În Sibiu, FDGR o să câștige în continuare, atâta timp cât n-o să apară un alt partid (eventual al Monicăi Macovei) credibil. Că FDGR are un lot cam nepregătit și autosuficient, e altă poveste, dar și-așa sunt de preferat.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

VM, asta e tristul adevăr, etnicii români nu fac nici cât niște sași mediocri. Ăștia suntem, și facem totul să nu ne depășim condiția. Fudulie, inconsistență, inconsecvență, ipocrizie, lene, minciună, șmecherie, chestii pe care dacă nu ni le asumăm nu avem nicio șansa să scăpam de ele.
Raspunde

Vm

Acum 9 ani

prin ceea ce ai scris Joseph dovedesti exact ceea ce esti si de ce trebuie sa aiva grija apoi tot romanul cind va alege
Raspunde

Vm

Acum 9 ani

cum spuneam ziar de propaganda in mijlocul Sibiului ,de spalarea creierului ,
Raspunde

vm

Acum 9 ani

Dar plecati toti in germania ,nu inteleg ce va mai retine ,daca nu este asa ce am scris si ma combati atit de urit si de jignitor ,adevarul doare ,cum spuneam daca scrii ceva adevarat imediat esti lovit sub centura ,
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

He, he, he... doare, deci e adevărat!
Raspunde

make

Acum 9 ani

Am avut si conducatori romani buni la conducerea judetului si aici ma refer in primul rind la d-nii Costeiu si Morar, necazul e ca ne putem trezi cu unu ca actualul, nu-i mai scriu numele, asa ca mult mai sigur e sa alegem un sas pentru binele Sibiului si al nostru al tuturor.
Raspunde

yyy

Acum 9 ani

poate lua popcorn cum lua si ponta...
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

mai cutarica - tu esti precis sudist - le invarti ca la ploiesti si d o a m n e ce destept esti - auzi gogu ??
Raspunde

werner

Acum 9 ani

Si tu ce esti joseph, nordic? Cumva scandinav si ai ochii albastrii? Sunt albastri de la supt pixul? Pixuri de sasi? Bune la supt si scoicile de sasoaice? Vreau raspunsuri punctuale, asa cum le dai tu, organizat si disciplinat ca un autentic Obergefreiter. Heil Klaus!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus