Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Gasiti diferentele: Gnomii din The Hobbit Vs. Romii din Turnisor

De-a lungul a mii de ani legendele din Pământul de Mijloc vobesc despre tărâmul gnomilor și cum aceștia nu ar fi dispărut după ce au pus mâna pe aurul lui Smaug și ar fi trăit până în zilele noastre, sub diferite forme.

S-ar putea să avem dovada! În imagina alăturată puteți vedea o secvență din filmul ”The Hobbit”, care știm cu toții că ilustrează, printre altele, viața gnomilor de sub pământ, iar sub este o fotografie surprinsă de reporterul Turnul Sfatului la conferința de presă susținută ieri de Familia Regală Cioabă, în Turnișor. Asemănările sunt izbitoare.

Ar putea fi o coincidență, ar putea fi... dar voi chiar mai credeți în coincidențe?

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

MOSU

Acum 9 ani

la infatisare si port sant asemanatori poate la naravuri si consumul de apa si sapun nu se aseamana ....mai stii.
Raspunde

George

Acum 9 ani

Sunt Dwarfi, nu Gnomi...
Raspunde

Hitler Gazatu

Acum 9 ani

***
Raspunde

iCiob

Acum 9 ani

Pentru gluma asta vin Hobbitii la voi in redactie, va fura mouse-ul, il topesc, scot laser-ul din el si il vand la o firma de valorificare a laser-ului vechi.
Raspunde

un oarecare

Acum 9 ani

Amice, esti cam dobitoc... Nu e nici o asemanare, nici macar in gluma... dar pentru o scriitura de rahat ca a ta, fara tema si subiect, merge... Pe tigani romani nu-i mai reabiliteaza nici dracu dupa potlogariile pe care le-au facut in afara tari
Raspunde

Antonescu

Acum 9 ani

Haules Bhaules mankatzash :) Din pacate au sa ajunga mhajhoritari...si nu o sa mai haiba dhe lah cineh ciordhi ....
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

..au fost concediati barabierii din motive economice
Raspunde

solutie

Acum 9 ani

sapun, sapun
Raspunde

:)

Acum 9 ani

mai ales al treilea din dreapta/poza de sus este balaoaches rau.
Raspunde

nuconteaza

Acum 9 ani

e un pamflet ? ok. sa le suge-ti membrele la toti membri de etnie rroma, ca multi din ei sunt mai romani ca voi ...tiganilor. nimeni nu alege ce si unde sa se nasca. martalogilor, nu prea stiti ce e aia empatie desi multi dintre voi cel mai probabil sunteti niste cocalari sadea, cu besini de domni.
Raspunde

alzara@4

Acum 9 ani

Ridendo castigat mores. Nimic despre returnarea TVA -ului neîncasat ? In alt registru, avem o problema fara solutii previzibile; dupa obiceiul pamantului Voda trebuie sa rezolve ! Nutzi, Ghitza, Cioaba, Putin, cam multe pe capul nostru.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

de ce romi si nu tigani? termenul e o jignire si pt romania, si pt italia(capitala roma).
Raspunde

baconteaza

Acum 9 ani

@10 esti tare idiot. Libertatea lor trebuie sa se termine unde începe libertatea mea! Atâta timp cât țiganii îmi îngrădesc mie libertățile garantate, îmi vine să empatizez de nu mai pot cu neamul lor de hoți, nespălați, cerșetori. Atunci mă gândeam la Siberia, și în urma unui val puternic de empatie, văd toți țiganii (cu tine cu tot) în tundra siberiană. De fapt nu-i mai văd și nu mai simt empatia nespălaților.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus