Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
12°C

Turcan - Cazan 1-0

Vechiul PNL a pierdut în noul PNL majoritatea din Comitetul Executiv Național, în fața vechiului PDL. Liberalii au aprobat hotărârile prin care sunt înfiinţate comitetele executive judeţene şi ponderea membrilor de la nivelul acestora. Astfel, vechiul PNL are majoritate în 26 de comitete executive judeţene, în timp ce fostul PDL deţine majoritatea în alte 23 de comitete executive judeţene. Printre acestea se numără și Sibiul, acolo unde în Comitetul Executiv Județean ce este compus din 27 de persosane, 14 provin din vechiul PDL, în timp ce 13 sunt din vechiul PNL. Județele unde vechiul PNL deţine majorităţi sunt: Bacău, Hunedoara, Buzău, Călăraşi, Vâlcea, Constanţa, Galaţi, Ilfov, Bihor, Botoşani, Caraş-Severin, Iaşi, Olt, Giurgiu, Mehedinţi, Teleorman, Maramureş, Mureş, Vrancea, Gorj, Vaslui, Ialomiţa, organizaţiile Sectorul 3, Sectorul 5 şi Sectorul 6 din Capitală, precum şi organizaţia municipală Bucureşti. La rândul său, fostul PDL deţine majorităţile în comitetele executive judeţene din Arad, Suceava, Alba, organizaţia pentru Diaspora, Dolj, Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Dâmboviţa, Timiş, Prahova, Sălaj, Braşov, Argeş, Brăila, Cluj, Covasna, Harghita, Neamţ, Sibiu, Tulcea şi organizaţiile Sector 1, Sector 2 şi Sector 4 din Capitală. Statutul noului PNL prevede ca atât organizația centrală a PNL, cât și organizațiile județene să aibă o conducere cu doi președinți. Această situație ar trebui să funcționeze până în 2017, când se vor organiza alegeri. Era de așteptat ca în Sibiu, paritatea conducerii să fie ”unul la unul”, adică o simetrie între cele două partide ce compun noul PNL. ”La Organizaţia Judeţeană, conform statutului noului PNL, vor fi doi copreşedinţi, iar vicepreşedinţii care făceau parte din Birourile Permanente Judeţene ale PDL şi PNL vor compune Biroul Permanent Județean al PNL. Chiar dacă cele două organizații nu funcționau cu număr egal de membri în Biroul Permanent, această situație se reglementează, astfel încât paritatea fixată inițial de 1 la 1, să fie aplicată și în conducerea județeană a noului PNL”, spunea la sfârșitul anului trecut, copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan. În urma deciziei Consiliului Național al PNL, în Sibiu, foștii PDL-iști vor avea avantajul unui vot în Comitetul Executiv Județean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

aa

Acum 9 ani

votez pnl ciuciu cand vad toate figurile sinistre ca se intorc turcan, andreea paul vass, blaga etc.
Raspunde

jAN VALJAN

Acum 9 ani

noulPNL vedeti-va de treaba este aproape suta la suta PDL ce isi va face veacul cum doreste si cum nu mai sperau ei .Presedintele este super dar,,ai mei \"cum zice sant de fapt PDL asa ca am votat deageaba Urmasi lui traian sant prezenti ....hoti pot continua cum doresc si noi nu putem decat sa-i huiduim pe redistribuiti si pe turcan a sibiului
Raspunde

x

Acum 9 ani

stau si ma intreb cum oameni cu o anumita pregatire pot scrie atat de deficitar.
Raspunde

@x

Acum 9 ani

Despre ce pregatire vorbim??? Jan valhan aka agramatul imbecil este un analfabet notoriu si enervant. Cum scapă la tastatură cum se bâlbâie în ultimul hal și flatulează într-un limbaj infect si agramat.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Scorul corect 2- o. Dupa ce si -au dat cu tesla - n coate la CJ, au piedut si comitetul executiv. Manevra de la CJ nu seamana cu \"noul fel de politica \" Dimpotriva, doar cu politicianismul continuat. Doar deservicii îi faceti Presedintelui. Atentie, riscati Primaria! Ca independent dl. Banciu poate fi redutabil. (Ca pesedist nici sf. Iosif n -are sanse in Sibiu.)
Raspunde

@5

Acum 9 ani

N-as fi atât de sigur. Cum a ajuns dr. cindrea la șefia județului? Din greșeală???
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Da, din greseala! Greseala se numeste mediul rural, neinformat si manipulat/cumparat cu pomeni - galeti de plastic, cizme de guma, sticle de ulei si multe, melte promisiuni fara acoperire.
Raspunde

@6

Acum 9 ani

Nicio greseala :1. dl Bottesch a castigat inSibiu (despre care vorbeam) .2.FDGR a pierdul Mediasul prin defectarea Thelmann .3.FDGR nu a avut campanie si reprezentare in sectiile de vot rurale prin...absenta. Au (am) sperat in inertie) . 4.Malversatiunile insectiile rurale sunt trafitie -indof de partid. 5.S -a plasat in siajul (nemeritat) al USL.
Raspunde

costica

Acum 9 ani

*** Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e *** si NU e MLM! *** care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce *** \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

dannn

Acum 9 ani

raluca turcan travesipnlista ati uitat cind \"o pupa in fund\"pe nuti udrea zicind ca \"kill bill\"a politicii romanesti udrista basista travestita in pnlista ati uitat cind vota cu 2 miinicu bob-base-blaga taiat de pensii si salarii uitati ca a luat deputatie de sibiu in prelungiri? poate ea e kill bill sau bill kill a politicii jegoase romanesti!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Până aici ne-a fost! Botoșaniul a bătut Mărginimea! Dl. Cazan a cam pierdut... Las că prea făcea pe deșteptul în campania electorală! Acum află pe propria piele ce înseamnă trădarea!!!
Raspunde

@11

Acum 9 ani

Subscriu! Fiecare pasare pe ciocu ei piere!
Raspunde

eu sb

Acum 9 ani

Ce rusine pe Sibiu sa ne reprezinte o moldoveanca ... Eu nu inteleg nimic.... O sa votez cu sasi pana traiesc....cel putin astia nu mint!
Raspunde

@13

Acum 9 ani

daca te uiti cum au vorbit acum o luna si cum au votat sapt trecuta sasii (care nu mint) la CJ pentru Sovaiala o sa intelegi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus