Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bd. Mihai Viteazul. Ultimul tip de bizon: cu masina in parcul de copii, apoi pe trotuar

Un tânăr șofer a făcut o demonstrație de tupeu în trafic. În serile trecute, a fost filmat de prieteni în timp ce intră cu mașina în parcul de copii de pe bulevardul Mihai Viteazu, apoi întoarce pe trecerea de pietoni și se urcă cu roțile pe spațiul verde. Nu i s-a părut, însă, că a făcut paradă suficient. Șoferul merge efectiv cu mașina pe trotuar, zeci de metri, printre pietoni, în timp ce prietenii săi îl filmează și fac glume pe seama “vredniciei” șoferului.

În imagini apare și numărul de înmatriculare al mașinii, ca fiind din județul Brașov.

Imaginile au fost postate și pe facebook.

Șoferul riscă acum să fie chemat la sediul Poliției Rutiere, pentru a da explicații pentru faptele sale. În cazuri similare petrecute în trecut, agenții de la IPJ Sibiu s-au autosesizat și i-au chemat pe șoferi la sediu, pentru declarații.

VIDEO:
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 905

Comentarii

43 comentarii

Bou

Acum 9 ani

Vai de capul lui masina de 2 lei
Raspunde

revoltat

Acum 9 ani

Asta e tineretul din ziua de azi. Tupeisti, aroganti, needucati, smecheri, parveniti, nu toti, dar mare partea sunt asa. Tinerii din ziua de azi isi bat parintii se drogheaza si nu mai merg la scoala, ce va mira ca ala a intrat cu masina in parc? Bineinteles ca nimeni nu a sunat la politie. Intrebarea: care politie? Nu stii nici astia pe unde mai sunt. Politia il cheama si ce ii face? Il sufla de praf. Il ia la intrebari. Mare smecherie.!! Asta e legea de rahat . Stie si politia f bine ca daca nu ii filmat cu aparat omologat sau fapta nu e constatata de un organ de politie, restul sunt povesti. Asa ca... spor la discutii si declaratii. Daca va uitati pe youtube sunt plini de soferi de vaza care fac prostii in trafic si nimeni nu le face nimic. Politia este o institutie care poate aduce amendamente la lege ptr inbunatatirea ei, de ce nu fac asta , e de intrebat.
Raspunde

Politia

Acum 9 ani

LA PUSCARIE CU RETARZI ASTIA!!!!!
Raspunde

Muc

Acum 9 ani

Dobrota Adrian BV 88 GMG asta e panarama !!!
Raspunde

zzz

Acum 9 ani

marea problema e ca nu a sunat nimeni din cei de pe trotuar la 112 sa faca plangere. se rezolva foarte usor si elegant treaba. asteptam totusi si acum un raspuns din partea politiei.
Raspunde

trolololol

Acum 9 ani

si-o luat si taranu masina si o venit la oras, normal ca merge cu ea pe trotuar si in parcuri ca acasa nu are asa ceva
Raspunde

identificare

Acum 9 ani

Numarul masinii: BV88GMG, conducator auto cocalar Dobrota Adrian. asteptam autosesizarea politiei romane
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

pun pariu ca astia care au comentat pana acum aici nu au masina.
Raspunde

alina

Acum 9 ani

Studentule, ia zi, ce masina ai? De vrei sa te afirmi!!! Pui tu asa pariu degeaba! Mananci rahat olteanule!
Raspunde

alina

Acum 9 ani

A si legat de subiect, ne chinuim degeaba, parveniti de aatia sunt la tot pasul...
Raspunde

vlad

Acum 9 ani

ce vreti de la niste oameni cu 2 clase mai mult ca trenul? se vede dupa limbaj ca sunt 3-4 scursuri ale societatii care in mod sigur peste un numar relativ scurt de ani o sa fie niste nimeni in drum sau cazati pe la Gherla sau Poarta Alba. Mi se face sila cand vad genul asta de oameni,...care ar trebui inchisi intr-o zona izolata+sterizati sa nu mai dea nastere la alte specii de genul acesta. TRIST
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Valcene, te-ai smecherit ? Ai golf 4? Esti \"necst leval\" ? Hai ca la fel de usor putea fi unu de valcea sau unu de brasov in aceeasi situatie, nu e mare diferenta.
Raspunde

sofer prin sibiu

Acum 9 ani

No las ca bunu\' simt e pe cale de disparitie...nici n-ai idee ce bucuros am fost cand am fost salutat de toata familia: o doamna alaturi de fiica si sotul ei la trecere la Piata Cibin prin simplul gest de a acorda prioritate pietonior. Un simplu gest anticipativ...
Raspunde

TPD

Acum 9 ani

Bravo ba!!! Astia care comenteaza nu si-au trait viata :))
Raspunde

TPD

Acum 9 ani

Soferul risca sa fie chemat la audieri pentru a vedea care dintre comentatorii astia il pupa mai bine in fund ;)
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

taranoi de fagaras?
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

ho hoo :))))) tare baiatul ! si-n tinuta de politai pe facebook, sa vedem cat de acord e politia cu purtarea tinutei de politist de catre un civil si postare pe un site de socializare ! https://www.facebook.com/dobrota.adrian.3/photos
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Necesara supraveghetea video : in giratoriul M.Viteazu /N. Iorga sunt urmr auto pe peluza, un stalpcorp de iluminat infoit si dezlocat, cioburi de masca auto !
Raspunde

Virgil Popa

Acum 9 ani

In Sibiu, politia a fratenizat cu infractorii de mult timp. Unele gasti din Sibiu au fost destructurate in alte orase sau in afara tarii. Se sparg magazine zilnic, se fura in plina zi; s-au adunat hotii si smecherii la noi fiindca se stie IN SIBIU NU EXISTA POLITIE.
Raspunde

oras

Acum 9 ani

Ce sa ceri unui taranoi de iasov, a venit pentru prima data la oras si nu se poate debarasa de metehnele din catunul lui. Astia ca el trebuiesc izolati si sa nu le mai fie permis ca sa intre in oras. E plin din needucati din astia la ei care nu stiu cum sa se comporte intr-un oras. Din pacate vin din ce in ce mai multi prin Sibiu.
Raspunde

yo

Acum 9 ani

sa-i urati de bine https://www.facebook.com/dobrota.adrian.3?fref=ts
Raspunde

S.Pla.

Acum 9 ani

Ce moaca de redus mintal are :)) I s-a înghesuit creierul in țuguiul capului, asta e singura lui scuza.
Raspunde

sb

Acum 9 ani

omul a ramas cu sechele de cand era copil
Raspunde

LaFlemme

Acum 9 ani

Politia Locala Sibiu doarme in papuci. Oamenii/cetatenii sunt atat de indiferenti incat ai putea sa-i calci cu masina si nu suna la politie. legile din Romania sunt atat de retarde incat ai putea filma ucigand pe cineva si nu patesti ninmic deoarece nu ai camera omologata. :))) Oras plin de cretini, tara plina de cretini!
Raspunde

veterinaru

Acum 9 ani

Dupa mecla e cioban dintre valcea sbiu,poaate chiar ruda cu ghita ca tare bibe seamana. masina cu siguranta a cumparat-o de la un brasovean si nu are bani s-o inmatriculeze la ca janghina e si a ramas pe numele proprietarului in acte. Repede sar gusteri sa arunce cu *** in brasoveni, dar nu pre ii ajuta inteligenta din fericire.
Raspunde

Biliboc

Acum 9 ani

Politia poate cere inregistrarile camerelor de exterior de la magazinele Trans Agape, iar pe baza inregistrarilor poate fi sanctionat, au mai facut-o. Asta in caz ca au timp; politistii sibieni o parte sunt neprofesionalisti iar cealalta parte sunt afaceristi corupti...
Raspunde

anca

Acum 9 ani

politia locala s-a desfintac cumva ? pentru ca nu mai apare pe nici o strada suntem ca in salbaticie toti isi fac legea si nu face nimeni nimic,de ce ar tregui sa sunam noi la politie ei eu munca de teren sa-si faca munca pentru care sunt platiti
Raspunde

@veterinaru

Acum 9 ani

din comentariul tau se vede clar diferenta intre un turtit de brasovean si un sibian...nici sa scrii corect nu esti in stare si, din pacate pentru voi, brasovenii, tu arunci cu rahat in cei din jurul tau
Raspunde

michael

Acum 9 ani

ma gandesc ca are mai putina importanta de unde e ghiolbanul ... dar cu siguranta ar fi meritat o batuta ca la junii sibiului si desigur luat permisul pe viata ca nu stie pe unde se circula cu autovehicolul...
Raspunde

victor

Acum 9 ani

Oferta de lucru la domiciliu. Caut operatori online care sa lucreze de acasa part-time. Munca este destul de usoara si nu necesita multa expierenta. Aveti nevoie de un calculator conectat la internet si de dorinta de a castiga un venit suplimentar. Daca sunteti interesat *** info la *** [email protected]
Raspunde

Dargor 87

Acum 9 ani

Un cocalar nespalat se da si el rotund in colturi cu o rabla de 22 de ani pe care in Germania o iei cu 100 de euroi sau chiar gratis,ar trebui sanctionat drastic...dar de cine ? Burtosii de militieni stau doar in boscheti cu radarul sa-si faca planul de amenzi!
Raspunde

Ioana

Acum 9 ani

Un singur cuvant \"\'DOBITOC \'\'
Raspunde

TPD

Acum 9 ani

Ce prost esti mai \"vetelinare\" daca masina e de brasov crezi ca el a cumparato de acolo si incepi sa dezlegi cazul ?? :)) era frumos sa fi si tu pe trotuar acolo ca dadeam eu peste tine ;)
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

multi comentatori ofticosi pe aici. asta inseamna barosaneala.
Raspunde

politia

Acum 9 ani

Daca e dobrota e cunoscut de politie. Un nenorocit de cioban cu mai multe amenzi
Raspunde

@student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

bai tu esti cam de multa vreme student. ce naiba faci de nu reusesti sa-ti iei examenele?
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

No mersi, noaptea si pe intuneric! Daca avea sanje, merea ziua.
Raspunde

Hitler Gazatu

Acum 9 ani

@36 mare dreptate ai
Raspunde

Bijboaca

Acum 9 ani

Cand esti prost poti fi din Sibiu, Valcea, Brasov, Mures, Bucuresti, Munchen, Madrid, Viena, de oriunde. Cand te-ai ancorat intr-un fix gen \"moldovean\", \"banatean\", \"ardelean\" sau oltean, atunci sa sti ca ai o mare problema psihica...
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

@39 de ce nu ai pus si oltean intre ghilimele. Sau ai ceva cu oltenii ?
Raspunde

Un voinic tot cu nr de BV

Acum 9 ani

cu un passat auriu, a depasit sambata coloana de vreo 20-25 de masini de pe Calea Turnisorului la bariera si a fortat intrarea cand s-a ridicat bariera. Si nu e prima data cand se intampla asta. Poate primaria sau politia au o initiativa si planteaza o camera de supraveghere si imaginile sa fie folosite ca probe... daca e posibil.
Raspunde

Eu

Acum 9 ani

Sunteti prosti, ideea e ca trebuie luate masuri mai serioase de contraceptie -_- .
Raspunde

andrei

Acum 9 ani

Ba taranoilor ati avut noroc ca nu am fost pe trotuar k va dadeam jos pe toti si v-a luam la capace pana zburati pe partea cealalta...INAPTILOR ce sunteti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus