Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Academia "Hagi" vine la Sibiu, la "Cupa Interstar"

Cea mai mare academie de fotbal din estul Europei  și din România, Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", patronată de cel mai titrat fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, va fi prezentă la "Cupa Interstar". Eveniment fotbalistic rezervat copiilor, ce va avea loc ȋn perioada 15-16 aprilie 2015, la Sibiu.

"Academia Hagi va veni la Sibiu cu grupele de copii născuți ȋn anii 2006 și 2007. Le mulțumim că și-au anunțat prezența și ȋi așteptăm cu mare drag", susțin reprezentanții clubului FC Interstar Sibiu.

Peste zece milioane au fost investite ȋn academie, ȋncepând cu anul 2009, de când a fost ȋnființată.

Foto: www.cupahagidanone.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

Platini-Blatistul NO 1!

Acum 9 ani

Hagi a fost un geniu ca si jucator insa ca antrenor e zero barat,plus ca e unul din cei mai mari blatisti din liga 1...ceea ce nu e tocmai usor,Viitorul ,echipa lui de circari face cam 70% intr-un sezon numai blaturi in cardasie cu mafia caselor de pariuri...aici se scot bani grei si nimeni nu ancheteaza nimic(a se vedea blatul ordinar,strigator la cer din urma cu ceva timp-Viitorul-Steaua 5-2!!!),sper sa nu-i invete de mici copii machedonul asta la blaturi,ar fi pacat!
Raspunde

Ardeleanu\'

Acum 9 ani

@1 Ce multe stii sa debitezi, din pacate pentru tine nu esti decat unul din cei multi care arunca cu rahat faar a avea cea mai mica dovada, sau fara a avea putin respect fata de o personalitate ca Hagi. Iti sugerez sa-ti gasesti alta ocupatie!
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Alooooo....Ardeleanule...Viitorul-Steaua 5-2!!!!!!!!! toate casele de pariuri din Occident au blocat meciul...stiind ca e BLAT 100%...ce dracu de dovada mai vrei?????deci las-o jos ca macane!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus