Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cum au votat senatorii sibieni in privinta arestarii preventive a lui Dan Sova

Toți cei patru senatori de Sibiu, Viorel Arcaș, Nicolae Neagu, Sorin Ilieșiu și Ion Ariton au fost prezenți ieri la votul în plen pentru arestarea preventivă a colegului lor, Dan Șova.
Senatorul PSD Viorel Arcaș a votat împotriva măsurii cerute de DNA, senatorul PNL Nicolae Neagu a votat pentru, în timp ce Sorin Ilieșiu și Ion Ariton și-au ascuns votul. 
Senatul nu a încuviinţat arestarea preventivă a lui Dan Şova, din cele 151 de voturi exprimate fiind înregistrate 79 de opţiuni "pentru", 67 "contra", iar cinci voturi au fost anulate. Votul a fost secret, cu bile, însă parlamentarii PNL au decis să-și arate votul pentru a nu exista dubii în ceea ce-i privește.
 
Foto: gandul.info

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

votac

Acum 9 ani

lasatil in amaru lui ,tinar si frumusel ,ba banu este ochiul dracului ,astia educati de rechini batrini din ,psd e mare inbulzeala la baroutile de avocatura ,si lipsa de contracte ,astea cu statu sunt cele mai rentabile ,si daca nu ai sustinere adio cariera ,la asezat marfa in moluri si casieri ,ce ne incalzeste ca sta in arest ,judecat si luat tot prejudiciu ca trebuie marafeti lui la marile proiecte de infrastuctura ,comarnic -iasov
Raspunde

Helmuth

Acum 9 ani

Din pacate va fi nevoie din nou sa iesim in strada, la asta se va ajunge. Trebuie sa ne deschidem ochii si sa nu mai votam toti prapaditii. Toti cei patru senatori de Sibiu, asta ca sa nu vorbim de deputati, sunt gunoiaiele societatii. Nu se poate asa ceva, trebuie dati jos toti, alegeri anticipate si sa nu mai candideze nici un parlamentar actual, mai bine zis niciun politician actual...
Raspunde

teutonicus

Acum 9 ani

vai de bietii romani la anul cu impozitele pe proprietati unde ponta se ascunde dupa vilcov
Raspunde

Ruvin

Acum 9 ani

Marți i-am scris un email senatorului Arcaș, întrebând cum are de gând să voteze. Bineînțeles că nu am primit răspuns. Până azi. Vedem vineri la 6.
Raspunde

adi3

Acum 9 ani

ariton nu e la rahova e la parlament?
Raspunde

eu sb

Acum 9 ani

Ce nenorociti de parlamentari avem...daca noi o sa le testam cunostintele politice si economice , vom avea mari surprize...sunt toti mediocrii! Daca PARTIDUL il doreste ....va ajunge in parlament
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus