Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Un titular s-a despartit de HC Sibiu, pe cale amiabila. Sibienii vor primi vizita oltenilor de la Universitatea Craiova

Trupa lui Matei Damian și Ştefan Nicolae, Handbal Club Sibiu, primește vizita formației Universitatea Craiova, ȋn cadrul etapei cu numărul 20. Sibienii vin după un meci total nereușit la CS Universitatea Cluj, pierdut cu 22-32, ȋn timp ce oltenii vin și ei după un eșec cu HCM Sighișoara, scor 33-38.

"E un joc ȋn care o să facem tot posibilul să luam toate punctele puse ȋn joc. Este un meci foarte important prin prisma punctelor din clasament. Craiovaare o echipă destul de tânără la capitolul acesta suntem cam la același nivel. Sperăm să nu facem pași greșiti și să ne adjudecăm, la final, victoria. E foarte important să câștigăm și de aceea sper să avem și suportul unui public cât mai numeros ȋn Sala Transilvania", au declarat reprezentanții clubului, pentru Turnul Sfatului.

HC Sibiu, fără un titular

HC Sibiu s-a despărțit de unul dintre jucătorii săi de bază, coordonatorul de joc, Bogdan Rău, sosit la echipă la ȋnceputul sezonului. "Nu mai face parte din lotul nostru. De comun acord am ajuns la concluzia că e mai bine așa. El e implicat ȋn alte proiecte care nu-i mai dădeau timp și pentru antrenamente", susțin oficialii clubului.  

Ȋn continuare, trupa lui Matei Damian și Ştefan Nicolae nu se poate baza pe serviciile coordonatorului de joc Cosmin Demian, care este accidentat la umăr de mai bine de o lună de zile.

Ȋn pauza meciului, reprezentanții clubului sibian au pregătit câteva surprize pentru spectatori: "Avem pregătite și premii, două mingi cu autografele jucătorilor și 10 vouchere de la partenerul nostru Aria Sport. Toate acestea pot fi câștigate la tombola din pauza jocului".

Meciul dintre HC Sibiu, ocupanta locului opt, și Universitatea Craiova, ocupanta poziției a șasea, va avea loc duminică, ȋn Sala "Transilvania", ȋncepând cu ora 16:00.

 

Foto: pagina de Facebook HC Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus