Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Video. Noul subprefect a depus juramantul: Un moment foarte important al vietii mele!

Noul subprefect al județului Sibiu, Anca Livia Șandru, a depus astăzi jurământul, în fața de zeci de reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate din Sibiu.

Ceremonia a debutat cu intonarea imnului de stat, după care prefectul Ovidiu Sitterli a citit hotărârea Guvernului României de numire.

”Îi urez doamnei Șandru Anca bun venit în echipa Instituției Prefectului județului Sibiu. Mulțumesc domnului fost subprefect pentru buna colaborare și profesionalismul de care a dat dovadă”, a declarat Ovidiu Sitterli.

După ce a citit jurământul, Anca Șandru o rostit un scurt discurs. ”Un moment foarte important al vieții și carierei mele”, a spus ea. Anca Șandru a mai ținut să menționeze că are o experiență de 18 ani ca funcționar public. După care a mulțumit celor de față pentru prezență și a ciocnit un pahar de șampanie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

antiprefectul

Acum 9 ani

Nu ne mai trebuie prefectura, alti bani risipiti pentru niste birocrati inutil !!! Astia nu sant productiv, doar niste slugi de la centru. Desfintarea !!!
Raspunde

anticoruptia

Acum 9 ani

Sa-ti explic pe intelesu tau. Cand te insori, confunzi cununia la sfat cu masa la sala? Nu! Ptr. ca la Sfat toata lumea intelege ca e vorba de lege si seriozitate iar la sala de circ si voie buna. Cam asa e si cu Prefectura si Consiliile locale si judetene. Asa ca daca n-ar fi prefectura si ai ramane doar cu alesii neamului ar fi numai circ si voie buna 4 ani si dupa, potopu. Si atunci sa te vad ca-ti cauti hartiile. E drept, unora le-ar conveni. Se gata mandatu, si-au facut plinu si- s fete mari si nemaritate la Sfat!!
Raspunde

Misu

Acum 9 ani

Dar cu subprefectul schimbat ce-ati avut? Trebuia si doamna asta sa fie recompensata pentru niscaiva ”servicii”?
Raspunde

Misu

Acum 9 ani

Nu inteleg cum se poate cineva umili intr-atat incat sa ocupe o functie prin NUMIRE, atata vreme cat era deja un om normal care muncea acolo..
Raspunde

pt. Misu

Acum 9 ani

Doamna asta o dat cateva examene orale bine plasate.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Deci, totuși, poate vorbi!
Raspunde

James M. Buchanan

Acum 9 ani

Hai să nu mai vorbim atât de mult despre *** !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus