Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Strada I.S. Turghenev se inchide pentru 11 zile

Deoarece va deveni stradă de tranzit în urma deschiderii de noi șantiere pe străzile din cartierul Gușterița, strada Ivan Sergheievici Turghenev va fi închisă de săptămâna viitoare pentru lucrări de reparații. ”Lucrările sunt necesare în contextul în care această stradă este utilizată ca rută ocolitoare pe durata modernizării străzilor Oțelarilor și Macaralei. Prin urmare, în perioada 30 martie - 10 aprilie strada I.S. Turghenev se va închide pentru reparații, traficul urmând să fie deviat pe ruta strada Mașiniștilor - strada Ecaterina Varga, strada Lazaret”, anunță reprezentanții Primăriei.
Strada Macaralei a intrat în reabilitare de anul trecut și – la fel ca și în cazul străzii Oțelarilor – lucrările trebuie terminate anul acesta.
 

  • Ivan Sergheievici Turghenev (în rusă Ива́н Серге́евич Турге́нев; n. 28 octombrie/9 noiembrie 1818, Oriol, Rusia - d. 22 august/3 septembrie 1883, Bougival, lângă Paris) a fost un romancier și dramaturg rus. Cel mai cunoscut roman al său este Отцы и дети (Părinți și copii), publicat în 1862”, Sursa


Sursa foto: Google StreetView

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

sory

Acum 9 ani

Vă puteţi depăşi frica de eşec, mergând cu încredere în direcţia visurilor voastre şi acţionând ca şi cum ar fi imposibil să eşuaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la *** [email protected]
Raspunde

Nicu Bijboaca

Acum 9 ani

Vai de capul nostru cu asa \"edili\"...pe strazile sus-numite, se lucreaza intr-un ritm de melc. Cum poti fi asa de naiv, nepriceput, rau-voit, sa faci un contract atat de lung pentru o lucrare care se putea termina in 2 luni. Sa dai termen de executie de aproape 2 ani pentru strada Otelarilor, e de-a dreptul sfidator pentru localnici. De aici se poate vedea cat de priceputi sunt Primarul (femeie) si \"ambi vicii\" Primari (cam tot femei...); de consilierii locali ce sa mai vorbim; aceste exemplare umanoide conduc destinele \"celui, cel mai, extraordinarului\" oras al nostru, Sibiu... RUSINE!
Raspunde

Calin

Acum 9 ani

Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie \"micuţei voci\" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la ***: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus