Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Povestea masinii furate din Piata Mica: A furat-o si a adus-o inapoi reparata. Dosar penal

Hoții au reparat mașina furată luna trecută din Piața Mică, înainte să o returneze a doua zi după furt. Polițiștii au relatat povestea furtului autoturismului Renault 12 TL, modelul original după care s-a conceput Dacia 1300, furat din Piața Mică în noaptea de 16/17 martie. 
După cercetări, polițiștii au stabilit autorii furtului, dar și întâmplările ce au decurs de aici. Un tânăr din Hunedoara, împreună cu alţi trei prieteni, sibieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, au observat autoturismul în cauză şi, în timp ce încercau să-şi facă fotografii lângă mașină, hunedoreanul a observat că nu este încuiată. Dorind să vadă cum arată interiorul autoturismului, cei patru s-au urcat în maşină şi s-au hotărât să circule prin municipiul Sibiu, cu intenţia de a returna şi parca autoturismul în acelaşi loc de unde l-au luat. 
Tinerii au condus pe rând mașina până în Gura Râului, unde au rămas fără combustibil. Au sunat la taxi să le aducă benzină. Benzina nu i-a ajutat foarte mult, pentru că avea și o defecțiune. Așa că au abandonat-o, iar ziua următoare, hunedoreanul a cumpărat piese pentru reparație şi s-a întors în Gura Râului. A reparat-o, iar noaptea s-a întors în Piața Mică, lăsând-o în locul de unde a furat-o. ”În prezent, hunedoreanul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 230 alin. 1 din Codul Penal, cercetările continuând în vederea stabilirii şi documentării activităţii infracţionale  a tuturor celor patru tineri”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.
 
Autoturismul cu pricina, un Renault 12 perfect restaurat, este fabricat în 1971, în Franța.  
 
Despre Renault-ul cu pricina s-a mai scris aici și aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

mental

Acum 8 ani

Propietarul sa zica mersi ca nu a patit-o mai rau, Altadata sa isi blocheze usile de la masina! Ar putea sa retraga plangerea... daca tot i-au reparat si returnat masina. Iar \"teribilisti\" sa fie sanctionati doar cu o amenda sau munca in folosul comunitati.
Raspunde

krank

Acum 8 ani

Vezi sa nu-si retraga jidanul de Georgescu plangerea..
Raspunde

andy

Acum 8 ani

Piața Mică. ..Piața Mare, same same. ...
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

\'\'..autoturismului Renault 12 TL, modelul original după care s-a conceput Dacia 1300...\'\'Dl. Bratu,ori aveti simtul umorului foarte dezvoltat ori nu va pricepeti la masini:Dacia 1300 a fost fabricata sub licenta Renault.In prealabil,Dacia Pitesti a mai fabricat o masina,tot sub licenta Renault:Dacia 1100.In privinta hunedorenilor,nu-i suspectez de umor excesiv ci de :1-Prostie;2-Fani declarati Renault;3-Spioni rusi(unde dracu\'mai gasesti in ziua de azi piese de Renault 12,in marginime,intr-o zi????).Oricum,faza cu hunedoreanu\' care a observat ca masina nu-i incuiata,desi era insotit de trei sibieni descuiati,ar trebui sa ne dea de gindit,regional vorbind!
Raspunde

Calin Repciuc

Acum 8 ani

Trebuia dat in pom cu ea ca sa ii crute chinul ca tot la Remat ajunge pana la urma.
Raspunde

michael

Acum 8 ani

nu imi fura si mie masina !? as avea si eu un defect la ea daca se poate ... sa mi-o retuneze reparata ca eu nu o sa-i reclam ...!
Raspunde

andrei

Acum 8 ani

S-o returneze... V ati tampit toti cu romgleza voastra. O sa vorbim numai in calcuri
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus