Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PNL Sibiu intra in pre-campanie. "Cautam candidati"

Copreședinții PNL, Sibiu Raluca Turcan și Mircea Cazan, au anunțat astăzi că liberalii vor demara în județ o campanie de analiză pentru a pregăti alegerile locale de anul viitor. ”De azi într-un an vom fi în plină campanie pentru alegerile locale, iar PNL filiala Sibiu a început un demers de analiză în județ, având în vedere și posibilitatea alegerii primarilor într-un singur tur și a președintelui Consiliului Județean de către consilieri. Vom face o analiză în fiecare localitate, să găsim cea mai bună variantă, urmărind să oferim ce a dorit poporul pe 16 noiembrie 2014, schimbarea clasei politice”, a anunțat Mircea Cazan. ”În primul rând, vrem să vedem cum stăm în teritoriu. Probabil că primarii actuali vor avea o preempțiune, dar vom încerca să vedem exact cum stăm în fiecare localitate. Căutăm candidați, mai ales în localitățile unde nu avem primari și viceprimari”, a completat deputatul PNL.
Raluca Turcan a subliniat importanța pe care o va avea la alegerile locale dorința sibienilor transmisă la alegerile prezidențiale de anul trecute. ”Votul obligă clasa politică la un alt comportament față de alegători, PNL e singurul partid care a înțeles acest mesaj, chiar dacă mai sunt și alte partide care clamează mesajul alegătorilor, ele n-au nicio reliefare în comportamentul lor”, a declarat Turcan. 
Deputatul PNL spune că nu va fi stabilit un nume pentru președinția Consiliului Județean, ci se va merge cu o echipă. ”Fiecare candidat la postul  de consilier județean va purta în raniță bastonul de președinte al Consiliului Județean. Tocmai pentru a se înțelege că ne dorim și urmărim o echipă pentru CJ, astfel încât, dacă majoritatea PSD dorește, orice persoană de pe acea listă să poată fi un președinte de Consiliu Județean”, a mai spus Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

arsinel

Acum 8 ani

Botox si rudotel la cele mai mici preturi. Marfa din Germania varianta saseasca.Garantat FDGR filiala Botosani.
Raspunde

@1

Acum 8 ani

:)))))))))))))LOL!!!!!!!....a fost buna asta...la mai mare:))))))))))))
Raspunde

vdv

Acum 8 ani

aceasta domnita ar trebui sa-si caute locuinta in localitatea natala deoarece la Sibiu nu cred ca o va vota cineva!
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

va dorim success! nu stiu cine ar vrea sa aiba de-a face cu vreunul din cele doua personaje din poza...
Raspunde

alcibiade

Acum 8 ani

15.000 RON postul de consilier local.Cazan se ocupa de tot apelati cu incredere . p.s atat era,acum daca sunt 2....nu stiu incercati
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Pai si cat scoti ~profit~ pe urma?.....macar 150 000 RON??asa merge treaba la PNL-istii astia penali de la Sighii??...DNA-UL n-are drum pe la Sibiu?sa imparta niste catuse si mandate de 30 de zile???
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

Sunt putin curios:pentru Sibiu cautati catindat sau,ca in ultimii 12 ani, va declinati competenta(scuze daca a parut pleonastic!)si mergeti in continuare pe mina FDGR?
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

Poate vrea chiar tanti PDL sa candideze la primărie! Da v vrea sa se facă regină de Vasile Aron! De un au iest reciclații ăștia?
Raspunde

accesoriile pentru presedintele CJ

Acum 8 ani

Ce-o fi vrut sa zica dna Turcan cu bastonul? Ar merge si un bici. Un maturoi. O lopata. Un sceptru...
Raspunde

Clasa Politica din Romania

Acum 8 ani

...o adunatura de tupeisti care conduc o gramada de prosti; astia suntem...
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Daca Sibiul îsi asteapta salvarea de la \"Raluca si Cazan \" sa nu ne miram ca liberalii au cedat atat de usor varianta de alegare a primarilor. Rusinos. Debut neconvingator in campanie ; era castigator sa \"se lege cu lanturi \" de alternativa corecta in doua tururi. N -au stofa, nici inaltime a principiilor. Vor neaparat sa se confunde cu ce a mai ramas din FSN.
Raspunde

un cetatean

Acum 8 ani

Ce le convine celor care comenteaza? E usor sa acuzi cu cuvinte murdare, dar sa lupti pentru ceva, este greu.
Raspunde

vai

Acum 8 ani

doi ratati in poza..mai lispeste nelu chioru de la cj si neagu alcoolistul ....ma refer la neagu senior k juniorii sunt pe ,,coca,, ......vorbe goale si in rest nimik... nu meritati in PNL....
Raspunde

anna

Acum 8 ani

Daca vei începe sa cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ti ca esti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentala si înotând într-o mare a abundentei, corpul si mintea ta vor intra instantaneu pe vibratia prosperitatii, iar tu vei începe sa atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îti e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la *** ancadia73***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus