Ingrediente:
-55g unt
-425g cartofi, curățați și tăiați cuburi
-110g ceapă, tăiată cuburi
-1 linguriță de sare
-piper proaspăt măcinat
-900ml supă de pui sau de legume (supă concentrată)
-120ml lapte
-ierburi proaspete, tocate
Mod de preparare:
Se topește untul într-o cratiță. Când începe să facă spumă, se adaugă cartofii și ceapa în unt. Se condimentează cu sare și piper.
Acoperiți cu un capac și se lasă la foc mic timp de aproximativ zece minute. Între timp, se pune supa să fiarbă.
Când legumele sunt moi, dar nu colorate se adăugă în supă și se mai lasă pe foc pentru aproximativ 10-15 de minute sau până când legumele sunt complet moi.
Adăugați laptele și apoi turnați supa într-un blender. Când este gata se mai adaugă condimente dacă este nevoie.
Serviți după ce adaugați câteva ierburi proaspăt tocate în supă.
Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/potatosoup_11631
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Vizualizari: 160
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Alex
Acum 1 oră
Florin
Acum 1 oră
Sandrino Arhitecti
Acum 1 oră
Till Eulenspiegel
Acum 1 oră
Ionutz Vl